Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
ailed aaaa, stai asa, ati avut apartament si cu bucatarie si tot...da, asa da, este chiar ieftin, nu stiu ce-am inteles eu
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
chiar ma uitam acum pe oferte in Bulgaria si Turcia...sunt niste preturi super si conditii misto....pai cheltui acolo cat cheltui aici. si aici numai jeg si conditii de cacao.
noi clar vrem sa mergem si cu Anastasia, sa vada si ea marea si nisipul, indiferent unde vom merge o vom lua. trebuie sa-i cumparam jucarii de nisip sa ne jucam
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
djlaura01 spune:
buna fetelor cf??noi acum ne-am trezit din somnul de pranz papam si apoi sa iesim pe afara!
vape toate
djlaura01 spune:
si daca vreti mai datine si noua vot pls
RECLAMA ILEGALA -/concursuri/cel-mai-dragalas-copil-4/galerie?showpage=39#
UN VOT POZA 6 VA ROG
SE POATE VOTA DE MAI MULTE ORI
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui djlaura01 si daca vreti mai datine si noua vot pls RECLAMA ILEGALA -/concursuri/cel-mai-dragalas-copil-4/galerie?showpage=39# UN VOT POZA 6 VA ROG SE POATE VOTA DE MAI MULTE ORI Ca parinte, poti sfatui, poti indruma, poti incerca sa corijezi, dar nu poti sa te lupti cu cel ce-ti este copil, care are personalitatea sa, puterea de a alege sa-si traiasca viata. Nu ai cum sa i te substitui. Nu ai cum sa-i schimbi deciziile, decat atunci cand isi deschide mintea si sufletul, cand accepta ajutorul oferit, altfel totul este o lupta cu morile de vant. |
am daat!
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui roxy_s chiar ma uitam acum pe oferte in Bulgaria si Turcia...sunt niste preturi super si conditii misto....pai cheltui acolo cat cheltui aici. si aici numai jeg si conditii de cacao. noi clar vrem sa mergem si cu Anastasia, sa vada si ea marea si nisipul, indiferent unde vom merge o vom lua. trebuie sa-i cumparam jucarii de nisip sa ne jucam Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy , daca te duci o data-n Turcia numai vrei in alta parte dupa....crede-ma...!e supeeer la ultra all inclusive!
lalely07 spune:
citat din mesajul lui alehiam Lalely, dizolvi coryzalia. Oscilo nu-l dizolvi? Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011) |
Alehiam..pup eu o mamica saritoare!!!
Oscillo il dizolv asa este dar m-am gandit ca poate Coryzalia are regim gen Homeogene sa fie supt musai!!!Oricum asa ma gandisem ,sa ii dizolv si sa incerc si asta!!!
Multumesc si pt problema cu fontanela.
Oare cat lichid tb sa bea un bebe zilnic???Al meu bea si apa dar mai mult ceai..cam 260 ml in afara de lapte...(cred)
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
Delia si eu ma gandeam la Croatia numai ca este prea scump pt noi cred!!!M-am uitat acum ceva timp pe oferte si parca mi s-a parut destul de mult...
Si noi am fost in Turcia si a fost sublim...m-as intorce oricand acolo!!
Si noi cautam oferte..ne gandeam la Bulgaria...
Madutza Obzor..am auzit de la niste cunostiinte si au zis ca a fost ok!!!Mie mi se pare cam in camp...din ce am vazut la ei in poze!!!Adica am inteles ca au stat numai in complex.Cei drept complexul era bestial...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
roxy , daca te duci o data-n Turcia numai vrei in alta parte dupa....crede-ma...!e supeeer la ultra all inclusive! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
perfect de acord!!!!
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi distractie placuta la sanius mergi tu la sanius? nu-mi vine sa cred Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
daa...si mi-a ajuns cat pt toata iarna!! am inghetat si eu si buburuza....am papatcate o farfurie de ciorbica fierbinte apoi si ea la nani iar eu mi-am dat drumul la apa sa fac o baie super fierbinte
nu stiu in ce formula mergem in vacanta....oricum pe I acum o luam ca este mare, intelege perfect si este asa de fericita sa vada apa, mare, nisip. pana anul trecut nu prea a priceput ea mare lucru..eii..sa vezi ce fericire/bucurie pe ea de anul trecut! si acum isi aminteste si am intreaba unde mergem in concediu la vara