Piersicute de iulie-august 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Testez schimbarea pozei la profil.

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Fleurdelise-mersi de sfaturi.
pe mine m a programat doctorul la 4d la 20 de saptamani.dar eu cred ca daca vrei sa o faci o singura data si ptr o amintire cat mai frumoasa cu bebe in burtica(poze,filmulete) ar fi mai bine sa o faci cam cat mai tarziu cand bebe o format in totalitate si e tot mai frumos.nu stiu nimic despre asta dar ma gandeam doar asa ca ai intrebat tu acum cand as faceo eu daca ar trebuii sa o fac doar o data.

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Fleurdelise-e intr-adevar spectaculoasa ecografia 4D.Eu imi amintesc ca am comparat imaginile de prin saptamana 32 cu bebe cand s-a nascut si era aceeasi mutrita!Daca ar fi sa fac doar una ,cred ca as alege sa o fac prin saptamana 30.

11+

Mergi la inceput

Sursula, mergi la Contul meu, Profil personal, Editeaza profil, reintroduci parola, undeva jos apesi pe + la Optiuni profil si scrii la Semnatura: sau introduci direct emoticonul care iti place din stanga "arata toata lista de emoticonuri". Poti scrie in continuare la semnatura nr de saptamani, poti introduce apoi (daca stii) carutul roz sau bleu (ex: scrii sau bagi emoticonul lui). Nu uita sa bifezi Da, ca sa iti apara automat semnatura la fiecare mesaj. Hai ca e mai simplu de facut decat am explicat eu!
Pupici.

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Scuze, scrie tastatura fara mine:
Sursula, trebuie sa scrii [ g r a v i r e d ] dar fara spatii, respectiv baietel sau fetita tot asa intre paranteze patrate si fara spatii, cand vrei sa pui carut. Nu stiu daca asta e gravi zambareata pe care o voiai tu, daca e cealalta, galbena, uita-te pe lista de emoticonuri si insereaza direct sau iti spune acolo alaturi ce caractere sa scrii.
Of, tehnica asta...

19 + X Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

mai-mai cate pagini ati scris....tre sa citesc din urma.ma ustura ochii-dar nu ma las.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ca_Mila

Buna dimineata fetele

va multumesc ca m-ati lamurit in legatura cu varsta fatului data de ecograf
eu iau femibion 2, pana acum 2 sapt am luat femibion 1. Mai iau
maltofer fol pt anemie si duphaston. Va pup si va doresc o zi placuta si succes fetelor care se duc la control. Asteptam vesti minunate

14+

poti sa-mi spui si mie ca_Mila-cat ti-a iesit hemoglobina de iei maltofer???eu am 11.5-si dr a zis ca nu e necesar sa iau ceva.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne, fetele cat ati Mai scris. Scuze scriu de pe mobil din buc. Asa fac si eu reteta ca a Ioanei, numai ca eu pun branza telemea rasa cu esenta de rom, coaja rasa de lamaie si niste smantana si restul la fel. Am obtinut programare la herghelegiu si sunt Tare bucuroasa. Acum suntem in pregatiri la limba franceza. Ali nu ai mancat mult. Eu am plecat de la 49 kg si acum am 53 .o sa ma fac cat casa poporului. Sper sa nu. Fleur ce testezi acolo?

Ada

Mergi la inceput

ada-ma bucur ca ai reusit sa te programezi.bafta multa.
maine merg la fundeni-pt analize.
nici la mine la prima morfofetala bb nu era miscacios-era tare cuminte,dar despre sex n-a vrut sa speculeze.
m-am programat la eco de 16 sapt-pe 29.02.2012...asa ca e 29 februarie.
salutari la toate mamicile.

_

Mergi la inceput

ada-acum ca ti-ai pus caruciorul albastru-pune si cate saptamani ai...ai 15,sau mai multe?
ma bucur ca nu sunt singura slabanoaga-mereu ma intreaba dr daca mananc? am acum 48,aveam 47kg.
si eu am tensiunea mica-dar beau apa multa cand e fff mica=cafeluta cu lapte de dimineata.

_
+13 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput