POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar
Raspunsuri - Pagina 4
inbox spune:
M-am lamurit si eu de ce dispar unele, de ce in imagini sunt mai multe si la cantitate mai putine...pana acum m-am chinuit sa vad daca sunt toate , bine ca nu am inceput sa strig ca se intampla ceva ciudat ca au disparut martisoarele.
Lumea mea
alinuk spune:
fetelor
ce faceti?
pai vroiam si eu sa-mi fac linistita vizionare si cumparaturi...
si cand sa-mi iau cosul... ca la supermarket.. rafturile goale?
pai ce s-a dat de cod roshu si pe aici???
Eu azi le-m vazut live cam pe toate.
Imi venea sa cumpar din fiecare cate una.
Sunt niste bulgarashi facuti din hartie de Cristale de am ramas...masca / indemanare, pricepere, rabdare...
munca de chinez batran
Selene sa transmiti multumiri mamei tale, deosebite si colierele donate de dumneaei.
v-am zis ca-s speciale..
au ele ceva ce nu mai gasiti prin alte locuri
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
inbox spune:
Am inteles ca urmeaza tura a doua! Asa ca mai e timp sa mai fac! Nici nu-mi vine sa cred!
Lumea mea
teolinda spune:
La ale mele nu se inghesuie nimeni ...
Probabil ca am gresit cu pozele ca am pus prea multe intr-o fotografie .
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda La ale mele nu se inghesuie nimeni ... Probabil ca am gresit cu pozele ca am pus prea multe intr-o fotografie . LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!" |
Da,cred ca asta e un motiv,ca si eu ma tot chiombasc la ele si nu imi dau seama cum arata .Poate,daca rogi fetele ;la care sunt,sa le pozografieze individual....si cat mai clar ??Dar stai linistita,ca vreme mai e ,abia de 3 ore s-a deschis bazareala la martisorit si io-te ce vanzare s-a facut
Eu,daca nu ma alungati de aici,tot pun in cos,tot pun in cos...sa vad cand o fi de plata,ce "amenda"totala am
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Cristale spune:
Fetele scuzati-ma dar cand le-am vizualizat prima data martisoarele quilling nu se vedeau.
Alinuk multumesc de apreciere. Adevarul e ca imi place si ma uimeste felul in care prinde hartia viata. Si am si alte modele mult mai interesante.
helbi spune:
Fetele cu pacheteleRog martisorul Puf gingas de 2x in roz (asa cum aparea in poza de pe bazar) Rog martisorul Puf. Multumesc!
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz absolut superbe toate!! m-am apucat de cumparaturi. o intrebare: Tala, http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=38466&n=Albinuta-vesela-pe-fundal-alb acestea se pot pune in piept? au ac pe spate? merci Roxana |
Scuze Roxana ca nu ti-am raspuns, nu eram 'prin zona'. Din pacate nu au ac pe spate (pt ca n-am gasit). Sunt capsate de cartonas doar.
Am intrat si eu in galerie, superbe sunt si se vede si sufletul pus in ele