Buna,
Sunt noua pe acest forum si aspiranta la bebe, am facut laparoscopie saptamana trecuta, am fost diagnosticata cu endometrioza, mi s-a prescris visanne, de atunci incerc cu disperare sa fac rost de el, .Va rog din suflet ,fetele care au intampinat aceasta problema sa ma ajute cu niste informatii despre modul de procurare.
Multumesc.
Citat: |
citat din mesajul lui mclaudia Buna, Sunt noua pe acest forum si aspiranta la bebe, am facut laparoscopie saptamana trecuta, am fost diagnosticata cu endometrioza, mi s-a prescris visanne, de atunci incerc cu disperare sa fac rost de el, .Va rog din suflet ,fetele care au intampinat aceasta problema sa ma ajute cu niste informatii despre modul de procurare. Multumesc. |
M-a operat Dr.Iosif Niculescu la Regina Maria, el mi-a recomandat si medicamentul,el profeseaza si in Germania si mi-a spus ca pacientele de acolo au avut rezultate bune cu Visanne.La Bayer Romania am sunat si mi-au spus ca nu il pot aduce deocamdata in Romania.Intre timp am trimis vreo 200 De mailuri prin Austria si Germania , cand gasesc solutia castigatoare va anunt.Pentru 6 luni mi-a fost prescris.