Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***
Raspunsuri - Pagina 27
inapreda spune:
Nu vrea afara; azi nici cu balconul nu am repurtat "succesuri"; am o lene specifica zilelor de duminica.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
Ar fi super-cool sa se potriveasca week-endul din 11 mai pt toata lumea |
Mie personal imi convine cel mai mult , plus ca sunt aniversati deja toti ghioceii la acea data , e mai cald afara, etc
Ca zona ar fi atunci Sibiul, aveam eu niste notatii de data trecuta ,caut si vad ce gasesc doar sa stim cam cate vom fi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Asadar
SARBATOAREA GHIOCEILOR
Perioade propuse: 20-22 aprilie ; 27-29 aprilie ; 4-6 mai ; 11-13 mai
Locatie propusa : zona Sibiu/ Paltinis
Astept voturile voastre
inapreda spune:
Novus, vezi ca pe feisbuc este o tipa "Julia Jucarii" care are chestii faine in germana
novus spune:
Am fugit afara, ne auzim mai tarziu !!
Sa aveti o duminica placuta !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, vezi ca pe feisbuc este o tipa "Julia Jucarii" care are chestii faine in germana "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da, o stiu de aici de pe forum, am luat de la ea tot felul de carti , ff ok
Mersi ca te-a gandit la mine si la Ada
mihaelacg spune:
buna dimi. ma bag si eu la o cafea
noi abia am facut ochi. nu stiu ce-oi face de maine ca incep munca si e trezirea la 6.30.
maria sta si plange la geam, se uita la copii cum se joaca in zapada.nici nu ma gandesc sa o scot pana nu mai trec cateva zile. poate o mai tine cu noi vremea si are noroc sa mai prinda ceva zapada.
la cat am tras cu ea, nu ma risc s-o scot afara pe vremea asta.
gigelica condoleante
chato, noi umidificator nu avem, insa punem de cateva zile o tava de cozonac plina cu ceai concentrat de musetel(clocotit) si cateva pic de ulei de eucalipt, brad, pin pe calorifer.
dr ne-a recomandat umiditate de 60 %
olga si mie mi-e tare de voi, da la mijlocul lui feb se face anul de cand nu ne-am mai vazut. mi-e tare dor si de bucuresti, 5 ani a facut parte din viata mea, visez si acum "traseul" gara- filantrropia.
daca ai sti de cand ma tin eu sa te sun....da mereu ma gandesc ca poate dormi sau ai ceva treaba si sa nu te deranjez.da promit ca am sa te "deranjez" ca de curand multi pt cea mai frumoasa graviduta.
dodo sanatate multa isabellei
de gaseala nu zic nimic. al meu sot s-a "apucat" de o sera si el e "prins " din primavara pana inspre toamna.