Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 21
mya85 spune:
help fetelor! sunt ziua a 8a si acum seara am fost la baie si am o scurgere maronie. ce poate fi???
ciclul mi s-a terminat de 3 zile. oare m-am dereglat in asa hal dupa pierdere??? chiar m-a durut burta putin azi si ma gandeam ca iar ovulez mai repede si acum la baie mi-a ramas un lichid maroniu pe hartie, am bagat degetul si tot maro. ce este??? doar nu vine ciclul din nou asa repede???? of, ce sa fac??
mami de (25.07.2010)
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Buna fetelor. Am venit si eu sa-i urez Paulei Frida sarcina usoara, negretoasa.Felicitari, mamico O sa faci parte tot din odiseea se sept-oct. |
Racheel multumesc mult
Anastasia e o scumpete si pe ea
Graviduta fericita 6+
PaulaFrida spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Paula, eu te tin minte!!!! Mii de felicitari, imi dau seama exact ce fericire te inconjoara, iti doresc sarcina usoara, la termen si bebe sanatos si frumos!!!! BRAVO!!!! |
Miha draga multumesc mult si pe Tara
Graviduta fericita 6+
valicutza spune:
buna dimineata,
va invit la o cafea si un ceai cald..eu azi nu stiu daca ajung la sv cu vremea asta, vedem.
mya poate e vreo replica dupa cm , si eu am mai patit , adica dupa ce mi s-a terminat , peste o zi doua mai vine cate o replica din asta, dar mie mi se intampla mai devreme de z 8 , eu avand cm doar de 3 zile, undeva in z5 sa zic.
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
xdidi spune:
neata fetelor,
imi pun cenusa-n cap...deci dupa cum bine stim nu ne uitam la tste dupa mai multe ore, ei exacta asta am facut eu inainte de culcare m-am uitat la test si parca se vede o linuta, am luat lanterna de la telefon si tot asa fff vag se vede....stotu zice ca's dusa si ca el nu evde nimic....stiu ca testele minut mi-au mai facut-o cu fals pozitivdar in inertia faptelor aseara inainte de culcare mi-am bagat un utrogestan de 200mg si am mai luat un no-spa...iar azi dimineata scurgerile s-au diminuat considerabil si s-au deschis la culoare, sunt mai mult rozalii in conditiile in care aseara cand faceam baie am avut si cateva cheaguri(scuze detaliile)
deci azi ma duc sa fac beta si daca iese negativ, inseamna ca este ceva hormonal din moment ce s-a ameliorat cu utro...faza e ca dupa utro nici dureri prea mari n-au mai fost.
va puuuup si va multumesc pt incurajari , va voi tine la curent cu tot ce se intampla
Lucy84 spune:
Neata si de la mine!
Anne superba poezia
Gaby sa dea Domnul sa creasca foliculii si sa fie ultima inseminare p care o faci
Miky din foliculul grasun sa iasa un bebe grasun
Katy si mie mi-au iesit lunarele cosuri...eu ma gandeam ca imposibil sa nu fie ceva diferit cand ramai insarcinata...ei la mine chiar nu a fost sa te molipsesti
Mihaela incearca sa ramai pozitiva
la toate fetele
valicutza spune:
citat din mesajul lui xdidi neata fetelor, imi pun cenusa-n cap...deci dupa cum bine stim nu ne uitam la tste dupa mai multe ore, ei exacta asta am facut eu inainte de culcare m-am uitat la test si parca se vede o linuta, am luat lanterna de la telefon si tot asa fff vag se vede....stotu zice ca's dusa si ca el nu evde nimic....stiu ca testele minut mi-au mai facut-o cu fals pozitivdar in inertia faptelor aseara inainte de culcare mi-am bagat un utrogestan de 200mg si am mai luat un no-spa...iar azi dimineata scurgerile s-au diminuat considerabil si s-au deschis la culoare, sunt mai mult rozalii in conditiile in care aseara cand faceam baie am avut si cateva cheaguri(scuze detaliile) deci azi ma duc sa fac beta si daca iese negativ, inseamna ca este ceva hormonal din moment ce s-a ameliorat cu utro...faza e ca dupa utro nici dureri prea mari n-au mai fost. va puuuup si va multumesc pt incurajari , va voi tine la curent cu tot ce se intampla mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
iti tin pumnii xdidi la beta, sa fie , te asteptam cu vesti
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
DenyAnd spune:
Buna dimineata
Valicutza, multumim, eu aleg azi un ceai. Cafea nu mai vreau
Eu sunt binishor, astept sa treaca 15DPO si sa vedem ce va fi.
Azi sunt in z3DPO.
La noi azi a nins nitel, dar vreau mai multa zapada
Hai ca ma pun sa fac eu un capitol nou de data asta ca fetele sunt ocupate.