BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

a platit 140 amenda si 3 puncte amenda tipul.
eu nu-l inteleg.a platit 140 ca amenda era 280.nu intleeg de ce a vrut asa,cand putea sa faca amiabila????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Bine ai venit pe lume Natalia Ioana!! refacere usoara mami Adriana!!!

eu sunt la birou, Andrei dimineata (ca in fiecare luni si marti de altfel) a plans ca nu vrea sa plece mami la birou si nu vrea sa ramana cu bona..in rest nu plange, e ok, dar dureaza 2 zile pana se obisnuieste cu ideea ca e luni si mergem la serviciu

dar e mult mai ok cu somnul si cu papa de noapte adica...daca l-as convinge sa manance cand se culca lapticul, cred ca nu s-ar mai trezi noaptea...doar ca acum l-a apucat sa bea lapticul la 7-8, apoi nu doarme, nici nu mai cere alt laptic, dar pe la 4 se trezeste, ca i se face foame

am facut si eu o comanda mare de la Dried Fruits, dar ma gandesc ca fructele uscate sa le iau tot de la Naturalia, chiar daca sunt mai scumpe, ca sunt fara o mie de euri in compozitie..acum am luat asa, vedem cand trece zapada...

Oana voiam sa te intreb ce fel de mancare e in Turcia, adica ce putem sa le dam copiilor? nu cred ca o sa mai fie cazul de papa blenduita, dar exista peste, supe, legume fierte?

eu nu m-am hotarat unde fac concediul, dar ma gandesc ce pun in bagaj daca trebuie sa iau rontaieli...

si cum s-a obisnuit Matei cu bona si cu faptul ca mergi la serviciu? ai observat vreo schimbare in comportament?

si tot la lista de intrebari...azi noapte ma gandeam ca in curand trebuie sa il obisnuiesc pe andrei cu olita...sa faca pipi...dar habar nu am cum sa fac asta, cu kk a fost usor cum ii expli copilului ca trebuie sa faca pipi la olita,cum il las fara pampers?? si mai ales de cand pot incepe operatiunea?

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!!

Eu intram sa ii faca galerie Adrianei si cand colo....

Felicitari Adriana, bine ai venit bebe Natalia!!Sa fii sanatoasa, norocoasa si mereu voioasa!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

FELICITARI ADRIANA!!!!!
BINE AI VENIT NATALIA!!!!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

buna ziua, mamici!

Felicitari, Adriana!!!
Bine ai venit, Natalia Ioana!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor de pe meleaguri pline cu zapada

Felicitari Adriana si Bine Ai Venit Natalia Ioana

Racusor Antonia face singura la olita si pipi si kk ...o las fara pampers si fara pantalon si se aseaza singurik pe olita si la sf ma striga si zice babo adik bravo ...in rest pampers doar noaptea si la somn sau afara...am inceput sa o pun la olita dupa ce se trezea si ii ziceam mereu ca acolo tb sa faca pipi...si cu rabdare a functionat...succes

Sanatate multa delfinasilor bolnaviori

In rest noi prin casa ...ne/am cam plictisit...mie imi e dor tare de sot ...e posibil sa vina la sf lunii acasa...offf ca mult mai e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bine ai venit pe lume Natalia Ioana!!!!! Sa ai o viata minunata!
e maricica Natalia....asa era si finuta mea, care are si acelasi nume

Puiutz, imi pare rau ca treceti prin atatea....bine ca l-ati convins sa mearga pana la urma si nu s-a intamplat ceva mai rau. va tin pumnii sa ii functioneze tratamentul. cred ca ii e f greu mamei tale, saraca

Eladeea, o sa isi revina treptat cu mancatul...nu cred ca ai ce ii face

Alice....ce sa mai zic. nu poti profita de faza asta sa pui presiune sa plece acasa? eu zic sa pui piciorul in prag! zici ca poate sa mai vina altadata sa te mai ajute, dar acum ai nevoie de o pauza. m-am amuzat imaginandu-mi cum aratai, "parfumata" de ambii copii

Racusor, si Larisa plange dupa ce stau mai mult cu ea. Azi a facut si ea la fel. cu olita nu am sfaturi, ca noi suntem in mare mare impas, nici caca nu vrea sa faca, desi imi zice de cele mai multe ori...dar cand ii zic hai la olita incepe sa mataie si da sa fuga.
La turci stai linistita, ca la hotelurile bune de 5 stele uai, mai ales cele care isi fac reclama ca sunt children friendly, gasesti ce vrei tu!!!!! fructe, legume fierte, carne fiarta sau gratar simplu....

Pufescu, multumesc de link. Vezi .... n-ai avut de lucru sa tot intrii sa ne povestesti ce gatesti, acum am tabarat pe tine cu intrebari

Si multumesc fetelor de sfaturile cu chiftelele, Crissy - am facut dupa a a ta, au iesit f bune. Am facut si lapte de migdale care a a fost consumat de familie cu diverse cereale si fructe. Gol Larisa a baut putin, vreo 80 de gr....putin dar macar a baut si gol. Lapte de soia am incercat, dar nu ne-a placut..... la nici unul... nici macar nu am vrut sa insist .......trebuie sa mai incercam si alte combinatii. In schimb folosesc pulpa acum la mancare.

Mi-a sosit comanda, buuun. Ce fac acum cu ea??? Crissy, sunt bune fructele confiate, am gustat din toate (si am din toate sortimentele) si au f destul destul de seriosi avand in vedere conditiile meteo din zilele astea. Am dat comanda miercuri dupa pranz, m-au sunat si au zis ca ajunge vineri. Au ajuns pana la urma sambata, dar si-au cerut scuze....ca era zapada...polei... si le-a luat mai mult livrarea.

Planuiesc sa fac linte si o reteta ceva cu hrisca si quinoa. Fulgii i voi combina cu diferite fructe uscate dimineata. Dar tot am cateva intrebari:
- cum ii dau semintele - asa intregi sau rasnite.
- in ce ii pun semintele......asa in orice mancare pot tranti o lingurita de seminte nu radeti, zau
- fulgii (ovaz, secara, grau, orz) - ii mai fiebeti (ca la bebei) sau ii dati asa cruzi in lapte? daca ii fierbeti puteti sa imi ziceti de ce?
Eu i-am dat cruzi,nu a avut probleme, doar ca i-am pus impreuna cu putin lapte si fructele in blender si i-am facut ca o pasta pe care o mananca cu lingurita. Am incercat si varianta nepasata, ii mesteca dar ma enerveaza pe mine ca mai mult pe jos si ar trebui sa stau langa ea

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FELICITARI ADRIANA!!!!!

BINE AI VENIT NATALIA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Bine ai venit pe lume Natalia Ioanafelicitari Adriana!!

Eladea,multa rabdare si cat mai repede sa le revina pofta de mancare
puiutz,multa sanatate tatalui tau!
Alice,off...bine ca a fost mama ta pe faza si nu a patit nimic printesa!

Si la noi e frig,dar zapada nu avem deloc si mai mult hibernam prin casa,ascultam muzica,dansam,cat Thomas e la gradi profitam si ne jucam cu masinutele lui!

o saptamana buna si sanatoasa la tot delfinariu!

Gina,mami de Clara si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Felicitari Adriana,refacere rapida
Bine ai venit Natalia

Racusor incepe sa il pui dimineata,inainte de somn
Nici noi nu spunem face decat cand il pun eu,am incercat cu chilotei din cei speciali pt dezvatat de pampers,in primele 2 zile spunea cand facea pe el, dupa aceea nu a mai vrut, asa ca am renuntat momentan

Mergi la inceput