POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Alex@Sara spune:
yeee,yee,yeee...ale mele sunt ;-)
Mai,alexandrina mea draga...daca le vroiam pe toate,apoi nu se mai apropia nimeni de bazar ....Am fost fata buna si am mai lasat si pentru altii/altele ,dar daca ma suparati rau de tot..apoi schimbam foaia si nu se stie ce va iesi
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alex@Sara spune:
daaaaa,eram atat de entuziasmata ca am apucat si bratarile...ca nu m-am uitat cine m-a urecheat .
Dar si alinuk mi-e la fel de draga
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Felicitari pentru achizitie!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
Sashenka!
multumim
chiar sunt speciale
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Sashenka! multumim ![]() chiar sunt speciale ![]() Alinuk ![]() si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
nu stiu cat sunt de speciale dar sunt date din suflet si daca vreodata mai pot sa ajut o voi face
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ada_coman/ada_coman.jpg)
ada_coman spune:
citat din mesajul lui martisoareDC expediat colete ada_coman, diannaalex si laura ioana ![]() gabby |
Multumesc frumos!
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Buna!
Pt prima oara cumpar ceva de la bazar, ba chiar am si licitat la doua brose (foarte frumoase).
va rog sa nu radeti dar nu stiu exact cum functioneaza treaba, am luat cateva martisoare, eu sunt in UK, pot plati prin paypal, am vazut ca exista o adresa mentionata la inceput de Alinuk. Martisoarele sunt de la ada_coman, Tala si Alinuk, este posibil sa platesc o singura data o suma prin paypal la adresa din primul mesaj? Face cineva calculul, sa includa si transportul pana in Uk?
Cat priveste licitatiile, in caz ca o sa castig vreuna, desi mai sunt destule zile pana atunci, as putea face acelasi lucru, plata paypal pe adresa stcgabriela@yahoo.com?
Multumesc anticipat pt raspuns. In mailul primit e mentionat office@dc, mai e necesar sa scriu si acolo?
Felicitari tuturor!
Edit: am intrat in contul de bazar, am calculat eu suma si toate martisoarele, fara licitatii, fac 36 ron. Spuneti-mi va rog cat tb sa adaug ca sa le pot primi in UK.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
citat din mesajul lui motanik Buna! Pt prima oara cumpar ceva de la bazar, ba chiar am si licitat la doua brose (foarte frumoase). va rog sa nu radeti dar nu stiu exact cum functioneaza treaba, am luat cateva martisoare, eu sunt in UK, pot plati prin paypal, am vazut ca exista o adresa mentionata la inceput de Alinuk. Martisoarele sunt de la ada_coman, Tala si Alinuk, este posibil sa platesc o singura data o suma prin paypal la adresa din primul mesaj? Face cineva calculul, sa includa si transportul pana in Uk? Cat priveste licitatiile, in caz ca o sa castig vreuna, desi mai sunt destule zile pana atunci, as putea face acelasi lucru, plata paypal pe adresa stcgabriela@yahoo.com? Multumesc anticipat pt raspuns. In mailul primit e mentionat office@dc, mai e necesar sa scriu si acolo? Felicitari tuturor! ![]() Edit: am intrat in contul de bazar, am calculat eu suma si toate martisoarele, fara licitatii, fac 36 ron. Spuneti-mi va rog cat tb sa adaug ca sa le pot primi in UK. ![]() -------------------- Povestea minunilor |
Motanik
daca in datele de pe bazar ai introdus adresa completa la care doresti expedierea, vom intreba astazi la Posta si-ti vom spune care sunt taxele aferente.
plata, desigur, la adresa aceea de paypal poate fi facuta (intreaga suma o data.. stiu ca mai e un comisiun pt paypal
![](icon_smile_big.gif)
exista o data la care doresti primirea coletului?
mai ai experienta aceasta? cam cat face un colet din Ro in UK?
![](pupic.gif)
spor la cumparaturi!
si la vizionat!
eu ma uit la ele de cateva ori pe zi ...chiar ca la o expozitie (cumparaturi am facut deja) si cand vad ca se duce cate una, vorba lui Inbox...
parca'mi trimit copiii in lume
(vorba asta ramane in analele actiunii)
Alinuk
![](copilas.gif)
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
Nimic nu-i intamplator!