Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 6
Bob_Pixel spune:
Nu e nevoie de zoom, se vede clar ca sunt II
Iar pentru z10 dpo, e foarte bine.
Bebe dragonel la bord !
lorena_86 spune:
fetelor ma doare burta ca si cum mi-ar veni
oare sa iau un no-spa
sunt usoare durerile dar sunt deranjante
anne_marie79 spune:
Lorenaaaa ... , felicitari pentru dragonel , Doamne Ajuta sa se faca un dragon mare-mare de 9 luni si sa iti aduca numai impliniri si fericire!
Felicitari si tie Paula , desi nu am mai vorbit pana acum , eu te cunosc din postarile tale de anul trecut si empatizez cu tine si bucuria ta de a fi graviduta!
Fetelor , gata , nu se mai poate altfel , anul acesta trebuie sa avem toate cate un mic dragonel in burtica . Aici e o adevarata ,, dragoniada'' , imposibil sa nu ne molipsim si noi!
Bob_Pixel spune:
Da, Lorena, ia no spa. Nu-ti face griji, si eu am avut crampe de cm cred ca pana in sapt 5. Eu iau un no-spa de 40mg seara la culcare si peste zi cand mai ma inteapa burta.
Bebe dragonel la bord !
gina85 spune:
WOW FELICITARI LORI SI PAULA
Ploua cu liniute,fetelor am intrat bine in anul 2012 asa ca sunt deja mai optimista cand vad atatea burtici
astia is de molipsire
DISEARA beau un pahar de vin rosu in cinstea voastra.......
In curand gravidutza
Yna85 spune:
Lore, draga mea, chiar daca te-am mai felicitat, iti spun si aici, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL! Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa treceti de cele 9 luni sanatosi si voiosi! Te pup tare si te imbratisez cu drag!
Paula, FELICITARI si tot binele din lume tie si la minunea mica de la tine din burtica!
Miky_82 iti tin pumnii stransi sa fie cu noroc! Sigur se prinde "dragonasul" si la tine , iar de Valentine's Day ii dai sotului cel mai frumos cadou!
Miha, draga, sunt cu gandul la tine si iti tin pumnii pana ne anunti saptamana viitoare de "dragonasul" din burtica.
Deny, scumpa, eu te-as sfatui sa-ti faci analizele, uita-te la cazul meu, am ramas graviduta, s-a oprit in evolutie si apoi nu am mai ramas (poate in dec dar nu stiu sigur pt ca nu am facut test am spus ca mai astept dar intre timp a venit menstruatia, eu am crezut atunci ca am ramas...)asa ca atunci m-am hotarat sa-mi fac analizele k lumea sa vad ce se intampla si am descoperit tiroidita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism si cele 4 mutatii. Daca nu le faceam nu stiam nici acum nimic si ma suparam ca nu raman sau pierd sarcini, acum mai am de asteptat pana se regleaza TSH-ul si sa ajung la Fundeni dar sper ca din Martie sa intru in cursa pentru "dragonas". Cum spune si Alex, "Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista!". Mai gadeste-te ca poate e mai bine sa faci ceva analize! Te pup tare!
Anne_marie imi place termenul de "dragoniada"!
Eu am o viroza foarte urata, nu mai scap de ea, azi am stat acasa, am o stare de somnolenta si moleseala, frisoane, stari subfebrile pana la febra( azi -noapte de 2 ori m-am schimbat ca transpiram de erau pijamalele ude), nas infundat, dureri musculare si de cap, ochi...groaznic....si cu toate astea am visat azi-noapte ca am un baietel.
Alex, Bob, Camcris, Kmy, Bettercy, xdidi, Corina, Dana,gabyv, gina, mrenesc, mya, miha_23...imi cer scuze daca am uitat pe careva...va pup tare
Moni, pe unde esti? Te strig si eu la apel!
Elenush, ce mai faci?
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
YLARI spune:
Si de la noi felicitari Paula si Loreee!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
anne_marie79 spune:
Yna ... , ,, dragoniada '' nu e completa fara tine , asa ca fii optimista , mai sunt destule luni din acest an , astfel incat si povestea ta sa isi scrie cea mai frumoasa fila!
Yna85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Yna ... , ,, dragoniada '' nu e completa fara tine , asa ca fii optimista , mai sunt destule luni din acest an , astfel incat si povestea ta sa isi scrie cea mai frumoasa fila! O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! |
Multumesc de incurajari! Imi doresc foarte mult un "dragonas" la fel ca toate de aici! Din acest motiv am spus ca imi place termenul de "dragoniada"! Sa ne ajute Doamne Doamne pe toate sa ne tinem la piept cat mai repede "dragonasi"!
Te pup tare!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png