Am nevoie de Visanne

Am nevoie de Visanne | Autor: mclaudia

Link direct la acest mesaj

Buna,
Sunt noua pe acest forum si aspiranta la bebe, am facut laparoscopie saptamana trecuta, am fost diagnosticata cu endometrioza, mi s-a prescris visanne, de atunci incerc cu disperare sa fac rost de el, .Va rog din suflet ,fetele care au intampinat aceasta problema sa ma ajute cu niste informatii despre modul de procurare.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reptila spune:

Incearca pe www.farmaexpress.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui mclaudia

Buna,
Sunt noua pe acest forum si aspiranta la bebe, am facut laparoscopie saptamana trecuta, am fost diagnosticata cu endometrioza, mi s-a prescris visanne, de atunci incerc cu disperare sa fac rost de el, .Va rog din suflet ,fetele care au intampinat aceasta problema sa ma ajute cu niste informatii despre modul de procurare.
Multumesc.

Prin martie-aprilie 2011 medicamentul nu se gasea in Romania. Poate intre timp a inceput sa se importe. Imi fusese recomandat si mie de un dr. dar imi spusese ca il gasesc doar afara. Am sunat si la Bayer Romania (Visanne este produs de Bayer) si am intrebat daca il pot aduce pe comanda. Mi s-a spus ca atat timp cat nu este in nomenclatorul de medicamente aprobat de Min. Sanatatii, nu il pot aduce. Daca nu l-ai gasit in farmacii, parerea mea este sa suni la Bayer si sa intrebi daca il importa. Eu nu as risca (este doar parerea mea) sa iau de pe net de la farmacii virtuale. Bafta!
Pe ce perioada ti-a fost recomandat tratamentul cu Visanne? Cine te-a operat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mclaudia spune:

M-a operat Dr.Iosif Niculescu la Regina Maria, el mi-a recomandat si medicamentul,el profeseaza si in Germania si mi-a spus ca pacientele de acolo au avut rezultate bune cu Visanne.La Bayer Romania am sunat si mi-au spus ca nu il pot aduce deocamdata in Romania.Intre timp am trimis vreo 200 De mailuri prin Austria si Germania , cand gasesc solutia castigatoare va anunt.Pentru 6 luni mi-a fost prescris.

Mergi la inceput