Un raspuns va rog!
Raspunsuri - Pagina 12
cipcipcip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinuk@ mesaje kilometrice, alambicate, schimbarea ideilor dupa cum bate vantul.... in 5 zile a devenit toleranta asta da minune |
Cristina_C spune:
Nu agreez expresia, nici faptul ca Laura a folosit-o la adresa Mariei, vreau doar sa spun ca este "stuchit" si nu "scuipat" la origine
Mik spune:
citat din mesajul lui CorinaDani cristinuka, prietenul mariei nu (mai) are nici-o treaba. nu stiai ca au luat decizia de a se separa pentru urmatoarele 2 luni, sa vada daca mai vor sa continue relatia si sa faca nunta ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Pe asta n-o stiam. Eu ma oprisem la episodul de chiloti aratati.
Adica vrei sa spui ca iubitul ei mai tomnatic si-a luat o pauza ? Daca maria tot asa e si acasa de te spurca ore in sir de nu te mai speli cu toata apa Dunarii si-i toaca gura, sunt sigura ca nu se mai intoarce bietul om chiar daca ii face o data la 4 luni o prajitura.
cipcipcip spune:
Aoleu, mor de ris. Pe la ce subiecte se desfasoara Maria ca eu nu am avut onoarea s-o citesc?
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Cristina_C Nu agreez expresia, nici faptul ca Laura a folosit-o la adresa Mariei, vreau doar sa spun ca este "stuchit" si nu "scuipat" la origine |
da, da, stuchit este original, dar ne-am mai 'elevat' si noi in ultima vreme . Eu expresia spusa numai in versiunea 'scuipat' au auzit-o in jur. Pfai, ce off-topic suntem, acushica ne trage cineva de urechi.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
da, da, stuchit este original, dar ne-am mai 'elevat' si noi in ultima vreme . Eu expresia spusa numai in versiunea 'scuipat' au auzit-o in jur. Pfai, ce off-topic sunte, acushica ne trage cineva de urechi. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Lasa-i, fata, sa vorgheasca. Da' ci treaba ai tu ?
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui emanouela haoleiiiii....deci 2 luni ne toaca pe noi Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
mda, cam asa ceva...o fi si intre doua proiecte si de aceea are mai mult timp la dispozitie...
cristinuk@ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mik
Pe asta n-o stiam. Eu ma oprisem la episodul de chiloti aratati. Adica vrei sa spui ca iubitul ei mai tomnatic si-a luat o pauza ? Daca maria tot asa e si acasa de te spurca ore in sir de nu te mai speli cu toata apa Dunarii si-i toaca gura, sunt sigura ca nu se mai intoarce bietul om chiar daca ii face o data la 4 luni o prajitura. Mik. |
eu nici macar faza cu chilotii nu o cunosc recunosc ca sunt in urma scuze scuze
imi retrag cuvintele... atunci e in cautarea unei identitati ....dap e de inteles
Maria_1 spune:
Offtopic
Haualeu! Zau ca produc furori. Nu m-am asteptat sa fiu atat de populara.
Cat despre prietenul meu . . . ar fi bine sa isi faca un cont pe DC. E de aceeasi parere cu mine si ar vorbi EXACT la fel. Nu m-as mai simti atat de 'singura'. Doar aspiratorul nu-i place, nu va faceti prea multe iluzii.
Cat despre 'parerile' voastre despre mine. . . Nici nu va pot spune.....au o valoare....inestimabila. Mai rar asa nestemate.
roxanaz spune:
subiectul a deviat cativa kilometri de la intrebarea de inceput.
astept ca initiatoarea sa ne dea o veste peste cateva saptamani, daca doreste.
Roxana