Recensamant - primele rezultate
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
danet spune:
Maria, unde vezi tu discriminarea ?
Sunt afirmatii obiective,pur si simplu majoritatea celor care creaza probleme sunt rromi.Este o realitate, punct.
Sau ar trebui sa ascundem gunoiul sub pres , asa ca sa fim politically corect ?
Cat despre scaderea populatiei, ma tot gandesc cum e sa traiesti in China sau India.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_1 Eu simt asa un vaaaaaal de subtiiiiiila discriminareeee. Suntem ataaaaaat de civilizati, ataaaaaat de europeeeeni. Dar ii uram atat de tareeee pe tigani. Dar asaaaaa, in glumaaaa. Mai treacaaaaa, meargaaaa.... ![]() |
Ceeee???
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Suntem si noi la fel de subtili precum cei de la dailymail, care au pus in articolul de pe prima pagina, doar poze ale romanilor de etnie roma!
Curat murdar coane fanica! Fix corectitudine in articolul rspectiv.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
![](images/user_man.png)
ddaas spune:
Faptul ca tiganii de nationalitate romana comit multe hotii, au cotropit societatile civilizate care i-au primit cu bratele deschise este un fapt real. Nu putem sa nu fin de acord. Se vede cu ochiul liber.
Acestia trebuie pedepsiti drastic conform legii. Romania sa-si curete singura apoi gunoiul si nu altii.
Dar: de la a asocia imaginea Romaniei cu tiganii este cale lunga, nerusinare si rea vointa. Tiganii sunt doar 600 mii dupa recensamand sau 3 milioane real sau cati or fi. Deci 15% maxim. Majoritatea este de alta etnie.
Sa asociezi Romania cu tiganii este ca si cand ai asocia Germania cu turcii (care sunt 10%), francezii cu africanii.
Este ca si cand eu scriu un articol despre Paris (sau o carte) in care expun o situatie si afiseaz turci si negri. Nu este corect.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Maria_1/Maria_1.jpg)
Maria_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danet Maria, unde vezi tu discriminarea ? Sunt afirmatii obiective,pur si simplu majoritatea celor care creaza probleme sunt rromi.Este o realitate, punct. Sau ar trebui sa ascundem gunoiul sub pres , asa ca sa fim politically corect ? Cat despre scaderea populatiei, ma tot gandesc cum e sa traiesti in China sau India. |
Eram ironica. Ce e cu reflexul asta asa ascutit? Rromi sunt cetateni romani (ca ne place sau nu) si daca fac ce fac in occident, nu ma mira ca francezii si altii iau la bascalie tot poporul roman. Nu am facut nimic ca sa ii educam si sa ii integram si acum suportam consecintele.
Pe de alta parte, eu chiar ma bucur, sa ii educe francejii si nemtii ca tare ne-au mai criticat ca nu facem nimic pentru ei. Dar acum se pare ca nu mai sunt asa de toleranti si intelegatori. Le fac bagajele si ii trimit acasa. Parintii tolarantei, egalitatii, fraternitatii, multiculturalismului .... se scutura de inaltele concepte, si le cumpara bilete de avion, numai sa se care.
Cat despre China si India.....hai sa facem un mic calcul. Cam cate decenii sau secole ne-ar trebui ca sa ajungem la 1 miliard? Situatia nu e chiar asa de alarmanta....