Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

lelu,felicitari mamico!Ce veste buna!Chiar la tine ma gandeam azi!
Tamys

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lelu vaaaaaai ce veste minunata !!! sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii in viata, iar voi sa fiti sanatosi sa o faceti mare
Fetelor Dumnezeu face minuni trebuie numai sa credeti ca se va intampla si sa va rugati mult

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Va pup, multumim fetele
Acum suntem o familie implinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

aadina, felicitari si sa dea DD sa fie bine 9 luni. la eco sarcina se vede doar dupa 5 saptamani, asa ca nu stiu daca merita sa mergi, insa daca asa te linistesti, du-te.
ma bucur sincer pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

aadina, felicitari, ma bucur ca ai reusit. Anul trecut eu eram in concediu in Austria cand tu faceai un Fiv acolo. Dar.. in sfarsit.. sa nu-ti mai aduc aminte de perioada aceea. E bine ca pana la urma ai reusit. Sa ai o sarcina usoara si inca ceva... fara stres... lasa sangerarile, totul o sa fie bine..eu am avut sangerari toata sarcina si am nascut un copil sanatos si frumos.

Lorelei78, te felicit si pe tine, iubita! Sa ai 9 luni usoare… Te apreciez pentru perseverenta si hotararea ta.

Leluuuu, Sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa, mancaciasa si sa aiba noroc in viata.

Tamys, te pupic.Ce mai face burtica mea draga?

Fetelor, eu intru mai rar si va citesc. Eu nu prea am noutati. In august fac transferul. Pana atunci ma bucur enorm cand aud de o reusita.
Sper sa va dau si eu o veste buna peste 4 luni.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

popif draga mea, chiar imi era dor de o postare de-a ta, ma gandeam zilele trecute la tine, m-am luat cu altele si nu am mai reusit sa-ti trimit pm. Burtica mea creste, creste, va asteptam si pe voi cu burticile, Lorelei acusica ma ajunge din urma.
Te pup fata mea draga

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc
Popif, sigur ca imi amintesc de tine, am conversat vara trecuta. Bafta si tie in august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Multumesc frumos,Popif si iti doresc multa bafta anul acesta!Stiu ca urmai un tratament,sper ca este totul ok.
Tamys

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Lelu, sa va tr#259;iasc#259; feti#539;a!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Multumesc fetelor pt informatii.
Felicitari noilor gravidute si Doamne ajuta!
Eu am facut Papa-Nicolau si surpriza.......C1 si nici pe mediile de cultura nu e nimic!
Am programare pe 9 Mai la sonografie pt trompe (nu am voie HSG pt ca se face cuiod), iar pe 14 Mai am programere la dr.
Acum astept sa-mi vina menstra si sa fac AMH-ul si restul analizelor de ziua 3.Doamne ajuta.
Va puuup pe toate.

Mergi la inceput