Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Buna fetelor.
As dori sa stiu cam cat costa analizele pt fiv si cum se desfasoara acest proces?
Cat timp trece de la inceput pana la embriotransfer?
Luna aceasta ivreau sa incep analizele si sa-mi depun dosarul la Sibiu.Cum se procedeaza dupa ce termin dosarul?
Intrebarile sunt haotice dar sper sa intelegeti emotia.Astept de un an sa fac lucrul asta (au fost perioade in care am crezut ca nu mai scap odata de cancer) iar acum parca nu mai am rabdare .
Va multumesc pt orice raspuns.
Bafta fetelor care asteapta doua liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

Bine ai revenit printre noi,sa reusesti sa-ti implinesti dorinta de a avea copii ,cat mai repede
Depinde de ce analize si la ce laborator la faci.In cazul meu am facut toate analizele genetice si eu si sotul,la GENETIC LAB si au costat 1000lei,cele de trombofilie am platit prima data 300lei si a doua oara am avut trimitere si adev medicala ,nu am mai platit nimic(la dr USCATESCU)si cele ginecologice si de sange la synevo in jur de 500lei.
Am inceput in prima zi de menstra cu un control la SIBIU ,apoi 9 zile stimulare,a 10 zi punctia de extragere a ovocitelor si la 5 zile am facut embriotransferul.
Sper sa-ti poti face o idee ,asa s-a intamplat in cazul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

RENZ hai cu valoarea mare la hcg
Ce spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor

stie cineva data de nastere a dr.Ispasoiu?

multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Sarbatori Pascale Fericite!
Sa va gaseasca iepurasul si sa va aduca burticile mult dorite.
Tamys, Nokianne, Lorelei78 ce mai faceti?
Mi-e dor sa mai aud noutati despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

aadina sa dea DD sa fie lipiciosi si sa ne dai vesti bune curand

aadina, daca pot sa intreb, cati ani ai daca dr. ti-a pus 3 blatocisti?

fetelor, stiti cumva cand e urmatoarea intalnire a comisiei din minister pt aprobarea dosarelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Crismoni am 36 ani. Probabil din cauza antecedentelor mele a hotarat asa sa transfere 3. 3 am vrut si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

aadina nu-ti cunosc antecedentele, dar la Sibiu ai posibilitatea sa decizi tu cati embriori pun, in sensul sa fie doi sau trei? stiam ca dupa 35 de ani reglementarile internationale recomanda doar doi, iar Sibiul nu incurajeaza implantarea a trei embrioni, decat in cazuri exceptionale. ma intereseaza pt ca si eu am 36 de ani si sa stiu ce posibilitati am. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Crismoni, la Sibiu am completat un formular in carem-a intrebat cati embrioni vreau sa fie transferati,si am scris 3, si nimeni nu a zis nimic
Nu stiu de unde ai auzit tu ca ei nu transfera mai mult de 2, iti garantez ca nu e asa. Cand am avut eu punctia era o fata pt ET, era la primul fiv, parea mai tanara ca mine, a venit embrioloaga si i-a zis ca are 3 embrioni f frumosi si 3 mai slabuti si o sa-i transfer pe toti 3, asta fiind si parerea medicului. Bine , i-a explicat care ar fi riscurile,dar nu am simtit ca vrea s-o convinga sa transfere 2.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

engi1975draga mea ma bucur ca esti bine si ca ai inceput sa-ti faci planuri pentru FIV. Sa-ti dea Dumnezeu in primul rand multa sanatate si un copilas care sa-ti inveseleasca sufletul si casa
aadina sunt alaturi de tine iti stiu povestea si te urmaresc si pe alte forum-uri, te astept cu beta mare de data asta trebuie sa fie cu ochisori
ciuripica
Fetelor sa dea Dumnezeu sa reusiti toate, va pup si sunt cu tot sufletul alaturi de voi.

23+ cu

Mergi la inceput