Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
beatrix spune:
fetele cu cezariana, avem voie de la o luna sa facem ceva exercitii? macar pt spate.
Mie dupa 6 saptamani mi-au zis ca pot incepe exercitiile de recuperare dupa cezariana;
Sper sa scapi cat mai repede de dureri!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina1983/gianina1983.jpg)
gianina1983 spune:
Buna ziua fetele
Respectiva individa nu stiu cat sia dorit sau nu copilu dar un lucru mie clar are ceva probleme la mansarda daca ea crede ca avands bebe mic mai poti dormi 12ore pe noapte,sau poti sedea linistita la cafea o ora sau..sau..sauuu,,,eu mam luat de dansa dar cand omu e dus cu sorcova nu ai ce ii cere.
Sara nici pitica mea nu adoarme daca o pun in patut,,daca fereasca dumnezeu o scap si se satura si nu adoarme in acelasi timp adio fericire,,trezesc juma de bloc la cat poate tipa pana oboseste si isi alege o pozitie de somn(asta fiind in brate la mine,sau in cel mai rau caz in scoica si abia apoi o transfer in patut),,,deaceea ziceam ca poate is nitel vinovata ca eu o adorm in brate dar altfel nu ma pricep cum,,si maicamea zicea ca o sa se invete leganata si apoi nu mai scap dar imi bag picioarele decat sa o pun in patut si sa tipe mai bine o legan ca doar am 3ani de maternitate am timp si ras am sa tot sed cu fata.
Mai da ce bebelusi grasunei aveti voi si noi avem marti 3saptamani si ieri sa suit tati cu ea pe cantar si avem vreo700-800de gr pana in prezent
Nu retin cine zicea ca adoarme piticu la san eu la inceput o piscam pe Maria de unde apucam numa sa o trezesc sa pape sau o ridicam pe umar si se trezea instant
Oare raluca noastra nu ne da de veste azi sau o fi nascand maine
Poop burticile,mamicile si puiutii si va doresc o duminica linistita si frumoasa alaturi de cei dragi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bulinuta27/bulinuta27.jpg)
bulinuta27 spune:
cati imi e mila de tine ...serios zau ...ce naiba inseamna asta sa stai tu in picioare ptr toti??? ma supara oamenii astia mai ales ca stiu cum e cu cezariana etc...cine vine sa vada bb sa vina, il vede sta un pic si gata...si asa la inceput nu o sa primesc pe nimeni pana nu imi revin eu cat de cat...te rog sa ai grija de tine si de pui si lasa-i pe ceilalti
mie iar imi e rau azi...iar e glicemia mare si ametesc si...o sa fiu bine stiu dar ma mai plang si io la voi
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si
36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carina/carina.jpg)
carina spune:
Salutare
Felicitari mamicilor care au nascut dupa mine.
Asa cum am scris si pe FB, Toma a facut polipnee dupa nastere- respira prea repede din cauza ca i-a ramas lichid in plamani. Azi la 1 Facem 3 zile si progrese pe masura. E tot in incubator, dar primeste tot mai putin oxigen. Manānca Ffff bine si doar laptic de la mine- 40-50 ml la 3 ore. De dimineata a papat doar din stucluta si nu prin tubulet.
Astept cu nerabdare ziua in care sa īl pot lua in brate , iar tati vrea macar sa īl atinga.
Cari e topita dupa el si a fost tare ingrijorata pt el. Acum abia īl asteapta acas#259;.
Va pupacesc si aveti grija de voi
beatrix spune:
Alice, Eric a luat in primele 2 spatamani 750 g si atunci pediatra mi-a zis sa-i dau suzy ca sa maresc intervalele dintre mese. Bebelusi cica simt nevoia mult de a suge dar nu neaparat de a manca si e ca un lant, el isi baga degetele in guritza sa suga, tu zici ca ii e foame, ii dia tzitzi si dandu-i tzitzi si pe post de suzi el si mananca. Aici astia sunt si speriati cu obezitatea la bebelusi, dar in Ro stiu ca sunt alte pareri legat de luatul in greutate cu laptele matern. Eu i-am dat atunci suzy ca am in familie cazuri de obezitate si de adulti si de copii si chiar sunt atenta cu asta, nu imi iau niic un risc.
Aerlinian, felicitari pt buric!
Nicole, multa rabdare mamico. Cred ac e tare greu pt cei mari sa nu mai fie in centru atentiei. La teorie noi stam bine, cel putin acum cand vorbesc cu Eric pare sa inteleaga, ne jucam de-a bebelusul, cum va plange si ce va trebui sa facem, ce va trebui eric sa faca sa ma ajute ca sa linistim bebelusul, gen, sa-i dea suzy, sa-i legene sezlongul, sa aduca/duca pampersul, stie cum sunt hainutzele in dulap daca am nevoie de pantaloni, bluza el sa m-i le aduca.... ideea e sa facem cat mai multe impreuna. Acum vom vedea cum va fi dar certandu-l pt toate nimicurile nu rezolvi mare lucru.
Pe Eric nicioadata nu l-am certat cand a dat mancare pe el sua pe jos, i-am aratat ca trebuie sa stergem si acum cand se intampla sterge sau se sterge singur, am mers am mult pe ideea, am facut ceva gresit, hai sa vedem cum indreptam fara cearta, calm cu explicatiile de rigoare desi imi venea sa urlu de nervi uneori! La voi e mai greu ca practic sunt deodata doi copii cu nevoi diferite si inca trebuie sa invatati sa formati un tot unitar! Mult mult succes sa va acomodati repede dar nu-l respinge pe David. Ambii au nevoie de tine, Antonia mai mult fizic acum, iar David vrea mai multa dragoste, mai ales ca el a stat la bunici pana acum, el merge la gradi, Antonia ramane acasa cu tine. Priveste un pic si din punctul lui de vedere si probabil se multumeste cu atentia negativa. Daca sta cuminte nu are atentia ta ca tu esti ocupata cu Antonia si nu mai ai grija lui, daca face ceva gresit chiar daca i-l certi sua tipi a reusit sa-ti capteze atentia. Daca a gasit ca asta e metoda ca sa-ti atraga atentia ca e si el prin zona, asta va face. Asa cum zice si Alina, nu-l certa o perioada si zic eu incearca sa-l implici in treburile cu Antonia si ale casei si bineinteles laudele ce baiat mare e el, ca uite cate poate face si ce mandra esti de el. Ui cat am scris, sper sa nu te superi ca mi-am dat cu parerea.
O sa vad si eu in practica curand cum va fi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Felicitari Anca si ADc ! Bun venit bulgarasilor!
Eu de 2 zile nu am mai reusit sa va citesc sau sa scriu, am facut furia laptelui, vineri am stat nmai in pat cu temperatura si frisoane, ieri ceva mai bine, fara temperatura ,Ileana, vad ca si tu ai avut probleme asemanatoare, daca tot ne-am tinut de mina la nastere, vad ca o tinem in continuare la fel .Te plingeai ca a luat Tudor doar 150g, aseara am cintarit-o si noi, a luat 200 g intr-o saptamina.M-am uitat pe niste grafice de crestere pe internet, si am citit ca bebeii ar trebui sa ajunga la greutatea initiala de la nastere dupa 2 saptamini( deci suntem in grafic) iar in prima luna ar trebui sa ia 900-1000 g. Eu zic sa stai linistita.De ce ziceai ca ai dat jos doar 9 kg, mie mi se pare foarte bine, eu am dat 8 dar ma declar multumita, mai am 4 de dat jos, si 10 kg cu care am ramas de la Ayla
.
Alina, chiloti din aceia cu centura vroiam si eu, am vazut la farmacie, dar nu stiam ca sunt contraindicati la femeile care alapteaza. Si au si niste sutiene faine cei de la lytesse.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALTESA/ALTESA.jpg)
ALTESA spune:
alina iti dau cu drag 300 de grame e mancacios rau si lacom nu am ce-i face ca daca incerc sa-l mai infometez nitel urla de zici ca nu a mancat de 3 zile.
CristinaGoji spune:
Eu sincer va felicit pe cele care reusiti sa fiti Zen tot timpul, calme si iubarete cu copilasii mai mari. Teoria o stiam si eu si inca o mai stiu. In practica insa: urla ei, urlu si eu, ne iubim cand putem si ne certam cand nu mai putem, plang ei de frustrare ca nu le pot da mai mult, plang eu, tot de frustrare ca nu le pot da mai mult. Sfaturile cu implicarea celor mari in ingrijirea celui mic o fi ele bune, dar cu efect pentru viitorul mai indepartat. Pentru viitorul imediat eu una nu vad nicio solutie decat sa astept sa treaca si sa-mi accept urletele mele, la fel cu le accept urletele lor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bulinuta27/bulinuta27.jpg)
bulinuta27 spune:
off anda nu stiam ce a patit puiul mic...Deie Domnul sa se faca repede de tot bine si sa il tineti in brate asa cum va doriti
aerilian felicitari ptr buricut
nicole multa rabdare, incearca sa nu bagi in seama ca pune mancare pe el, ca mai face cate o prostie lasa-;
l ca si lui ii e greu, iti spun sincer ca si mie imi e frica rau de reactia lui rares
ghiulten esti ok acum? cum ai rezolvat?
cristina
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si
36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
aerlilian spune:
Beatrix,
Ghiulten, multumesc mult ca ma incurjezi! Evident ca am sunat si pediatra care mi-a spus exact ce mi-a spus Alina, si anume ca bebe este inca icteric, ceea ce-l face somnoros si evident ca adoarme la titi si nu papa asa mult cat ar trebui. Suntem in grafic, oricum. Cat despre sani, febra nu am facut, dar ma dor in continuare si frisonez.Am incercat comprese reci si garmastan si mai atenueaza putin. Surprinzator, pompa de muls paca e mai blanda decat gurita lui bebe...
Anda, sanatate multa tie si lui bebe. Sper ca nu e nimic grav.Spun asta pt ca nu am auzit de ce povestesti tu acolo iar pe mine ma sperie absolut orice e legat de puiutii nostri.
Adc, te astept cu vesti despre grasunel!