Un raspuns va rog!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Iola,partea cu biserica las-o deoparte,ca daca chiar credeai in biserica si invatzamintele ei,daca chiar credeai in D-zeu nu te bagai in pat cu iubitul!Biserica si invatzamintele ei,condamna pacatul inainte de casatorie!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Iola,partea cu biserica las-o deoparte,ca daca chiar credeai in biserica si invatzamintele ei,daca chiar credeai in D-zeu nu te bagai in pat cu iubitul!Biserica si invatzamintele ei,condamna pacatul inainte de casatorie!

Dana

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Hai mey,chiar vrei sa incepi ziua cu dureri de cap????

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Hai, mey, fiti intelegatoare.
Iola a fost lasata de capul ei saracutza si a avut norocul sa gaseasca un baiat bun care o iubeste. Avortul de acum 3 ani era cumva previzibil caci ma indoiesc de calitatea educatiei contraceptive care a primit-o.
In rest, nu vad ce e de reprosat : sunt un cuplu stabil si fidel. Au luat in calcul si "daca se intimpla". Ce vedeti de condamnat ?

Iola, aveti grija si va protejati !
Da, e o sansa sa ramii insarcinata de la o picatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iola_Iola spune:

Andacos cand am fost la preot sa ma spovedesc mi.a zis ca nu ma poate impartasi.a zis ca nu.i pacat atata timp cat nu ne inselam si ramanem impreuna.i.am zis ca la un moment dat o sa mergem sa ne cununam religios si a zis ca ne asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

tatonari.......bataie de cap .........fara rezultat pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurenta

astepti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iola_Iola spune:

Multumesc mik.abia astept sa treaca timpul ca sa fac testul.mai am o nelamurire dar o sa postez dupa.amiaza.acum sunt la scoala.:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

Citat:
citat din mesajul lui laurenta

astepti ceva?

.........
eu nu dimpotriva cred ca tu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinne1988 spune:

nici nu stiu ce sa zic....citeam mai devreme si alte subiecte din DC si am ajuns la acel subiect unde multe ...se roaga fac tratamente...plang si mai apoi se incurajeaza aici una pe cealalata..pentru faptul ca nu pot avea copii, si altora li se pare o gluma a face o intrerupere..e ceva ''in plus de care merg sa scap''.... nu te condamn Iola, dar nici nu pot sa cred ca la 19 ani nu ai auzit de contraceptie..atata timp cat ai acces la internet, ...in prrimul rand trebuia s ate gandesti l a tine...prin ce ai sa treci daca este intradevar o sarcina..si mai apoi la puiutul de om la care renunti si e pacat k nu are nici o vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinne1988

nici nu stiu ce sa zic....citeam mai devreme si alte subiecte din DC si am ajuns la acel subiect unde multe ...se roaga fac tratamente...plang si mai apoi se incurajeaza aici una pe cealalata..pentru faptul ca nu pot avea copii, si altora li se pare o gluma a face o intrerupere..e ceva ''in plus de care merg sa scap''.... nu te condamn Iola, dar nici nu pot sa cred ca la 19 ani nu ai auzit de contraceptie..atata timp cat ai acces la internet, ...in prrimul rand trebuia s ate gandesti l a tine...prin ce ai sa treci daca este intradevar o sarcina..si mai apoi la puiutul de om la care renunti si e pacat k nu are nici o vina...

1. fata asta inca nu stie daca e insarcinata, foarte posibil sa nu fie
2. a spus ca daca ramane insarcinata, va pastra sarcina.

Citeste cu atentie inainte de a te apuca de bocit prunci ipotetici si a aruncat cu vorbe grele.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput