Am avut menstruatia acum 12 zile.Ieri dimineata am avut contact sexual neprotejat.Imi poate spune cineva daca am sanse sa fiu insarcinata?Iubitul meu a ejaculat in mine, dar a zis ca doar putin.
in functie de lungimea ciclului, regulat sau neregulat, ar putea fi sanse...ce inseamna ca a ejaculat putin, ca pt a ramane insarcinata ajunge un singur spermatozoid, asa ca...
am uitat sa zic ca luna trecuta am luat AC.are vreo importanta?.a zis ca a scapat o picatura.cum pot sa aflu mai repede daca sunt sau nu insarcinata?
nu conteaza ca ai luat AC luna trecuta, nu conteaza cat de mult-putin a ejaculat sau a declarat iubitul, conteaza data ovulatiei tale. cel mai repede poti afla cu analize de sange dar din z 30-31 incolo.
trebuie sa recunosc ca am-am amuzat de formulare, insa tin sa iti spun ca asa a facut o colega de a mea ambii baieti.
in general formularea asta este caracteristica varstei de 18 ani , acum si mie mi se pare amuzanta treaba cu doar un pic...
oricum bafta !
am formulat asa ca sa inteleaga toata lumea.ma bucur ca v-ati amuzat.n-am 18 ani, am 19:))
daca ai 19 atunci e alta treaba . ma rog ideea este ca doar daca a ejaculat jumate de spermatozoid nu ramai gravi altfel...depinde doar de ovulatie si noroc sau ghinion...
daca scapi ai grija si intoarce-te la AC sau prezervativ
Citat: |
citat din mesajul lui Iola_Iola eu sper sa fie alarma falsa.iubitul meu n-are niciun stres.of:( |