Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 18
YLARI spune:
Yna, chiar daca se da la gura, imposibil sa nu inghita din crema, iti umezesti buzele din cand in cand fara sa iti dai seama, mai mananci ceva si mancarea iti atinge buzele, parerea mea ca nu e chiar locala terapia. Eu am preferat buba la gura decat vreun alt risc.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
racheel spune:
Buna fetelor.
Am venit si eu sa-i urez Paulei Frida sarcina usoara, negretoasa.Felicitari, mamico
O sa faci parte tot din odiseea se sept-oct.
Va urez sarcina usoara tutturor care ati aflat ca sunteti
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
Bob_Pixel spune:
Ylari !!! Ati trecut pragul de jumatate de sarcina ! Multa sanatate ! Pupici!
Bebe dragonel la bord !
Katy82 spune:
Buna fetele!
Bebelu ai dreptate, ar trebui sa facem loc tineretului, am cam imbatranit la aspirante. Eu cred ca 2012 vine cu si pentru aspirantele mai vechi. Deja ”semne bune anul are”.
Valicutza poate a fost o ovulatie mai puternica. Eu am mai avut sangerari mici la ovulatie.Rar intr-adevar, dar au mai fost astfel de luni. sau o fi implantarea.
Racheel ce dragalasa e Anastasia! Multumim de vizita!
pe toate!
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Ylari !!! Ati trecut pragul de jumatate de sarcina ! Multa sanatate ! Pupici! Bebe dragonel la bord ! |
Da, Bobule, cu chiu cu vai, cu morcovu in fund, iata-ne trecuti un pic de jumatate! Niciodata nu mi s-a parut ca trece timpul asa greu ca acum....
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
miky82 spune:
citat din mesajul lui Yna85 Buna fetelor! Lore, ce faci? Asteptam cele II, noi stam tot cu pumnii stransi! Miha e valabil si pentru tine, stam tot cu pumnii stransi si pentru tine. Miky din cate stiu poti sa te dai cu crema de 2 ori pe zi, adevarul e ca nu am citit niciunde sa fie contraindicat in sarcina (stiu ca nu sunt studi facute)si cu atat mai putin in preconceptie. Aciclovir - comprimate sunt contraindicate, dar crema nu cred, gandeste-te ca tu il ai si la buza si el actioneaza local (daca era vaginal atunci era mai periculos). Deny, alergiile sunt intretinute si de stres. In stres, imunitatea e scazuta iar alergenii erup atunci si mai mult si leziunile sunt mai raspandite. Va pup fetelor! Si intreu mai tarziu sa vad II Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA; Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16; O sarcina oprita in evolutie la 9s. http://lagf.lilypie.com/zFnw.png |
Yna multumesc mult, asa am sa fac o sa ma dau de 2 ori pe zi.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui YLARI Miky eu am avut herpes la gura in sapt 8 si am sapat tot netul, sfaturi am gasit de tot felul dar am decis sa nu ma dau cu nimic din cauza unei postari a unei fete care a pierdut sarcina - oprita in evolutie si i-ar fi sis medicul ca subst activa din zovirax/aciclovir opreste multiplicarea celulelor. Asa ca am sis pas , mi-a trecut in cateva zile buba si am stat si linistita din pct asta de vedere, la cat am suferit, o buba la gura cateva zile chiar nu a mai contat. Pup. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Au acum am vazut postare ta, deci o sa stau cumintica, merci mult. pe tine si burtica.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
xdidi spune:
salutare ftelor ,
am o problema va rog sa ma ajutati cu sfaturi, eu sunt in z14 ...si de ieri a inceput o sangerare era rosiatica si numai cand ma stergeam si ieri am facut pipi destul de des si tot curgea, azi dimineata m-am trezit patata parca imi venise, azi parca ma incearca si niste dureric nu mari si acum mi-a pus tampon si nu a curs nimic, dar cand ma steg curge...sani ii am unflati de cand mi-a venit normal....nu stiu ce sa mai zic ...s-a dus sotu sa-mi ia teste de ovulatie si sarcina...am pastrat urina de azi dimineata...dar nu cred ca e vorba de bebe, mi-a ca intru la menopauza
am facut teste de ovu z9, z10(cand de obicei aveam pozitiv) si nimic negative, apoi am ramas fara teste si acum m-a apucat asta....
va puuup si va rog sfaturi cine a mai patit asta????
miky82 spune:
citat din mesajul lui xdidi salutare ftelor , am o problema va rog sa ma ajutati cu sfaturi, eu sunt in z14 ...si de ieri a inceput o sangerare era rosiatica si numai cand ma stergeam si ieri am facut pipi destul de des si tot curgea, azi dimineata m-am trezit patata parca imi venise, azi parca ma incearca si niste dureric nu mari si acum mi-a pus tampon si nu a curs nimic, dar cand ma steg curge...sani ii am unflati de cand mi-a venit normal....nu stiu ce sa mai zic ...s-a dus sotu sa-mi ia teste de ovulatie si sarcina...am pastrat urina de azi dimineata...dar nu cred ca e vorba de bebe, mi-a ca intru la menopauza am facut teste de ovu z9, z10(cand de obicei aveam pozitiv) si nimic negative, apoi am ramas fara teste si acum m-a apucat asta.... va puuup si va rog sfaturi cine a mai patit asta???? mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Eu zic sa faci totusi un test de sarcina, sa ne ti la curent, daca iese negativ mergi fuguta la medic, dar nu prea cred ca este alceva mai ales ca ai sanii unflati, bafta multa.
xdidi spune:
fetelor testu de ovulatie este exagerat de negati, ala de sarcina inca nu l-am facut ....ma gandesc ca urina de azi dimineata este prea veche...poate maine, vad eu va zic oricum, maine imi fac programare pt marti....va pup