POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

daca nu mai sunt lila, atunci schimbam asa: 3 albastri, 2 rosii, 2 roz si 1 galben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

aha si ca sa va zic: eu am cumparat deja 1 roz si 1 lila si nu am mai asteptat pana de 1 Martie
cel roz e la fi-mea la ghiozdan iar pe cel lila l-am adjudecat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, nu stiu cum procedez cu plata. Merg la banca si fac plata in contul de pe prima pagina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara,
Am facut si eu plata in seara asta, am uitat sa specific userul (abia acum mi-am dat seama ). Ma identificati dupa suma si initiale: 35 ron Z.M.
Si sa nu-mi trimiteti colet ca le iau eu cand ne-om vedea.

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Am primit si eu martisoarele, sunt minunate, multumesc mult mamicilor talentate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ma bucur ca se imputineaza martisoarele si sper ca la opera sa nu mai ramana nici unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor, nu stiu cum procedez cu plata. Merg la banca si fac plata in contul de pe prima pagina?

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Da draguta asa procedezi.sa treci in paranteza userul sau sa ne anunti aici.multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara,
Am facut si eu plata in seara asta, am uitat sa specific userul (abia acum mi-am dat seama ). Ma identificati dupa suma si initiale: 35 ron Z.M.
Si sa nu-mi trimiteti colet ca le iau eu cand ne-om vedea.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am primit martisoarele si sunt tare dragute:

Inbox , brosele floricelele sunt tare elegante !
Teolinda , martisoarele semipretioase sunt delicate si frumoase !
Bratarile pentru fetite cred ca vor fi pe placul colegelor fiului meu de clasa I. Merci Alinuk !

Am primit in colet si doua papusele superbe pe care nu-mi amintesc sa le fi comandat. Poate m-am zapacit eu, dar daca nu e asa sa-mi spuneti sa va trimit banutii pentru ele ca-mi plac si le vreau oricum. Astept sa se incheie si licitatiile, poate mai primesc ceva si de acolo.

Vreau sa va intreb daca pandantivelor din aur alb adaugate recent nu li se pot face poze mai clare. La mine se vad cam neclar.

Felicitari fetelor pentru o actiune atat de frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Lali, cat de mult ma bucur ca iti plac!

Gabby sper sa ajunga coletul cat mai repede, ca numai la el ma gandesc.

Lumea mea

Mergi la inceput