Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
Bulinuta si acum tot asa vreau sa incep diversificarea, cu legumele si daca o sa alptez exclusiv, la 6 luni, ca si data trecuta.
Am uitat sa va zic ca sunt f happy, caci mi-a iesit viremia ff mica, ca si la prima sarcina si pot sa alptez fara probleme Dupa aceea ma tunez (asta a vrut sa fie o paranteza )
Iaura multumesc frumos si sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede si bebe 2, daca asta va doriti acum
Pe 20 feb este sf Leon, daca nasc pana atunci il si sarbatorim
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
ane-maria spune:
Nu Olga nu vreau sa nasc pe vremea asta :)) sincer iti spun, insa nu mai iesisem la un chef de luni bune, si nici din casa de cateva zile asa ca am zis sa profit de ocazie cat mai pot... asa pe ultima suta de metri.Chiar m-am distrat si am mancat tort bun cu niste fructe care imi plac mie f mult , dar nu spun care , sa nu fac pofta la vreo viitoare mamica, desi si se gasesc si acum in supermarket dar nu prea au gust... ,ospatarul nu imi pusese pe felia mea fructul asta insa l-am rugat pe al meu sot din dotare sa imi fure unul ca mi se cam scursese ochii , de ce sa-i faci si cu poftele astea, aseara inainte sa plecam de acasa l-am trimis dupa savarina , bine ca a venit cu ea ca altfel savarina se facea...
Bulinuta mai sunt si eu tare acum , ca dupa aceea o sa aibe cine sa ma inmoaie :) de n-o sa mai ies din casa prea curand la astfel de petreceri .Insa voi avea alte satisfactii si placeri mult mai frumoase.
Ane cu Maria Bianca 38 weeks
catiushor spune:
salutare
noi am terminat cu musafirii
la mine nu e problem ca nu am ajutor, sunt cu parintii mei, dar tot s-au adunat treburile...
Olga - asa e aici, trebuie sa le pui pe masa mancaruri. as fi vrut eu sa scap cu fursecuri si cafea... si asa la fiecare care vine, trebuie sa ai mereu ceva rezerva prin frigider ca nu stii cine apare.
Cristina - capul sus, dragutza.Imi imeginez ca e ff greu sa te imparti. Eu ma uit la nepoata mea de 10 ani ca parca e mai putin bagata in seama de cand a aparut bebele in casa. si tot o implic in activitati cu bebe...sincer mi-e teama uneori sa nu prinda ura pe bebe ca toata casa se invarte in jurul lui.
Bianca - o curiozitate: bebe nu devine santajist daca il tii mult in bratica? asa fac si eu. cum scanceste hop in brate, cum deschide gurita, hop tzitzi in gura. si uneori o tine pe post de suzeta, dar tot il las ca imi place cum zambeste in somn cu limbutza afara (asta cand mai am timp in ultima vreme). mi-e sa nu il invat rau asa.....
Alice - eu am avut anestezie totala si nu stiu exact: prin masca de pe fata sau prin perfuzia din mana. in coloana nu mi-au pus nimic, o avea legatura anestezia mea cu durerea de spate? tot ce e legat de cezariana e tabu pt mine
am mai citit ca sunt normale dup sarcina, dar vreau sa scap de ele ca nu mai pot
sa nu mai fiti nervoase, burtici frumoase. Mi-e tare dor si mie de burtica si de ultima perioada. si acum ma trezesc ca vreau sa o mangai si lui Ady i-a ramas in reflex. cand imi dau seama ma intristez....dar in schimb il am pe bebic.
va[pup cu multe
mami de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Bulinuta si acum tot asa vreau sa incep diversificarea, cu legumele si daca o sa alptez exclusiv, la 6 luni, ca si data trecuta. Am uitat sa va zic ca sunt f happy, caci mi-a iesit viremia ff mica, ca si la prima sarcina si pot sa alptez fara probleme Dupa aceea ma tunez (asta a vrut sa fie o paranteza ) Iaura multumesc frumos si sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede si bebe 2, daca asta va doriti acum [b]Pe 20 feb este sf Leon, daca nasc pana atunci il si sarbatorim [/b] Olga, mamica lui David iepurasul si 37+ |
Ma bucur pt tine , sincer, insa m-ai bagat in ceata, explica-mi si mie ce este "viremia" si cum se face?
Cat despre data de 20 sper sa mai intarzie si la mine bebelina ca as vrea sa iasa Pestoaica ,la fel ca ma-sa :D... sia bia dupa 19 feb incolo intram in zodia asta.
Gata cu atat scris... mai iau o pauza , la Tv.
Va
Ane cu Maria Bianca 38 weeks
olishka spune:
Catiushor imi pare rau, dar asta este obiceiurile sunt obiceiuri Putere multa iti doresc si macar incearca sa te distrezi cu invitatii
Anamaria foarte bine ai facut ca te-ai distrat, caci dupa cine mai stie cand mai prinzi asa ceva
Imi aduc si eu aminte de durerile de spate. Tin minte ca atata ma plangeam ca mi-a facut al meu programare la masaj la un hotel de fite. Eu fericita am mers si am crezut ca ce-o sa ma mai relaxez acolo, da de unde Cand a auzit Nicu ca am nascut (si acum tin minte cum il cheama ) a inceput sa-mi puna oasele la loc si sa vedeti cum se urca pe mine la propriu si tragea de toate cele M-a chinuit rau de tot, numai relaxata n-am iesit de-acolo Adevarul este ca era priceput baiatul si dupa aceea m-am simtit mult mai bine.
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ane-maria
Ma bucur pt tine , sincer, insa m-ai bagat in ceata, explica-mi si mie ce este "viremia" si cum se face? Cat despre data de 20 sper sa mai intarzie si la mine bebelina ca as vrea sa iasa Pestoaica ,la fel ca ma-sa :D... sia bia dupa 19 feb incolo intram in zodia asta. Gata cu atat scris... mai iau o pauza , la Tv. Va Ane cu Maria Bianca 38 weeks |
Am hepatita B, mi-a descoperit-o Catalin sarcina trecuta. Se face viremia ca sa vezi cat de "avansata" este boala. Ti-as da mai multe detalii, dar nu cred ca te intere. In fine...Eu am viremia mica, sunt doar purtatoare, nu ma afecteaza cu nimic. La nastere o sa i se administreze imediat lui bebe un vaccin special. Daca aveam viremia mai mare trebuia sa fac cezariana si aveam interzis la alaptat. Din fericire nici un membru din fam mea nu are
Eu nu vreau sa intarzii cu nascutul , caci nu mai pot nici eu Pe mine ma dor rau de tot coastele...Saptamana viitoare vreau sa nasc neaparat. Nici saptamana asta nu m-as supara daca as naste (saptamana asta, adica de maine incolo, cand fac 38).
bulinuta27 spune:
olga am doua colege de birou care au la fel...purtatoare de virus si amandoua au alaptat fara probleme, una din ele 2 puiute si una un pui ...si nici un membru al familiei nu are nimic...am si eu teama cu virusul herpes dar nu m-a lamurit nimeni pana acum daca se poate transmite sau nu
cati, durerile de spate mai puteau fi de la intepatura in coloana de la anestezie dar nu e cazul tau .. eu zic ca masaj la greu facut de cineva care se pricpee te ajuta...eu asa am facut printre altele
ane sa nu ma intelegi gresit...io te invidiez ...mai vreau si eu sa ies dar abia ma tarai si respir de zici ca mor acu
pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
danezza spune:
cicineata
mie mi-a scris pe biletul ala de la spital sa-i dau de la 14 zile, am cerut la farmacie Vigantol si mi-a dat tipa aia, vrei sa-ti spun cev anue? firma?
bulinuta27 - si cu spatele ai pb??? aoleu, sa ne anunti can termini sa ne surprinzi cu toate "bubele" tale .. si eu care ziceam ca le am pe toate ..
Suzie - Facem bine, dupa o zi de mufat bebelina, am reusit sa desfundam canalele si sa avem laptic!! avem de nu bea ea de putoare cat lapte este. Acum, mai scoatem si cu pompa sa nu risipim nimic.
Sa treaca repede icterul si sa veniti acasica.
Le asteptam pe proaspetele mamici sa ne povesteasca de nastere si bebei.
biancabia spune:
Cati nu stiu ce sa iti zic, posibil sa difere de la copil la copil. In primele luni, cum eram acasa amandoi, daca nu il luam eu il lua tati. Am o verisoara care are o fetita putin mai mare si ea nu o prea lua in brate tocmai din cauza asta. Acum mereu imi zice ca ii pare rau, ca nu simte ca s-a bucurat suficient de ea. Nu mi-a fost teama va se invata in brate pt ca ei cand incep sa "guste" mersul pe jos, cand incepe perioada premergatorului si mai ales dupa ce merg singurei, nu mai stau mai deloc in brate. Asa a fost in cazul nostru. Treaba: gatit, curatenie, dus, pensat etc le faceam cand dormea sau cand statea tati cu el. Pe fuga dar ajungeam sa fac. acum se va schimba situatia ca sunt 2 copii, o sa fie diferit. Dar ne vom adapta sper imediat
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+
bulinuta27 spune:
danezza eu sunt deja operata la coloana de dubla hernie de disc, sindrom coada de cal, adica nu mai simteam toate functiile si dupa nastere m=am ales cu alta hernie...eu de aia nu aveam voie sa fac copilasi iar pe rares l=am facut cu risc...pe domnul asta mic....asa a vrut Dumnezeu si sper sa ma tina cu picioarele intregi, ca asta imi e marea mea teama...ca am risc sa raman fara...ma rog...nu vreau sa ma gandesc si la asta acum
am mancat mici de la vecinu' ca la noi e ca la tara aici...vecinoo am facut mici, vrei? ...si io...nu ratez nimic...as manca ceva dulce de mor si nu mai am nimic diet
bianca si eu as fi stat numai cu el in brate numai ca nu aveam voie sa il ridic asa ca il tineam in brate culcati...nu as fi rezistat sa nu il tin asa cum puteam io in brate si nu pot sa zic ca a fost obisnuit asa...ei trebuie sa simta iubire...multa iubire...si sa stii ca si acum il strnag in brate pana imi zice ca nu mai poate sa respire dar si lui ii place...e un copil foarte iubitor...la noi e asa ca in filme..ne zice: mami, te iubesc, tati te iubesc in fiecare zi de nu tsiu cate ori si se dragaleste
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze