linie test sarcina palida
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
izabela09 spune:
buna. poate ma ajutati si pe mine cu o parere. am avut ultima menstruatie pe 9 ianuarie si ovulatia pe 23, perioada in care am avut relatii. ciclul il am de regula la 30 de zile si asta este a doua luna in care fac tratament cu gynease si am luat si fluomizin. trebuia sa imi vina ciclul pe 8 februarie, astazi suntem in 12 si pana acum nu am avut nici o sangerare. de vreo 3 saptamani am greturi, abia pot sa mananc, sanii ma dor si mi s-au marit mameloanele si am dureri ca si cum ar vrea sa imi vina ciclul. aseara mi-am facut un test de sarcina sure check si a aparut a doua liniuta dar este slab vizibila. e posibil sa fiu insarcinata? imi doresc copilul asta de foarte mult timp, de 2 ani de zile ma chinui sa raman insarcinata si am mai avut perioade cand am crezut ca sunt insarcinata si testele au iesit negative si nu vreau sa imi fac din nou sperante si sa fiu dezamagita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anaelise spune:
din pacate, primul rezultat de betaHcg a fost de 177, mi-am dat seama atunci ca ceva nu e in regula, in sapt 5 valorile ar trebui sa fie mult mai mari. rezultatul de dupa 48h de 136 nu a facut decat sa-mi confirme ceea ce banuiam. iar in aceeasi zi in care am primit rezultatul a venit si mentruatia, dureroasa si abundenta. nu stiu inca ce a fost, medicul s-a ferit sa-mi spuna la telefon, voi merge la clinica. ati auzit de situatii de acest gen? test sarcina pozitiv, endometru ingrosat dar fara embrion? putem incerca oare imediat sa facem un copil? Va multumesc inca o data pentru raspunsuri si incurajari.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
probabil ca este o sarcina care s-a oprit in evolutie. nu era lipsa embrion, o sarcina se vede la eco dupa bhcg 1000, pana atunci doar endometru ingrosat. asa cum am spus eu am patit-o de vreo 6 ori. la mine problemele erau trombofilia, o sinechie uterina care nu permitea lipirea si hranirea embrionului. dupa ce am rezolvat cele 2 probleme totul a fost ok. poti incerca din nou de luna viitoare fara nicio problema.
anaelise spune:
Spui ca ai scapat de trombofilie? nu stiu foarte multe legat de asta, recunosc, dar stiam ca nu poti sa o tratezi...doar cauzele se pot minimiza. Scuza-ma ca insist, se poate trata?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
anaelise nu am scapat de trombofilie in schimb am inceput tratamentul de sustinere duphaston si clexane imediat ce am vazut a doua liniuta :) nu am mai asteptat confirmari ecografice etc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/VIOIKA76/VIOIKA76.jpg)
VIOIKA76 spune:
Buna!
Vreau sa zic ca imi pare rau pentru pierderea ta!
Sa stii ca si mie mi s-a intamplat la fel luna trecuta.Am avut
5 teste (de la firme diferite)pozitive si6 zile intarziere.Nu am
mai apucat sa fac bhcg,si mi-a venit menstruatia.
Medicul mi-a zis ca a fost o pierdere de sarcina,dar a spus ca astea se intampla uneori de mai multe ori in viata unei femei.Unele femei nici nu apuca sa-si dea seama daca sunt sau nu insarcinate.
Nici eu nu stiam ,daca nu faceam testele,credeam ca este o simpla dereglare.
Mi-a zis ca pot sa incerc luna urmatoare fara probleme.
Dupa cum vezi la primele doua sarcini nu am avut nici o problema.
Iti urez succes!
Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)