Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Salut apirantelor. Sper ca nu sunteti inzapezite!

Eu sunt in ziua 4 dupa ovulatie...nimic special. Imi iau in continuare acidul folic( metafolatul de fapt) si vitaminele B.
Am uitat sa va spun ca nu pot sa iau aspirina. Dupa cum unele din voi va amintiti am MTHFR heterozigot, asa ca am incercat sa iau si eu aspirina mica de 70 mg ca toata lumea...cu toate ca doctorul a zis ca nu am nevoie. Ei bine, am facut sange in urina dupa o saptamana de aspirina. Am fost la doctor si mi-a zis sa nu mai iau aspirina, nu am nevoie de medicamente care sa-mi subtieze sangele mai mult decat este acum...asa ca fara aspirina pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bettercy, intr-adevar MTHFR hetero este o mutatie usoara, nu necesita aspirina...totusi e ciudat, e posibil sa ai alergie la aspirina? Ma gandesc ca e doza mica totusi.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Alex, este posibil. Am deja alergie la unele antibiotice. Amoxicilina, de exemplu, imi da sange in urina. Mai am alergie si la unele anestezice, nu pot sa respir daca ma duc la dentist si imi da lidocaina de exemplu. Fac bubite pe piele care ma mananca daca folosesc detergenti parfumati pentru haine. Sunt plina de alergii...n-ar fi de mirare sa mai adaug si aspirina la lista asta lunga.

Tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor,
va invit la o cafea sau un ceai cald.

mie mi s-a intamplat ceva ciudat de dimineatza , am depistat un mucus f consistent cu un pic de sange ..ce poate sa fie? o fi de la ovulatie? azi z 22..luna asta nu am mai facut nici un test de ovulatie, si nici eco, pt ca dr mea in z 10 a zis ca sigur nu ovulez luna asta..dar eu sunt sigura ca am ovulat, m-au cam intepat ovarele zilele trecute , dar faza cu mucus cu sange nu mi s-a mai intamplat..sper sa fie asa si nu alta traznaie
va pup
o duminica frumoasa

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Lore te asteptam cu vesti despre testul de azi
Miha poate totusi mai faci un test sau o beta
ana vezi pe prima pagina cateva indrumari , uite ti le pun eu sin aici

COAGULARE - ANTICOAGULANT LUPIC, ANTITROMBINA III, FIBRINOGEN, PROTEINA S, PROTEINA C, APTT, PT, TIMP DE SANGERARE, TIMP DE COAGULARE

11.AUTOIMUNITATE - AC ANTI+FOSFOLIPIDICI, CELULE LUPICE, AC ANTI-CARDIOLIPINICI

-Analizele de coagulare se pot face la Spitalul fundeni la Dna Dr Uscatescu +gratuit
-Analizele de biochimie se pot da de medicul de familie - gratuit
-HSG se face in spital cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta de asigurat sau la privat in jur de 500 ron
-analizele imunologice nu sunt suportate de casa de asigurari se suporta de buzunar

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls!!

Valicuta, suna bine, suna a implantare. Fac galerie pentru asta

Lorena, hai cu testul !

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , dragi aspirante si mamici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Morning, girls!!

Valicuta, suna bine, suna a implantare. Fac galerie pentru asta

Lorena, hai cu testul !

Bebe dragonel la bord !

ce bine ar fi..dar nu vreau sa incep sa imi fac sperante de pe acum ca mai am de asteptat destul..nici nu stiu cand ar tb sa imi vina cm dupa hsg..am auzit ca de obicei intarzie un pic in luna cu hsg..

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Valicutza... , Doamne Ajuta sa ai si tu in burtica un mic dragonel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata si de la mine

Lorena, Mihaelafalt, hai ca va asteptam cu II clare.

Tin pumnii lui Miky!
Miky azi in a cata zi DPO esti? Intreb pt ca vad ca suntem amandoua in aceeasi perioada. Eu sunt azi in z2DPO, cred, pt ca azi TB s-a mai ridicat un pic, la 36,95.
Ieri m-a intepat ovarul stang si am zarit colea ceva mucus de albus de ou(inca?), acum 2zile in urma m-a intepat ovar drept, poate ca am ovulat cu ambele ovare, nush)
Azi dimineata nu m-am mai putut trezi din somn de somnoroasa ce sunt, dar ma trezit sotul meu ca de altfel dormeam inca si la ora asta.
Azi dimineata m-am simtit si eu balonata... nush ce sa cred

Valicutza, poate ai ovulat atunci.

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput