hipercalcemia la bebelusi

hipercalcemia la bebelusi | Autor: laura_tgv

Link direct la acest mesaj

buna seara! sunt mamica unei fetite de 6 luni si de curand am aflat ca are hipercalcemie! v-ati confruntat cu asa ceva? ce recomandari ati primit?
Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Medicul ce sfaturi ti-a dat ?
Copilasul trebuie sa faca tratament si sa tina regim alimentar ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_tgv spune:

medicul mi-a recomandat sa nu-i mai dau vitamina d3 2 sapt, si vineri o sa-i mai facem din nou calcemia sa vedem daca a scazut!
Eu am tot fost cu ea pe la medici pt ca nu lua in greutate,si abia al 5-lea dr a depistat problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ai dat o cautare pe net sa vezi care ar putea fi cauzele hipercalcemiei la copii ?
Sanatate copilasului.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ai face bine sa vezi care sunt cauzele..eu am cautat si numai ce am citit m-a cam ingrozit.Te sfatuiesc sa mai consulti un medic si sa investighezi posibilele cauze.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_tgv spune:

Multumesc! Bineanteles ca am cautat si pe net.....dar rezultatele gasite sunt departe de ce are ingerasul meu(care se numeste Ingrid), pentru ea este in faza incipita, adica am depistat la timp si din mai multe investigatii ....radiografii...ecografii si analize la sange nu are nimic in neregula! eu as fi vrut doar sa stiu daca a mai trecut cineva prin asa ceva si daca a urmat vreun tratament...ceva!
in legatura cu medicul.....nu am nimic de reprosat...de fapt sunt f multumita de interesul pe care ni l-a acordat si oricum la urmatoarea consultatie vom vedea si cum a evoluat dar si ce vom face de acum in colo!
Multumesc pentru sfaturi si multa sanatate!

Mergi la inceput