Felicitari PaulaFrida,Miha_23,mrenescu,lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 14
Yna85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Yna, ai PM cu datele. Da, a venit rezultatul la cariotip, nu au gasit nimic. au doza de anticoagulant nu m-am lamurit pentru ca mi s-au dat 2 intervale de valori normale: unul pentru tratament profilactic si altul pentru tratament curativ, iar eu nu stiu ce fel de tratament faceam...la unul ma incadrez, la celalalt nu. Voi vorbi cu dr. Uscatescu cand voi merge. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Multumesc mult pentru informati.
Mie mi-a spus profa. Ionita si despre Clexan inainte de sarcina, dar mi-a spus ca vrea sa vada rezultatele de la analizele pe care mi le-a cerut si apoi mai vorbim, nu a fost foarte clara, o sa vad cand o sa merg la ea ce imi mai spune. Poate asta dinaintea sarcinii e profilactic, ca oricum in sarcina coagularea e si mai mare si atunci probabil ca e necesar cel curativ, nu stiu nici eu exact. O sa vad ce-mi va spune si o sa va spun si voua bineinteles.
Multumesc inca o data foarte, foarte mult!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
MeAlex spune:
Yna, poti incepe linistita tratamentul de pregatire pe care il da dr. Uscatescu tuturor aspirantele, il vezi in semnatura mea. In general se recomanda Clexane in fiv, incepand de la stimulare, in sarcina obtinuta natural se da ori de la testul pozitiv, ori de la confirmarea ecografica.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
miky82 spune:
Buna seara!
Ana imi pare tare rau de z1, chiar speram sa ne dai o veste buna, dar hai fruntea sus ca doar a inceput o noua cursa pentru si sa mergi sa iti faci analizele.
Deny eu sper ca Dumnezeu sa iti asculte ruga si sa ramana bebita la tine in burtica timpt de 9 luni si sa fiti sanatosi.
Gaby are timp sa se dezvolte un ovul dominant, la mine pe dereptul au fost 2 foliculi de 1.29 si 1.3 in ziua 8, iar in ziua inseminari adica z13 a ramas doar unul singul care a crescut la 1.85.
Yna, Lore, Alex, Katy, Kmy bineinteles si pe restul
Yo am avut ceva treaba astazi prin casa dupa care am fost la un film, o comedie, dar nu a fost cine stie ce, in fine ...pe mine a inceput sa ma doara burta si sunt balonata si nu stiu din ce cauza
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
gabyv spune:
Miky o prietena de-a mea s-a plans de "balonare" imediat dupa inseminare si pana i-a venit...chiar se intreba de ce, chiar credea si ea in ceva...
Eu sper ca la tine balonarea sa fie cu folos , sa nu uitam ca baietii au fost depusi acolo, practic, mura in gura
Katy82 spune:
Miky eu de regula sunt mai balonata dupa ovulatie. Cred ca e ceva normal, nu ai de ce sa te sperii. Tin pumniii sa se prinda bebe.
Miha eu iti recomand sa mai faci un test de sarcina, cu siguranta beta a mai crescut si acum s-ar vedea clar cele doua liniute, daca ai fi insarcinata. Ai fi mai linistita, ai sti cu siguranta despre ce este vorba.
Fetele mie inainte sa imi vina imi apar cosuri pe fata, acum vad ca deja au inceput. Vroiam sa va intreb, pe cele care sunteti gravi, daca v-au mai aparut cosuri. Parca mi-as dori sa nu vina CM-ul si sa merg si eu, cu atatea fete dragi, la odisee. Deci, mai am vreo sansa?
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Bob_Pixel spune:
Buna seara, girls!
Katy, iti raspund la intrebare. V-am zis ca mie dupa Bob mi s-au atenuat toate semnele de PMS. Nu ma mai durea burta, nu mi se modificau sanii, nici cosuri nu mai aveam decat extrem de rar. Acum insa am avut cred ca vreo 10 bubite pe fatza, le-am lasat in pace pentru ca am tendinta sa le transforma in furnale adevarate. Cred ca am avut o explozie de hormoni si d-aia au aparut.
Iar tie, Miky, iti spun ca si eu de obicei sunt balonata dupa ovulatie si mananc mai mult si sunt mai sensibila la mirosuri (lucruri care evident m-au tot bagat in ceata de atatea ori). Acum insa cred ca am scapat de balonare abia prin sapt 6.
Pupici de molipsire multi multi
Bebe dragonel la bord !
Katy82 spune:
Merci Gaby!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
lorena_86 spune:
miha nici nu stii cat de rau imi pare ca ti-am zis chestia aia
imi dau seama cat a durut pt tine
ce e drept la mine inca crestea beta dar nu asa cum trebuia si nu am avut simptome de sarcina mai deloc
de ce nu mai incerci un test
dar e ciudata rau beta aia
ai graija de tine
Katy82 spune:
Bob asa sunt si eu dupa ovulatie, asa ca nu le pot considera deloc semne de sarcina, la mine semn ar fi II clare, altfel ma amagesc singura!