POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar
Raspunsuri - Pagina 2
helbi spune:
Superbe! Si noi am cumparat citeva. Ma intereseaza, cu cine pot lua leg. pe PM pt citeva detalii.
martisoareDC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz absolut superbe toate!! m-am apucat de cumparaturi. o intrebare: Tala, http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=38466&n=Albinuta-vesela-pe-fundal-alb acestea se pot pune in piept? au ac pe spate? merci Roxana |
Martisoarele donate de Tala nu au ac pe spate.
Alex@Sara spune:
citat din mesajul lui roxanaz erau 18 pagini???? vai de mine cate am pierdut... nu am mai gasit decat 6!! :(((( |
acum mai sunt doar 4 pagini
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Cricor spune:
citat din mesajul lui Cristale Eu am trimis si 20 de buc in tehnica quilling. La bazar apar doar cele origami. Pozele cu cele quilling le-am trimis prima data. Mami de David (08.11.2010) www.floar3d3colt.blogspot.com |
Cristale, sunt si cele quilling..daca nu mainsel chiar asa e denumirea: martisoare quilling
Selene_Bunny spune:
Ale lui Cristale erau in pungute. Am vazut o floare galbena, de exemplu.
La mine sunt tot 13 pagini, pe o pagina fiind afisate 12 imagini (mod galerie).
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
martisoareDC spune:
In functie de modul de listare (listare sau galerie) sunt mai putine (4) sau mai multe (13) pagini de produse.
Da, se vand, au disparut cam 20% din modele deja.
Cricor spune:
citat din mesajul lui roxanaz absolut superbe toate!! m-am apucat de cumparaturi. o intrebare: Tala, http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=38466&n=Albinuta-vesela-pe-fundal-alb acestea se pot pune in piept? au ac pe spate? merci Roxana |
Nu au ac pe spate
Cornelia spune:
Eu vad 13 pagini . Sunt si cele quilling, Cristale.
Selene, pe ale tale (cele 5 quilling) le-am luat eu, nu le cauta