Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

off olga...ce sa mai zic cu orele astea de culcare

altesa si ana sunteti durere cu examenele...ana cel putin .. va tin pumnii sa le luati cu brio

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

multumesc Bulinuta, sper sa rezist! Adevarul e ca n-am vrut sa inghet anul pt ca pierd legatura cu colegii, am o prietena care ma tine la curent cu noutatile si daca intrerupeam nu mai reuseam sa tin pasul.
Succes si tie Altesa!

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Multumesc Olga , Alina , o sa raman la numele asta Maria Bianca.
Ana te invidiez, in sensul bun .... pt ca ai niste copilasi extraordinar de frumosi, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei la maxim!

Anca in sfarsit ai scapat si a venit fetita ta , felicitari!!! abia astept sa ne povestesti despre ea.Sa fiti sanatoase !!!

Olga cred ca am sa comand si eu acele absorbante postnatale ca nu stiu dc o sa imi iasa astea care le fac eu , si oricum voi avea nevoie si dupa ce ies din spital , sau poate atunci se folosesc absorbante normale..ramane de vazut.
Eu am asa niste emotii, vad fetele pe aici ca apropae in fiecare zi povestesc de bulgarasii lor, si simt cum se apropie momentul si la mine . .. of sper sa ma descurc.

va

Ane cu Maria Bianca 37 + weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Geanina, Ane, multumesc mult! Fiecare bulgaras e special!
Geanina, femeia aia are probleme, crede-ma, tu gandesti normal, ca orice mama. Copilul are nevoie de atentie, a nimerit in lumea celor mari si are nevoie de dragoste si intelegere, rabdare ca sa se acomodeze. El nu stie sa-si manifeste neplacerile decat prin plans, si de aia e mama, ca sa depisteze problema si sa-l ajute, nu sa-l plesneasca sau sa-l lase sa planga!Si majoritatea cartilor spun ca bebeii alaptati nu pot respecta un program strict, laptele de mama nu e asa consistent incat sa le tina de foame 4 ore, de aia se recomanda alaptatul la cerere. Doar ca e necesar totusi sa treaca 2 ceasuri de la ultima hranire ca sa rezisti tu, ca mama, altfel esti tot cu sanul in gura lui.

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

gianina sincer mi s-a fauct rau cand am citit de ... nu stiu cum s-o numesc..cum adica i-a dat palmute la 3 saptamani ca nu doarme??? Doamne Dumnezeule...eu sincer iti spun as anunta protectia copilului

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Astazi la.ora 14,25 s-a nascut bebe de Adc. Grasunel de 4kg si 53 cm. Bun venit pe llume minune mica si felicitari mami pentru nasterea naturala.

MTHFR C677T Homozigot
+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

adc, felicitari! Refacere rapida iti doresc! Mama dar de bebelusi grasunel!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

felicitari ADC!!! bine ai venit bebe grasunel!!!

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

haaaa felicitari ADC mama ce copil hotarat sa va traiasc BRAVOOOO pentru nasterea naturala.

azi am dormit in famile eu bebe si tati 2 ore bebe inca doarme il astept sa se trezeasca sa ii dau sa pape ca-mi plesnesc sanii.

Fetele mele ce sa fac ca avem un tatait socramiu adica care e asa happy ca i-am facut nepot frumos si care seamana leit cu fiesu ca la 5-6 zile ne aduce flori ,ba trandafiri,ba garoafe,da margarete,acum avem crizanteme la cosulet si nu cred ca e prea bine sa le tin in camera lui bebe ca au polen da mie ca daca le dau afara se supara ce sa fac e rau daca le tin in camera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

sa va rat ce ii pregatim noi lu galusca amintire de la botezul lui

http://www.youtube.com/watch?v=uycwk5d5FLs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WxWmh7f3K8A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oUrHfJmuAC8

cam astai programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Felicitari Amelia, Anca! Multa sanatate si recuperare rapida!
Bine ati venit pe lume bulgarasi! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Multa bafta fetelor se urmeaza!

Dariana +37 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput