Un raspuns va rog!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

mesaje kilometrice, alambicate, schimbarea ideilor dupa cum bate vantul.... in 5 zile a devenit toleranta asta da minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu agreez expresia, nici faptul ca Laura a folosit-o la adresa Mariei, vreau doar sa spun ca este "stuchit" si nu "scuipat" la origine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

cristinuka, prietenul mariei nu (mai) are nici-o treaba. nu stiai ca au luat decizia de a se separa pentru urmatoarele 2 luni, sa vada daca mai vor sa continue relatia si sa faca nunta ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Pe asta n-o stiam. Eu ma oprisem la episodul de chiloti aratati.
Adica vrei sa spui ca iubitul ei mai tomnatic si-a luat o pauza ? Daca maria tot asa e si acasa de te spurca ore in sir de nu te mai speli cu toata apa Dunarii si-i toaca gura, sunt sigura ca nu se mai intoarce bietul om chiar daca ii face o data la 4 luni o prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Aoleu, mor de ris. Pe la ce subiecte se desfasoara Maria ca eu nu am avut onoarea s-o citesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Nu agreez expresia, nici faptul ca Laura a folosit-o la adresa Mariei, vreau doar sa spun ca este "stuchit" si nu "scuipat" la origine

da, da, stuchit este original, dar ne-am mai 'elevat' si noi in ultima vreme . Eu expresia spusa numai in versiunea 'scuipat' au auzit-o in jur. Pfai, ce off-topic suntem, acushica ne trage cineva de urechi.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

da, da, stuchit este original, dar ne-am mai 'elevat' si noi in ultima vreme . Eu expresia spusa numai in versiunea 'scuipat' au auzit-o in jur. Pfai, ce off-topic sunte, acushica ne trage cineva de urechi.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Lasa-i, fata, sa vorgheasca. Da' ci treaba ai tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

haoleiiiii....deci 2 luni ne toaca pe noi

Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy

mda, cam asa ceva...o fi si intre doua proiecte si de aceea are mai mult timp la dispozitie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

cristinuka, prietenul mariei nu (mai) are nici-o treaba. nu stiai ca au luat decizia de a se separa pentru urmatoarele 2 luni, sa vada daca mai vor sa continue relatia si sa faca nunta ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Pe asta n-o stiam. Eu ma oprisem la episodul de chiloti aratati.
Adica vrei sa spui ca iubitul ei mai tomnatic si-a luat o pauza ? Daca maria tot asa e si acasa de te spurca ore in sir de nu te mai speli cu toata apa Dunarii si-i toaca gura, sunt sigura ca nu se mai intoarce bietul om chiar daca ii face o data la 4 luni o prajitura.

Mik.

eu nici macar faza cu chilotii nu o cunosc recunosc ca sunt in urma scuze scuze

imi retrag cuvintele... atunci e in cautarea unei identitati ....dap e de inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Offtopic

Haualeu! Zau ca produc furori. Nu m-am asteptat sa fiu atat de populara.
Cat despre prietenul meu . . . ar fi bine sa isi faca un cont pe DC. E de aceeasi parere cu mine si ar vorbi EXACT la fel. Nu m-as mai simti atat de 'singura'. Doar aspiratorul nu-i place, nu va faceti prea multe iluzii.

Cat despre 'parerile' voastre despre mine. . . Nici nu va pot spune.....au o valoare....inestimabila. Mai rar asa nestemate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

subiectul a deviat cativa kilometri de la intrebarea de inceput.
astept ca initiatoarea sa ne dea o veste peste cateva saptamani, daca doreste.

Roxana

Mergi la inceput