Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

acum vin si eu cu nebuniile mele ca na copilu meu se ingrasa prea repede adica inca nu avem o luna si deja a luat 1400 de grame .ce ziceti o fi normal ?

implinita de Rafael-Ioan

Aceeasi "problema" o aveam si eu la David. In prima luna a luat 1 kil si ceva, in a doua luna 2 kg si la 5 luni avea 10 kile in ideea in care s-a nascut la 3550 g. Noi n-am avut nici o problema, doar eu am avut probleme cu oasele de la maini Pediatra ii zicea bebelusul urias. De pe la 1 an si jumatate si-a revenit si acum arata bine de tot

Aici este David bebelus langa un alt bebelus, cu o luna mai mare

https://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidSiTudorSeJoacaImpreuna#5366492458682432210

Il hranesti exclusiv la san? Eu zic sa nu-ti faci griji

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:

Ce-mi place cand este seara, caci imi zic ca a mai trecut o zi si ma apropii de termen

Ziceai ca nasti natural ?

Ane cu Maria Bianca 38 weeks

Da. Eu asa sper. Nu mi-as mai uza si alta parte a corpului, daca tot am uzat-o pe dansa la prima nastere Glumesc, dar imi doresc mult sa nasc natural, desi mi-e cam frica, acum ca se apropie momentul...

Ma bucur ca ti-ai pus poza la avatar, sa-mi dau seama cum arati sa ma uit la spital dupa tine

Eu am termen pe 16.02, dar... nu se stie, depinde doar de bebelina cand vrea sa iasa. Si eu tot natural am ales sa nasc , cu epidurala, si mie mi-e teama dar asta e.. sper sa imi treaca emotiile si teama .Incerc sa gandesc pozitiv. Daca vrei sa vezi si alte poze intra pe facebook si poate ma si adaugi la prieteni :http://www.facebook.com/MissAneMaria
numele meu este anemaria luca.

Mergi la inceput

Citat:

Olishka oare daca as trece de termen , mi-ar face cezariana dr Haiduc ? uite ca asta nu am intrebat , n-am intrebat si alte lucruri, ca era f agitat in ziua cand am avut consultatie, numai cevenise de la o nastere care fusese urgenta.. :(
Dar poate apuc ziua de miercuri cand ma duc la control,sa intreb.

Nu stiu sa-ti zic, nu am discutat deloc acest aspect nici acum nici sarcina trecuta. Nu a fost cazul...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Ce-mi place cand este seara, caci imi zic ca a mai trecut o zi si ma apropii de termen

Ziceai ca nasti natural ?

Da. Eu asa sper. Nu mi-as mai uza si alta parte a corpului, daca tot am uzat-o pe dansa la prima nastere Glumesc, dar imi doresc mult sa nasc natural, desi mi-e cam frica, acum ca se apropie momentul...

Ma bucur ca ti-ai pus poza la avatar, sa-mi dau seama cum arati sa ma uit la spital dupa tine

Eu am termen pe 16.02, dar... nu se stie, depinde doar de bebelina cand vrea sa iasa. Si eu tot natural am ales sa nasc , cu epidurala, si mie mi-e teama dar asta e.. sper sa imi treaca emotiile si teama .Incerc sa gandesc pozitiv. Daca vrei sa vezi si alte poze intra pe facebook si poate ma si adaugi la prieteni :http://www.facebook.com/MissAneMaria
numele meu este anemaria luca.

Eu am pe 19 DPN-ul, asa ca s-ar putea sa ne sincronizam. Intru acum pe facebook si iti dau add

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Nicole, offf, te cred ca ti-e greu, ai o situatie mai speciala.. Dar nu uita k atentia trebuie indreptata catre David. Adik icearca sa vorbesti tot timpul cu el cand te ocupi de Antonia. (apropo, imi place ca pana la urma ati ramas la numele asta).
Iar pe David nu mai trebuie sa il certi o perioada, o zi-doua-trei, pana iti mai revii si tu putin cu depresia. Si ce daca se murdareste pe haine? Lasa-l asa! Ia totul mai relaxat. Pe voi nu va ajuta nimeni?
Iar daca iti vine sa plangi nu te abtine, descarca-te! Ideal ar fi sa o faci cand nu sunt copiii de fata, dar...

Altesa, ne dati si noua cu imprumut 200-300 g??

Ana, ti-am vazut si eu minunile! Stii ca sunt topita dupa ei, dupa voi toti, ca familie!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Olga, mersi

Alina, iti dau si eu cateva sute de grame de la noi. Marti cand l-am cantarit ultima data avea 5200 gr

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Olga, mersi

Alina, iti dau si eu cateva sute de grame de la noi. Marti cand l-am cantarit ultima data avea 5200 gr

Ohooo ce bine stati si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Si mie ce-mi ramane de facut ca sa se ingrase si al meu?
Alice, inca din prima saptamana ti-a luat in greutate asa bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana, nu. A luat destul de putin in prima sapt. Tu ai calculat sj cat a scazut in greutate in spital? Iti zic maine exact cat a luat ca acum m-am bagat in pat :)

Noapte buna gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

apropo de torturi, si fata asta face foarte bune si arata spectaculos. mai cititi pe site despre ea
http://www.sweetela.ro/copii.php?tip=botezuri

noapte buna!

Mergi la inceput