Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
enona3006 spune:
Stiti cumva orarul de recoltare de la Institutul de hematologie din Bucuresti de pe Constantin Caracas ? Am fost si in trimestrul I, dar bineinteles ca asa ratutita sunt ca nu mai stiu ce program au. Atat mai stiu ca vinerea era zi de ridicat rezultatul, dar de recoltat nu mai stiu cand se recolteaza.
Mirina5 spune:
uufff, acum am terminat de citit! Ati avut un spor!!
Multumim frumos! Si eu si bebita care face gimnastica!
Da, Blanca, i-am spus doctorului ca nu vreau sa aflu ce este! Si domnul doctor mi-a respectat decizia
Diana, mai ai putina rabdare, sunt sigura ca medicamentele isi vor face efectul! Urat din partea celor de aici sa-ti spuna asa ceva...e mai bine sa ramai acolo, unde se comporta asa frumos cu tine! Sunt sigura ca si Mirciulica se simte mai bine la Lyon
Un pupic mare pt tine si unul si mai mare pt Mirciulica cel puternic!!!
Ella, cum spun fetele, fii ZEN! Cu mult optimism si repaos la pat, totul va fi bine!
Shosho si Deea, insanatosire grabnica!!!
Irina 27+ cu Kinder surprise
Mmamita spune:
Saluty!
Vin si eu cu vesti BUNNEEEEE de la eco - avem o bebelina sanatoasa si frumoasa! Toate organele frumusele si la locul lor, 160 bpm, vreo 417 grame, un nasuc dragut si bebelina voioasa nevoie mare. Am cerut sa imi verifice si colul (v-am spus ca ma stresam pe tema asta in urma unui ''auto-control'' acasa, unde mi s-a parut destul de dubioasa descoperirea)..frateee, am un col de toata frumusetea, lung de 5.3 si inchis..yeeee!!!!! M-am bucurat de fiecare veste buna, de fiecare organ prezent si functional, de fiecare ochisor, manuta si piciorus si degetel, sunt asa de happy de numa'!
Va pupacesc si revin..o sa pun pozele pe FB s-o vedeti si voi pe Mayuta mea dulce!
Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (21+) :)
elena_gd spune:
Felicitari pentru bebeii sanatosi mi_bebelina si Mirina!
Mirina am o curiozitate: de ce trebuie sa faci vaccin antitetanos?
Elena 22+ poate cu
miha81 spune:
Fetelor eu de 2 zile sunt sinistrata la mama. Dupa cum ati vazut probrabil la tv Buzaul e sub zapada. Eu stau mai exact la Maracineni la 4 km de oras iar la mine pe strada nu se poate intra cu masina si curent nu avem de ieri dimineata de la 9. Bine ca ai mei stau in oras, la casa si au spatiu. Asa ca Tigruta LA MULTI ANI!!!! cu intarziere si cu scuzele de rigoare. Azi l-am trimis pe al meu sot sa imi ia laptopul de acasa ca tare mult mi-ati lipsit cu toate!
Elly sper din suflet ca esti bine si sa stii ca ne lipsesti tare mult!
Diana bine macar ca ai parte de un astfel de tratament ca daca mai era si personalul acru ca la noi in tara...
Diana felicitari pentru floricica!
Corina felicitari pentru rezultatele bune la eco!
pozeBianca
mirela77a spune:
Buna seara dragele mele
V-am citit si am vazut ca unele sunteti bucuroase de noile rezultate la morfo, altele ingrijorate de ce vesti veti primi la morfo.
De asemenea grijile vechi persista, la unele dintre voi.
Sunt alaturi de toate si ma bucur si ma intristez la fiecare veste.
am noutati si din partea lui ellyshor
am vorbit astazi cu ea si inca este in spital, nu stie cand va reveni acasa. se pare ca inca situatia nu s-a linistit la ea, inca mai sunt contractii si mai asteapta investigatii si sa vada ce tratament ii recomanda medicul. era un pic ingrijorata dar cu gandul la voi si va imbratiseaza pe toate si va trimite toate gandurile bune.
i-am spus ca si noi suntem cu gandul la ea si ii transmitem caldura noastra si gandurile noastre bune ca sa fie totul bine.
ma bucur pentru furnicutele noastre care au reusit sa isi ia un miniconcediu, sa zic asa - anitta si virginia
aever, incearca sa nu te mai consumi pentru consulatia de morfo, pentru ca sunt sigura ca va fi totul bine, si cred ca cea mai viabila explicatie este cea pe care a spus-o si anitta
va pupicesc si va doresc cat mai multa liniste si la cat mai putine griji
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
Mirina5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Felicitari pentru bebeii sanatosi mi_bebelina si Mirina! Mirina am o curiozitate: de ce trebuie sa faci vaccin antitetanos? Elena 22+ poate cu |
habar n-am!! dar daca spune dl doctor, trebuie. Asta daca am inteles eu bine ca e antitetanos si nu altceva. Mi-a scris pe o trimitere, dar nu prea descifrez ce scrie acolo.
Mirina5 spune:
eee, am dat un search pe google si se pare ca se face in luna a 7-a pt a preveni infectiile, deoarece gravidele sunt predispuse la infectii de tot felul. L-a mai facut cineva? Are efecte adverse? Anitta, ce ne poti spune despre asta? HELP!!!
joana2672001 spune:
Dragelor, ma bucur mult ca ati venit cu vesti asa bune de la eco!!!! Incet incet se mai duc din griji , macar asa cat sa ne remontam.
Elly draga nostra, stai in spital pana se mai stabilizeaza situatia cu colul ca sa stea bebita cat mai mult la caldurica.
Diana, sunt convinsa ca sunt 169 bpm, si daca nu sunt acum, o sa fie in curand:D Mierciulica rullzzzzz
Ioana, mamica lui Cristian 27 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
joana2672001 spune:
Ne am intors si noi mai devreme de la o eco de rutina asa, insa m am bagat la smn apoi ca eram atat de obosita nevoie mare.
Noi suntem bine, crestem crestem si dupa ecograf avem 27 de sapt si 2 zile!!! Diana eu zic ca am intrat in saptamana 27 chiar in ziua in care incepe si apoi sunt 27 + pana se termina. Sper ca am fost coerenta:)) Eu pe prima pagina am trecut ca DPN o data estimativa pe care am crezut o la inceput insa bebeita de la primele eco a fost cu 10-12 zile mai mare.
Cristian e un baitel cu piciorusele lungi, si tati a intreb o pe dna Dr daca e vreo problema:))) I a explicat ca nu, doar ca e inaltut, dar el parea clar ingrijorat:)))
Are 1050 grame, grasunelul si se dezvolta tare bine.
Despre col nu mi a spus decat ca este inchis , nu mi l a masurat insa nu cred sa fie vreo problema. Sta tot cu capul in jos, slabe sanse sa se mai intorca insa parea putin mai sus pozitionat acum, cred ca statul in pat a dt roade. Nu i problema ca mai stam si asa nu prea avem ce face pe vremea asta urata.
Aever, sigur o sa fie bine la Iosupnu ti face griji:*
Ioana, mamica lui Cristian 27 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)