POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martisoareDC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Am primit coletul! Sunt absolut superbe toate! Multumesc si pentru martisoarele pentru noi!

Ma injurati daca mai iau o transa acum ? M-am indragostit de brosele de la Inbox .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Ce bine ca au ajuns, sa le purtati cu placere.Poti sa mai iei dar fara preferinte deocamdata,astept coletul...sa vedem daca e ceva in plus.....marea majoritate sunt cumparate.....deci rezervate.vezi unde au mai ramas.....cele de primavara parca mai sunt...

gabby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martisoareDC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cloreta

Alinuk, mi-ai trimis cumva plicul? Eu am lasat adresa mamei mele si daca nu vine aviz nu o sa stie.
Ar fi o idee sa scrii in dreptul fiecarui cumparator daca i-a fost trimis sau nu?, ce zici?

www.dropshots.com/curlycloreta1" target="_blank">gargarita

La pag 21 scrie de expedierea coletului si mai poti vedea si in contul tau la facturi achizitii ca este bifat ,,albastrita,, casuta ca transportat....deci mergi la posta ca sigur a venit.nu mai astepta aviz...

gabby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sa inteleg ca sunt rezervate chiar daca ele apar inca disponibile? Nu am cine stie ce preferinte, dar parca m-as orienta spre cele de organza. Ma uit imediat sa vad ce a mai ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Sa inteleg ca sunt rezervate chiar daca ele apar inca disponibile? Nu am cine stie ce preferinte, dar parca m-as orienta spre cele de organza. Ma uit imediat sa vad ce a mai ramas.

Daca brosele apar in lista de martioase, inseamna ca mai sunt inca disponibile. Au parca ammai vazut cateva (2-3) din organza pe portocaliu.

Uite aici:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=38973&n=Brosa-floare-pe-portocaliu-2

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=38974&n=Brosa-floare-pe-portocaliu-3

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=38457&n=Brosa-floare-organza

Mai sunt unele verzi si un trandafir dalmatian..pe alea le-ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc Cricor!

Tocmai am luat cateva. Pana maine, cand voi face plata, ma hotarasc daca ma opresc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetelor, asa de tare ma bucur cand spuneti ca ati primit coletele si ca va plac,de parca le-as primi eu ! Imi vine s-o rog pe Gaby sa-mi puna si mie colet, sa nu le iau de la"sursa" :)

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Papanash pai se rezolva
si nici nu e scump sa stii
3 lei in plus

Clore verifica posta

eu mi-am inchis comanda si am facut plata azi, ca vorba voastra.... ma tot mancau degetele sa tot mai iau

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Alinuk, merci, merci. Dar nu vroiai sa mai citesc din urma?
Sa vad cum o trimit eu pe mama la posta pe vremea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Clore...nicio problema

puneti intrebari ca suntem noi cu ochii pe ele si incercam sa va raspundem tuturor, chiar daca s-a mai discutat si anterior

important este ca toata lumea sa fie multumita iar actiunea aceasta sa-si atinga scopul frumos

noi ne straduim, ideea e ca mai intervin si chestiuni neprevazute
vremea asta isi cam face de cap, Posta are si ea ceva disfunctionalitati ...iar cu transportul noi pe ea ne bazam

Andata inteleg ca a sosit si coletul de la tine din Constanta cu intarziere mare. In masura in care fetele care au facut deja comenzi nu vor avea nimic impotriva iar Gabi o sa aiba timp, incercam sa punem la bazar si ce ne-ai trimis tu
multumim din suflet!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui laura-s

am licitat si eu pentru o brosa superba, sper sa castig licitatie, ca cerceii ingerasi alb negru nu mai sunt...i-ati luat si eu am ramas fara...oare nu-mi mai face ada_coman o pereche...sunt superbi, daca nu se poate ma reprofilez, nu e suparare, sau cand ajung in Bucuresti merg la Alinuk ca ea a fost cea care adat/luat pe sub mana ; glumesc, sa nu te superi , please....
Cand se incheie licitatia?
Daca nu va descurcati cu transportul in UK am eu un transportator care merge saptamanal in Erith, Kent si in Germania in Haan.Daca va intereseaza sa ma anuntati.
Va si spor la cumparaturi tuturor,
Laura

Cu mare drag iti faceam, dar nu mai am aripioare.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Speranta si incredere pentru David

Multumesc ada_coman; am luat altceva la fel de frumos.
va pup si spor la cumparaturi.
Laura

Mergi la inceput