POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Vad ca au aparut iar produse noi , o multime de bijuterii !!!

Multumim din suflet donatoarelor si cumparatoarelor !

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetele din Bucuresti care au comandat

ma intreb daca nu ar fi mai potrivit sa le punem si pt voi la posta,
e complicat pe drumurile si blocajele astea sa ne deplasam chiar daca ne-am imparti noi distribuirea in functie de zonele in care locuim

asa incat un 3lei/posta poate sa fie mai putin decat ce am consuma pe telefoane, bilete pt transport sau benzina

ce ziceti?

pe toate va rugam sa va verificati in conturile de bazar adresele de expediere, sa nu fie neconcordante

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

e ok la posta.
e mai simplu pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Felicitari tuturor fetelor cu maini si cu suflet de aur !!! ma simt privilegiata sa pot cumpara asemenea minunatii !!!

Si eu sunt de acord ca este cel mai bine sa le trimiteti prin posta, cu plata taxelor postale la destinatar (sper sa existe optiunea asta).
... eu inca nu am inchis "cosul", cand ma hotarasc ca am finalizat cumparaturile va anunt sa-mi confirmati totalul de plata si sa va dau adresa de distributie.
Dar in fiecare zi mai apar minunatii noi pe aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

felicitari fetelor.
e minunat ce faceti.

e ok la posta!
deci, pe langa pretul final, adaugam 3 lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

prin posta clar e cel mai simplu..pentru mine cu burtica mare pe ghetusul din bucuresti chiar nu e o optiune

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martisoareDC spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

felicitari fetelor.
e minunat ce faceti.

e ok la posta!
deci, pe langa pretul final, adaugam 3 lei?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Da

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Felicitari tuturor fetelor cu maini si cu suflet de aur !!! ma simt privilegiata sa pot cumpara asemenea minunatii !!!

Si eu sunt de acord ca este cel mai bine sa le trimiteti prin posta, cu plata taxelor postale la destinatar (sper sa existe optiunea asta).
... eu inca nu am inchis "cosul", cand ma hotarasc ca am finalizat cumparaturile va anunt sa-mi confirmati totalul de plata si sa va dau adresa de distributie.
Dar in fiecare zi mai apar minunatii noi pe aici !

Manu maine finalizam toate introducerile de noi obiecte (bijuterii si martisoare), ca sa nu o tinem asa la nesfarsit.....
Am mai ridicat niste minunatii de la Olishka tb sa le fac poze si sa le postam.Stai pe faza.eu sunt

gabby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

prin posta clar e cel mai simplu..pentru mine cu burtica mare pe ghetusul din bucuresti chiar nu e o optiune

Dupa amiaza il pun , era facut asteptam raspunsul tau
Apropo, sa nu crede ti ca am gresit comanda daca gasiti ceva in plus, este martisorul nostru pentru voi.Toti cumparatorii au un martisor din partea noastra pentru ca ne sprijiniti in aceasta campanie.Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu a ramas sa mai trimit o tura luni! Mai trimit poze maine eventual la cele care le trimit?

Lumea mea

Mergi la inceput