Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

Probabil ca vom naste si inca nu ne va fi lamurit inca nimeni cu lunile si cu saptamanile de sarcina
Pai eu daca am 26 de sapt si 3 zile zic ,ca am 26+....Cand se fac 26+7 spun ca am implinit 27....si tot asa dupa 27 si o zi e 27+...
N-are nici o relevanta asta...nu o spun din spirit de contradictie,va rog sa nu mi-o luati in nume de rau...doar ca suntem tare simpatice...faptul ca grasanii nostri cresc bine acolo la caldurica e cel mai important...si om naste cand om naste...sanataoase sa fim!

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Hai ca si pe mine m-a pufnit rasul cand am citit...ne-am incalcit iar. Nu stiu daca tu faceai exemplu a ceea ce am descris eu mai sus, dar asta ziceam si eu! Cine ne mai intelege?!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (22+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Mamita
Deci,ciné ne face casutza noua?

Mergi la inceput

bun,bun,da de baut ai voie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O
Pentru testul de glicemie nu trebuie sa mananci. Si fainoasele cresc glicemia, si dulciurile, si cartoful, painea... Mai bine te abtii daca se poate.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

La noi, la occidentali ( e o gluma, sper sa nu starnesc iar valuri!) se poate manca, zice doar ca nu ceva dulce ( stiu despre ce vb cu fainoasele si restul, dar se considera ca alea nu cresc glicemia intr-o masura suficient de semnificativa)..Asa ca eu pot manca, hihi!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (22+) :)

Mergi la inceput

ca daca ai voie sa mananci si sa si bei...venim si noi la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Salonul de discutii cu numarul 28 aici.
Sper sa functioneze.

Mergi la inceput