Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**30**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui adika210xy

Uite ca m-ai facut sa scriu un prim mesaj pe acest forum...eu sunt Roxana de care intrebai.
Eu va citesc de cand am ramas insarcinata dar nu am avut curajul necesar sa va sciu pana acum...m-am alaturat ("lasa" intr-un fel) pe grupul de pe FB pentru ca eram exagerat de curioasa sa-mi cunosc "prietenele de o viata"...va pup si va indragesc foarte tare pe toate.
O sa va scriu si despre mine si fetita mea Miruna intr-un alt mesaj sau chiar in mai multe ca sa scap de moderare din cate am invatat de la voi....Bine ai venit si pe forum Roxi :)Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 210xy spune:

Cum adica la gard? Tu poate ca nu aveai nevoie, dar cel mai bine este ca hotararea a fost luata de mama, care sigur si-a dorit acest copil. Tu de ce vrei sa vezi poze cu copiii...ce nevoie este asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

multumim de urari, fetele!

pinkysor, La multi ani! sotului

lali,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Vpopescu, aici sunt mame care isi iubesc bebelusii si i-au dorit cu tot sufletul.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Cred ca vpopescu, ca nu ii pot pune domn, trebuie sa dispara din grupul nostru. Poate moderatoarea sa ii blocheze accesul?
Dumnealui nu are ce cauta printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

nanna, lena, multumesc pentru urari!

eu mai intru sa citesc dar de obicei nu ajung la zi si nici nu reusesc sa mai scriu ceva.

Ilincuta mea e dulce si curioasa, inca mai are un pic de reflux si ceva colici dar e mult mai bine.

sanatate si voiosie tuturor puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Te-ai aprins domnule Victor,da ,stim ca esti profesor,si inca unul respectat.Arata ca esti un domn si vorbeste civilizat! Poze ii poti cere Elenei,sau poti merge frumos sa il vezi pe PEtru. Era mai simplu ca primul mesaj sa fie : Buna ,sunt V,tatal (sau presupusul,cum vrei),lui Petru. Eu nu iau apararea unei "tarfe" ci a unei mame. Putea sa fie si una de pe centura,imi era indiferent. Asa, nu vi mai putea scrie deloc ,probabil pe forum. Nu ai nici un temei legal sa dai administratorii forumului in judecata,si sunt sigura ca iti va fi trimis un mesaj in numele lor .Nu ai cum pentru ca pozele nu sunt puse niciunde pe forum,sunt pe un cont privat,aparte de forum,tocmai ca sa nu vina oameni rai,cum esti dumneata,sa comenteze pe langa ele.


Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si-a dorit,nu si-a dorit, asta e problema ei. Da,eu una stiu ca are proces, stiu si ca sunteti in proces de paternitate,dar nu vreau sa spalam chiloti aici,in public. Asa ca,va rog frumos,cat sunt in toane bune ,nu mai jigniti.Aici nu judecam pe nimeni nici dupa ce face in timpul liber,nici dupa cum a facut copilul,nici dupa numele de familie,culoarea pielii sau a sangelui.


Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Pe mine m-a interesat ca ai intrat aici cu bocancii plini de noroi,nu te-ai sters pe picioare la usa,si ai mers prin toata casa tropaind si strigand in gura mare. Asa ceva nu se face nicaieri. Poze personale arata fiecare in parte,ca de aia sunt personale. Se pare ca ai doi baieti ,unul implineste 17 ani,si al doilea are aproape 5 luni. Daca citesti de mult probabil ca ai vazut si poza la profilul ei,cu Petru cel frumos,care creste,se face mare ,chiar daca cel care pentru mine se numeste donator de sperma,nu il vrea.
Si ai grija ca faci greseli gramaticale de neconceput pentru un "om de stiinta". Culmea e ca cereai de la aceste "gospodine" ceva ce nu vrea nimeni sa iti dea : certitudinea ca Petru este sau nu al tau. Din punctul meu de vedere,daca erai tatal biologic al copilului meu , nu m-as fi uitat nici cu coada ochiului in urma , si i-as fi spus copilului ca l-am facut cu Sfantul Duh .


Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:
_


de T 5+


Mergi la inceput