Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana bravo pt buricutz!
l-am cantarit si noi aseara pe Filip si a luat 500 g in 3 sapt.. daca mai ia 200 in ultima saptamana, ma declar multumita. Plus cateva sute de grame imprumutate de la Radu si Rafael si suntem
Oricum m-am linistit. Important e ca a luat in greutate. In ritmul lui, asa mai puturos

sara Si eu la fel ca tine si ca Gianina, stau cu el la tzitzi non-stop. Dar nu ma deranjeaza. Ne-am facut stoc in frigider de iaurturi, tot felul de lactate, cereale, alimente pe care le poti manca asa, ca atare si ne ajuta mult treaba asta. Mai facem cate o supa de 2 ori pe sapt, plus ceva rapid bagat la cuptor si suntem f ok cu bucatareala. In rest ma ajuta o fata la curatenie si la calcat, deci nu imi ramane decat sa stau cu piticul mufat non-stop.

Ghiulten

cati ce sa-ti spun, eu nici pe socrii, care stau in aceeasi curte cu noi nu ii invit la masa, pe motiv ca nu vreau sa ma obosesc.. Incearca sa iti stabilesti prioritatile, si, cu putin tact, poti sa ii refuzi politicos. Zau! Nu vad de ce trebuie sa faci atatea...

Carina, eu n-am stiut de problema voastra.. Ma bucur ca sunteti bine acum. Dar de ce avea lichid in plamani? Nu l-au aspirat bine la nastere?? Multi pupici si lui Toma si Carinei Tu esti bine, mami?

Alina-bulinutza Rezista!!!

Fetele, pe mine nu ma lasa deloc durerea de cap. nici in somn. Simt o presiune fantastica, mai ales in crestetul capului, iar cand apas cu mana zona aia ma mai lasa durerea. Zici ca imi da cineva permanent cu o caramida in cap

Raluca

Mai bag niste motate si pt fetele care urmeaza:
Matza, Anca_cls, Adriana, mihacor

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

olga ramasei muta dar daca al tai si-a revenit sper sa-si revina si al meu.

anda sper sa treaca repede si sa iti iei puiul in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Bulinutza, abia astept sa nasti si sa scapi de toate inconvenientele cauzate de sarcina...Sa fiti ok si tu si bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La nasterea prin cezariana si la bebeii usor prematuri exista riscul sa ramana lichid in plamani fara vreo legatura cu modul de aspirare de la nastere. Se cheama wet lungs sau tachypena.

Eu acum ca ii vad progresele sunt bine, dar n- fost usor sa ma linistesc. Cristina si Iaura m-au ajutat si m-au incurajat si le multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alina v-am mai zis, rares in primele luni lua 500 gr. si a fost ok pana la urma fiecare puii are timingul lui, ca sa zic asa

aerilian

anda cate saptamani aveai tu? ca eu stiu ca implinisei 37, nu? o sa fie bine sunt convinsa...Doamne Ajuta

eu usnt tot asa...nu ma lasa deloc...abia respir...rezist, rezist

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Anda Recuperare rapida lui Toma! Imi inchipui ca ti-a fost greu. Multa putere si incredere ca va fi bine!
Tu erai la termen? Aveai 37 de saptamani, nu?

Dariana +37 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

La nasterea prin cezariana si la bebeii usor prematuri exista riscul sa ramana lichid in plamani fara vreo legatura cu modul de aspirare de la nastere. Se cheama wet lungs sau tachypena.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Am inteles.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Noi mai stam o zi la spital, Vlad mai are ceva urme de la icter si nu vor sa ne dea drumul pana nu incepe sa-i scada cum trebuie bilirubina sa nu avem probleme acasa. Ne chinuim cu suptul, nu vrea sa suga numai cu mamelon de silicon si e foarte lenes, probabil si de la icter, speram ca acasa sa fie mai bine.

Dariana, azi noapte m-am dus sa-i duc lapticul cat era la lampa si asistenta trezea mamele sa vina la alaptat sau ducea bebeii le ele, dar trebuie sa specifici tu de la inceput la fiecare tura si sa insisti.

Dana? Ce faceti, cum sunteti?

Raluca cateva motate pentru tine si bebelusul tau, sunt curioasa ce sex are pana la urma.

MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Anca, Adc - Felicitari pentru puiuti!
Altesa, Ana - va admir ca va mai puteti ocupa si de scoala avand acasa puiuti asa micuti. Eu una cand am aflat de sarcina eram in ultimul semestru de master, trebuia sa dau si disertatia. Cand aveam cam 8-9 sapt, si trebuia sa fac lucrarea de care m-am apucat pe ultima suta de metri..eram un sac de nervi..mult stres si-am bagat tigari, cafea, cola la greu timp de vreo sapt dupa care am zis ca renunt, ca in ritmul ala pierd sarcina...am zis sa nu mai dau disertatia - o las pe februarie 2012...dar m-a mustruluit al meu si pana la urma am terminat-o si-am prezentat-o cu chiu cu vai...bine am facut ca acum sigur nu ma duceam s-o mai dau.
Nicole -
Aerlilian - felicitari pt buricut
Bulinuta, Alina sper ca va simtiti mai bine..Alina...ai incercat Panadol? Eu asta am luat pentru o durere de cap, si mi-a facut bine..Dar de fapt e paracetamol daca nu ma insel,..

Eu in sfarsit ma simt bine cu doamna de jos..nu ma mai doare, nu ma mai ustura

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Carina nici eu nu stiam ca aveti astfel de probleme. Credeam ca sunteti bine si ati auns deja acasa. Imi pare tare rau sa aud astfel de vesti. sa se faca Toma bine repede, repede si sa puteti sa-l tineti in brate sa va bucurati de el. Va

Catiushor mi se face rau cand aud ce povestesti. Cum sa stai toata ziua in picioare? Da eu nu tin minte de astfel de obiceiuri Da un platou cu biscuiti, fursecuri si un suc/tarie ce are? Chiar nu mi se pare normal...

Happymummy esti bine acum? Nasol de tot asta cu furia laptelui. O sa am si eu mare grija, caci am trecut prin asta si nu este bine deloc. Sanatate

Of Alinuta, Alinuta, inafara de pupici chiar nu stiu cum sa te ajut

Beatrix mai povesteste-ne despre Sven

Cristina vad ca ti-e tare greu cu copilasii. Sper sa va acomodati cat mai repede. Copilasii mai mari nu merg la gradi?

Altesa asa cum zicea si Beatrix, si eu ii dadeam lui David suzeta caci si el ar fi stat la san non-stop. Diversificarea am inceput-o la 6 luni si ne-a facut pediatra un program mai special, am inceput cu legumele, in nici un caz cereale. Acelea i le-am dat tarziu de tot, ultimele. Dar voi poate n-o sa ajungeti chiar asa uriasi. Sunt tare curioasa cum o sa fie Leon al meu, caci daca o sa semene cu frati-su, clar ma operez la mana

Sara multumesc Abia ai scapat de burtica si deja ti-e dor...Foarte dragut

Aerlilian felicitari pt buricut Ce baiat mare ai

Fug sa-l schimb pe fii-miu caci a facut ceva mirositor in pantaloni. Desi mi-am propus sa-l dezvat de pampers pana vine bebe 2, se pare ca nu am reusit. Dar nu-i grav, nu ne dam batuti.

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput