Piersicute de iulie-august 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Ca_Mila spune:
Balanta tu te duci la cabinet sau la Bega?, ca la Bega am vazut ca Tau ii face ecografiile lui Craina.
15+
ali24 spune:
ca-mila mersi.glumesti cu dr sekosan???????????????cum adica a murit?????????????
17+
rafael albert(25.05.2007)
balanta_tm spune:
ada, asteptam reteta de budinca cu branza dulce, cand ai timp te rog sa ne-o scrii. Merci!
Ca_Mila spune:
Ali, da asa am vazut pe facebook, si multa lume transmitea condoleante.
Nu stiu cauza.
15+
balanta_tm spune:
Ca_Mila, eu merg la Bega si da, ecografiile mi le face Catalin, iar dr Craina doar se uita si apoi imi spune ce am de facut. Dar este si Craina la particular??? Ca mi-ar conveni de minune sa merg la particular.
ioana3110 spune:
Balanta
hai ca pana una alta iti dau eu o reteta ultrarapida si foarte buna cu branza dulce
fierbi in apa cu sare o punga de taietei (e bine si cu fidea sau melcisori daca nu ai altceva)
pana se fierb, pregatesti 2 pachete de branza de vaci + 2 oua+ 1 zahar vanilat + 4 linguri de zahar (daca va place mai dulce puteti zahar mai mult) - toate astea le faci cu mixerul bine si la sfasrsit adaugi jumate de punguta de stafide si le amesteci in maglavais.
Cand s-au fiert taieteii, scurgi apa, si-i amesteci si pe ei cu mixtura aia
si intr-o tava de teflon, unsa cu unt torni toata compozitia, o uniformizezi cu lingura sa fie dreapta in tava si bagi la cuptor 30-40 min.
E delicioasa
am facut eu sambata
VA pup fetele
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Ca_Mila spune:
Balanta din cate stiu Craina este si la President, si Tau este acolo, si la Arad la Laser sunt amandoi.
15+
Porumbita spune:
mey da voi scrieti nu va incurcati
paulici e frumos Aria si nu am mai auzit!
muraturica asa am primit si noi acum oferta de la Cord Blod Center contra la 190 lei pe an (parca) suporta ei costurile unei posibile interventii pana la 30.000 euro
freedelia cum mai sunteti?
adarev mie imi pare naspa si cu ceara si cu aparat inghinal, dar parca aparatul e mai suportabil
roxypui cum te mai simti?
aruba eu o sa o mai repet oadata sapt asta da sincer nu am nici un chef sa o mai fac si a 3 sau a 4 oara, consider bani aruncati
balanta eu am deja un baiat si pt ca de cand ma stiu mi am dorit pereche evident ca am fost un pic bosumflata sa aflu ca nu o sa am (ca mai mult de 2 copii nu cred voi avea); asta nu inseamna ca iubesc mai putin piticul din burtica ba chiar acum vad doar avantaje in a fi mama de foi baietei!
daconsnu cahir saptmanal da la prima sarcina faceam mult mai multe poze; acum nu mi-a ars ca ma simt asa rau ca nu am tragere de inima ; da la copil o sa fac la greu poze, clar!
zizou sanatate
Daconst spune:
Ioana,buna reteta de budinca...o s-o incerc si eu.
Ada ce ai gatit azi?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
17 sapt
ioana3110 spune:
Zizou, cred ca de la raceala iti mai trece greatza. exact asa am patit si eu. Si eu sunt in continuare racita dar nu iau nimic inafara de vit C si Nazomer pt nas
Apropos de asta, aseara chiar ma speriasem ca mi-am suflat nasul mai tare si m-a luat durerea de burtica...
Iar cu ingrashatul? ai pus doar 1 kg????????/// esti super tare
eu am pus vreo 4 pana acum desi am vomat din greu...dar la mine am vaga senzatie ca e combinata treaba si de l;a stimularea ovariana facuta inainte de FIV.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto