Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Sophia, ce faci? iarasi ai intrat in butoi sau esti cumva vecina cu mine pe laaternitate dar nu zici nimic?

Fetelor, de Matza nu stie nimeni nimic?

MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

voi nu aveti dureri de spate dupa nastere? toata coloana. imi face ady masaj in fiecare seara, dar efect doar pe timpul noptii.

fetele cu cezariana, avem voie de la o luna sa facem ceva exercitii? macar pt spate.

cica sunt perfect normale durerile de spate dupa nastere, e coloana care s-a trezit brusc fara greutate si trebuie sa se ajusteze la loc. si eu ma distrez cu ele, mai ales cand asta mica are chef de plimbare ca sa adoarma si eu nu stiu cum sa o tin sa ma doara mai putin... asta e, banuiesc ca o sa treaca la un moment dat :)

uite pentru lectura
http://www.babycenter.com/0_postpartum-back-pain-how-to-get-relief_1152191.bc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da Olga, mi-i greu. N-am anticipat nici ca Mihai va fi asa plangacios, nici ca cei mari vor suferi asa tare din cauza lipsei mele. Asta e, astept sa treaca timpul, macar de data asta stiu sigur ca trece, din pacate si sa ma regasesc la fel de senina cu ei cum eram inainte de sarcina asta. Vladut e la gradinita, pana la pranz doar, Daria e acasa toata ziua, bona n-am, nici parinti sau socri. Ma straduiesc din rasputeri sa le gatesc macar o data pe zi ceva la copii si-s cu Mihai legat la propriu de mine aproape non-stop. Cand aud de bb-lusi care dorm cate 2-3 ore legat mi se pare de domeniu SF. E fac kilometri cu Mishu pri casa ca sa doarma. Ma enerveaza ca sunt asa ursuza si pangacioasa in loc sa ma bucur de minunile astea 3 ale mele. Sunt o nerecunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Luiza sa scapati repede de icter si sa mergeti acasa!
Multumesc de info, o sa cer atunci expres sa aduca bebe sa alaptez, la fiecare tura

Sophia, pe unde esti? Nu nasti inca, asa-i? Mai e pana in 14

Bulinutza, Alina sa va simtiti mai bine!

Dariana +37 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Suzieque sper sa ajungeti cat mai repede acasa

Cristina si eu as lua-o razna in locul tau. Oare un balansoar din acela care se leagana singur nu te-ar ajuta? L-ai pune in le langa tine in timp ce gatesti sau mai faci altceva. Sunt sigura ca o sa fie mai bine cand o sa creasca Mihai mai mare. Ti-am vazut pozele, chiar ai copii minunati. Asa imi doresc si eu, o familie mare

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Fetele care ati nascut, voi ati inceput sa dati bebeilor vigantol/ vigantoletten? Daca da, de care, in ce moment al zilei si cat?
Azi mi-am dat seama ca maine facem 2 saptamani si nu i-am cumparat, nici la spital nu ne-au zis nimic si eu deja uitasem de la Daria.

Anda, Adc, /dr Anca, felicitari, sa va traiasca bebeii, sa creasca mari si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Altesa, aceeasi problema am avut-o si eu cu Darius, dupa o luna avea 5 kg si se nascuse cu 3,400, iar Matei ii seamana leit! Toata lumea imi spunea sa nu-i mai dau asa mult de mancare ca-l fac obez! Dar medicul mi-a spus ca atata vreme cat e alaptat, nu e nici o problema si intr-adevar pe la 1 an, cand a inceput sa umble, s-a ‘desumflat’ treptat si a avut greutate normala, asa ca nu te ingrijora.
Multumesc Alina, esti tare draguta! Si familia ta mi-e tare draga, pup ingerasi dulci!
Alice, am vazut grasunelul pe FB, tare scump e alaturi de surioara!
Ileana, stai linistita, fiecare copil are ritmul sau, important e sa ia in greutate si sa fie sanatos!
Sara, ms mult! Da, sotul zicea ca ar fi bine sa intram cu totii in facultate, ca sa impresionam!
Cati, ma bucur ca bebe creste, dar mai lasa-i pe altii la bucatarie, mami are nevoie de odihna si puiutul de ea!
Anda, multa santate pt Toma!
Oh, Cristina, m-am regasit si eu in descrierea ta, uneori am si eu zile din astea, dar ca sa nu urlu ii trimit la tati, iar daca nu e prin preajma, ies eu din camera pana ma calmez. Te inteleg f bine, pt ca eu ii implic mult, duc pampersul plin, imi dau crema, ii trimit sa-i dea suzeta lui Matei, imi toarna sampon la baita si multe altele, dar tot au si ei nevoie de atentie, si parca mama nu mai gaseste energie si pt ei, sau poate avem pretentia sa ne inteleaga ca sunt mai mari.. dar tot copii sunt si ei.. Eu ma rog zilnic pt rabdare si putere si sanatate si in fiecare clipa de greu imi spun ca voi tanji dupa momentele astea cand ei vor creste, asa ca incerc sa fac fata, desi uneori e greu, desi eu sunt optimista, foarte optimista din fire… Si Cristina, la ce ti-a scris Olga ma gandeam si eu, sa gasesti o solutie sa nu-l mai cari in brate… Daca rezisti cateva luni, va fi bine apoi, el mai creste, comunica altfel fratiorii cu el. Ai grija cu depresia, ce sa zic… mai bine cauti un ajutor decat sa continui asa…
Faith, m-a incurajat mesajul tau, sper sa resist si eu si sa termin anul asta, nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu imi va fi cu disertatia…
Cicineata, mie medicul mi-a spus ca imi da doar din a 2-a luna, pt ca ei oricum au necesarul de vit D din burtica. Acuma nu stiu ce sa zic, pt ca la ceilalti copii le-am dat inca din spital… fiecare cu parerea lui…

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Cristina nu treb sa te invinovatesti pt ca n-ai fi recunoscatoare insa e f greu sa le faci pe toate,incerc sa ma pun in locul tau si vorba Olgai , cred ca as lua-o razna, eu sunt in aceeasi situatie din pct de vedere al ajutorului , sunt doar eu cu sotul, asta cand nu e plecat la munca si deja ma gandesc cum o sa ma descurc cu un singur copil ,pt ca nu are cine sa ma ajute, eu locuiesc in Bucuresti iar familiile noastre in alte judete,.... dar la tine cu 3 , ce sa mai zic, cred ca iti este foarte greu...
Daca nu aveti posibilitatea de a va lua o bona atunci incearca cu leaganul acela de care spune Olga , nu cred ca e o investitie rea.
Felicitarile mele pt cei 3 copii si toata admiratia, nu toate mamele au curajul tau.

Ane cu Maria Bianca 38 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI ANCA!!!
FELICITARI ADC!!!

Gianina eu il luam pe Alexis in brate ff mult, il adormeam in brate mereu. Cand scancea mergeam si il luam. Il tineam f mult pe mine cand stateam in pat sau pe canapea. Am savurat fiecare clipa. Ei, acum va fi alta treaba ca nu voi mai putea sa stau lipita de bebelina asa mult.

Ane-Maria si mie imi place Maria-Bianca daca vrei sa o strigi Maria. daca vreti sa ii spuneti Bianca at mi se pare mai bine: Bianca-Maria

Alexis a luat in greutate si 500 gr pe saptamana si 200, in primele luni. Intotdeauna lua mai mult de 1kg pe luna. Iar acum are 13kg la 3 ani, deci nu e voinic.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Noi am fost ieri toata ziua la botez. A fost frumos si obositor. Seara pe la 10 jumate dupa ce l-am culcat pe Alexis am lasat-o pe fina mea cu el si noi am fost vreo 2 ore la spital. Asta pt ca am udat 3 perechi de chiloti si mi-a fost frica sa nu se fi fisurat membranele. Mi-au facut test si nu era lichid, doar o nesuferita de candidoza pt care mi-au dat sa imi pun un ovul. Bb se pare ca a mai crescut, are in jur de 2700-2800. Eu nu stiu unde sta ca circumferinta abdominala a mea e de mai bine de 2 sapt: 88cm. Acum nu mai merg la dr decat cand sunt sigura ca nasc.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput