Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
yuppii nu sunt singura!!!
mie mi-a plecat sotul pana la job si imi este cam urat dar la ce somn am cred ca acusi adorm!!!
vai, la noi in oras este prapad cu zapada!!! am ramas impotmoliti cu masina de 2 ori este nebunie!!!! iarasi eu ma plang si spun: "urasc iarna!!!" mai este mult pana la primavara???
ailed_dota spune:
naspa, aici vad ca astia curatza strazile repede..., dar gandeste-te ca in seara asta pe la 8 am observat ca nu se mai incalzesc caloriferele...si la pranz au fost -9, seara iti dai seama
ailed_dota spune:
si eu urasc iarna, daca ar fi dupa mine iarna e frumoasa o saptamna la munte cu zapada alba si gata
bb_yasmi spune:
eu azi cand m am dat jos din masina am intrat cu picioarele in zapada pana la pulpele de jos
bb_yasmi spune:
acum chiar sunt singura pe aici....
ma retrag si eu!!
va pupik!!
dar nu inainte de a ura la multi ani pt petra de mami cami, maria de moulineta, luiza de alehiam!!! [
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi acum chiar sunt singura pe aici.... ma retrag si eu!! va pupik!! dar nu inainte de a ura la multi ani pt petra de mami cami, maria de moulineta, luiza de alehiam!!! [ mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
si de la mine.... eu caut cazare pt la vara
madutza_bra spune:
Neata fetele!
delia, tu dai stingerea, tu dai trezirea Multumim de cafea. Si noi cautam oferte pt vacanta de vara, vream sa o luam acum in februarie ca sa prindem early booking 20% noi vream sa mergem tot in bulgaria la mare cu inca 2 familii cu copilasi. Vrem ori Albena (unde am tot fost) ori Obzor. A fost cineva in Obzor?
Voi unde vreti sa mergeti?
yasmi, da nasol cu zapda maare, si am vazut ca zilele astea si la voi va fi ff frig. Noi ieri si azi am scapat de frig dar avem ploi peste zapda..iti dai seama ce mocirla va fi ...
deea, ati dat zapada din balcoane? noi nu am reusit..
roxy, da ce frumos e sa citesti din urma, si sa iti dai seama ca noi (grupul nostru) am ramas unite de atata timp
ally, nici nu indraznesc sa-ti spun cate kg in minus voi avea maine, cand se incheie o sapt de regim . Totusi imi dau acum seama ca va fi imposibil sa arat asa cum vreau eu doar cu regim..va tb sa ma apuc si de ceva miscare mai ales pentru coapse...nu-mi place deloc sa fac sport . Cateva prietene merg la tae-bo, se pare ca va tb s ale insotesc
cami, am vazut ca la voi vor fi azi 8 grade , pai asta cred ca se va simti ca o primavara La noi dupa ploaie vine inghetul
Eu am dormit aseara din nou pe canapea pe la ora 10..si nu am mai avut putere sa ma ridic sa merg in pat...dar ma simt f odihnita azi, dupa un somn de 10 ore Ieri m-a terminat efectiv Cristi.
ailed_dota spune:
salut!
mada, dupa ce v-am dat cafeaua, ca tot ii faceam laptic Andrei am mai tras un somnic, am fost in piatza acum ca de maine incep iar ninsorile si la noi, acum sunt -10 grade dar fara vant sau precpitatii....
noi vrem sa mergem tot aici la mare , unde am fost acum doi ani si eram gravi(dar inca nu stiam) si am zis ca ma intorc cu bb acolo... e apa de 10 cm vreo 50 m, calda mereu, nisip ca zici ca-i de aur, uite:http://www.lopar.com/eng/fotogalery/beaches.php. paradise beach si vreau sa gasesc cazare in apartamente ca la hotel m-am lamurit...si neee