Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Nicole, offf, te cred ca ti-e greu, ai o situatie mai speciala.. Dar nu uita k atentia trebuie indreptata catre David. Adik icearca sa vorbesti tot timpul cu el cand te ocupi de Antonia. (apropo, imi place ca pana la urma ati ramas la numele asta). Iar pe David nu mai trebuie sa il certi o perioada, o zi-doua-trei, pana iti mai revii si tu putin cu depresia. Si ce daca se murdareste pe haine? Lasa-l asa! Ia totul mai relaxat. Pe voi nu va ajuta nimeni? Iar daca iti vine sa plangi nu te abtine, descarca-te! Ideal ar fi sa o faci cand nu sunt copiii de fata, dar... Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
Alina - draga mea, ce bine imi fac cuvintele tale, mai ales ca stiu ca ai experienta cu Sara. A fost mama pana astazi la noi, dar imi este foarte greu in weekend, cu toate ca sotul se ocupa de David. De luni pana vineri este la gradi , program prelungit...sper sa fie ok...
anca_cls spune:
Felicitari ADC si DR_ANCA!!! Bun venit pe lume minunilor voastre!!!
38+ cu Eva Georgiana
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursulet33 apropo de torturi, si fata asta face foarte bune si arata spectaculos. mai cititi pe site despre ea http://www.sweetela.ro/copii.php?tip=botezuri noapte buna! Mamica Iuliei (24 ian 2012) |
Wooow intr-adevar arata super. Am salvat linkul. Am vazut multe torturi inspirate de pe net, dar sunt reproduse identic
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
sara_ spune:
FELICITARI ANCA SI ADC!!! SA VA TRAIASCA PUIUTII!!
Alice, multumim de urare cum se impaca Mara cu Raducu?
Altesa, ne incuscrim Bravo ca ai scapat de examen. mai aveti putin pana la botez, invitatiile le-ai ales?
Ana, ce ma bucur ca ai pus poze pe picasa, sunt minunati copiii tai si cei mici si cei mari. Sa fiti toti sanatosi si fericiti!
Ana, ai avut galerie serioasa la examen
Gianina, tu esti o mama buna, iar femeia aceea nu e normala, ar trebui sa-i spui vreo doua
Olga esti o mamica f frumoasa, mi s-a facut dor de burtica cand am vazut pozele
micuta mea nu mai doarme ziua decat la san sau in brate, cum o asez in patut se trezeste si vrea iar in brate. E greu cu treburile casnice, dar am noroc ca ma ajuta sotiorul, desi tot nu-mi convine ca nu le face ca mine, mai fac si mofturi...stiu.
Mi-a placut cum spunea o mamica pe alt forum ca primele 3 luni din viata bebelusului sa le privim ca inca 3 luni de sarcina cand puiul e legat si are nevoie permanent de mamica lui
mrg spune:
Felicitari si refacere rapida dr Anca si Adc!!!Sa va traiasca puiutii!!!
Se pare ca ramanem din ce in ce mai putine cele care suntem inca gravide...
Abia acum am reusit sa intru si eu,ca am fost putin la cumparaturi si pe urma a vn mama la noi sa imi calce cate cv...ce bine e sa fii ajutata in perioada asta!
Alice_Elena spune:
Au implinit o luna si le felicitam pe Patricia Maria de simonel si Alexandra de bella_sib!!
Ileana, felicitari!
Sara, se inteleg. Mara e prea mica sa priceapa si nu prea Protesteaza :) numai ca atunci cand plange radu vrea ea sa il ia in brate :))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
catiushor spune:
neatza
avem 5 saptamani, iar programul lui bebe e inca haotic. cand e cuminte cand ne-ar bate pe toti
astazi ne vin cu plocon colegii de munca a parintilor mei (profesori) si am facut la mancare ca pt botez, sunt extenuata. il vedeam pe bebe mai mult noaptea, ziua mi-l aducea la alaptat si da-i bataie la bucatarie.
nu mi se pare corect, in loc sa am grija de bebic i-a si stai in fatza altora si pune-le pe masa
si duminica viitoare vin fratii maica-mii (opt la numar ) cu perechi si verisori....iara multi. am obosit de atata bucatareala......
trebuia sa-l cantarim pe bebe miercuri la punctul medical dar nu l-am mai dus pe gerul asta. nu stim cat a luat, dar inca e falcos si parca e mai greu.
voi nu aveti dureri de spate dupa nastere? toata coloana. imi face ady masaj in fiecare seara, dar efect doar pe timpul noptii.
fetele cu cezariana, avem voie de la o luna sa facem ceva exercitii? macar pt spate.
va
mami de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
Alice_Elena spune:
Cati, eu stiam ca daca ai dureri de la anestezie nu e indicat masajul.
N-are cine sa te ajute la bucatarit?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
beatrix spune:
Buna dimineata,
Multe felicitari Anda, Anca, Adc si recuperare rapida! Bun venit bulgarasi, sa cresteti mari sanatosi!
Patricia Maria si Alexandra