Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 8
Corina87 spune:
Buna seara,fetele!!!
Doamne ce inceput de an super,ninge cu bebei.
Paula si Lorena felicitari scumpelor,sa aveti parte de 9 luni magice si bebei sanatosi.
Avea sa ard pestele pe foc citind.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890
cos_minutza spune:
Buna fetele!!!!
Felicitari gravidutzelor,sarcinini usoare si bebei sanatosi si la termen
Am insa doua persoane tare dragi,care primesc felicitari mai speciale :
Paulici si Lorena,ma bucur enorm de vestile bune,aveti grija de voi.Va pup si va imbratisez cu mare drag
Gaby,Camcris,Katy,Draguta,Anca
Mult succes va doresc si sa va indepliniti visul cat mai repede
Va pup pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
Ana178081 spune:
Camcris cum a iesit tunsoarea?
IPopica sa stii ca nu ramai singura pe aici,mai sunt si eu....si restul
Lorena felicitari pt !
Miky si la tine sa fie un mic in burtica!
Despre mine pot sa spun ca astept sa vina CM-ul zilele astea,azi sunt z32.La mine vine la 30z,dar luna trecuta a venit la 35z.Si cand imi vine curge direct rosu.Ieri am avut o scurgere maro deschis fff putina si azi s-a oprit.In rest ma doare burta si uneori sanii.Voi ce credeti ca e?MeAlex ce zici?
Va fetele,bafta la prestat si la testari!]
Sa cu
MeAlex spune:
Anne, f frumos, imi place poezia! Ai talent!
Lore, liniuta e f OK pentru ziua 10! Baga No spa cu incredere, nu astepta sa te doara. Baga Utrogestan minimum 400 mg pe zi, musai vaginal. Stii tu astea.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Camcris cum a iesit tunsoarea? IPopica sa stii ca nu ramai singura pe aici,mai sunt si eu....si restul Lorena felicitari pt ! Miky si la tine sa fie un mic in burtica! Despre mine pot sa spun ca astept sa vina CM-ul zilele astea,azi sunt z32.La mine vine la 30z,dar luna trecuta a venit la 35z.Si cand imi vine curge direct rosu.Ieri am avut o scurgere maro deschis fff putina si azi s-a oprit.In rest ma doare burta si uneori sanii.Voi ce credeti ca e?MeAlex ce zici? Va fetele,bafta la prestat si la testari!] Sa cu |
Ana nu ai cumva un test prin casa? poti sa faci maine unul, poate e un dragonas acolo la tine in burtica
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
MeAlex spune:
Pai Ana...ce sa spun??? Baga test maine dimineata!!!!!!
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui camcris kmy_black nu te supara pe mine da un enter la emotioane ca sa largit prea mult pagina www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
scz , nu stiam ca nu se formateaza mesajul automat
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata. Felicitari noilor gravidute pe fuga sa nu ma prinda sotul. La mine nimic nou tot astept si stau cuminte. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
parca am fi surori, si eu is cam in aceeasi oala!( sau mai bine spus sotii nostri is frati)
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
MeAlex spune:
Lore, scuze, acum mi-am amintit ca ai intrebat...da, scoate 0.2 din seringa, si injecteaza cat ramane = 0.4. Sa fii atenta sa ai bula sus, spre piston, da? Astfel, introduci bula la final. Banuiesc ca stii asta, bula respectiva are rol de protectie sa nu sangerezi.
pentru sanatos!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui miky82 Eu am fost la dr si am ovulat cu ambele ovare se vedea corpul galben deci nu a mai trebuit sa fac si cea dea 2 a inseminare, inca o data va multumesc pentru gandurile voastre bune, sa stiti ca v-am simtit aproape de mine in aceste zile. pe toate iar gravidutele noastre sa ne trimita cate un pup de molipsire, oricum mai fur eu cateva acum anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
ce cadu frumos de ziua indragostitilor ii pregatesti sotului
sunt convinsa ca de aeasta data se lasa cu si la tine!!!
fetele mele de suflet