Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Virginia, ai dreptate, Mami Vreau era cealalata burticuta spitalizata parca pe motiv de scurtare de col.

Stefulici, la Lyon se-ntampla intamplarea...

Blanca, ma bucur tare mult sa aud ca exista si cazuri de genul asta. Eu am avut foarte foarte putine experiente spre deloc cu spitalul, asa ca ce stiu e doar din auzite, dar de rau. Probabil ca astea se raspandesc mai repede si mai usor. Pana la urma, e vorba de calitatea de a fi om.

Diana 27+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Elly e in spital ca sa-si prelungeasca concediul si sa ii mai faca perfuzii cu sulfat d emagneziu sa ii mai linisteasca burtica spasmica.
Mami_vreau se internase si ea pentru monitorizare pentru ca i se scurtase colul destul de mult, parca ajunsese la 2,2 cm.
Stefulici ti-am trimis parola noua la picasa, parca o mai voia cineva?

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Un neuron se legana,pe o panza de paianjen,a mai venit un neuron si s-au facut 2 neuroni...
Doi neuroni se leganau....
Si uite asa daca ne unim fortele facem treaba...aflam si cine-i in spital...am trimis si eu parola de pe picasa.FelicityHope o mai voia...trimis si la ea...
V-am spus cumva ce bine e lunea acasa????

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Virgi la mine au scazut capacitatile intelectuale la 70-80% de cand cu burtica, sper sa revina dupa nastere.

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Sigur vor reveni....dupa ce vor mai scadea putin in urma noptilor nedormite din cauza comorii!

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Tigruta, Elly e la spital. Sper sa fie bine!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Stiu de Ely..mai era o burtica internata, ne-a anuntat o alta burtica care nu este la odiseea noastra..trebuie sa caut putin in urma...

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Virgi la mine au scazut capacitatile intelectuale la 70-80% de cand cu burtica, sper sa revina dupa nastere.

Elena 22+ poate cu

Asa putin a scazut? La mine cred ca a scazut CU 70-80%. Am fost asa zapacita ca am trimis mail chipurile in invitatia la nunta si am uitat sa atasez chiar invitatia.

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Acum ca s-a dezlegat misterul cum aflam ce face mami_vreau??
eu n-am intra pe mailul comun dar parca am zis sa ne trecem acolo numerele de telefon..am sa intru sa verific si sa adaug si nr meu de telefon..

Stefulici la 22 de saptamani a remarcat si medicul ca sta foarte jos dar nu mi-a zis nimic de col sau ca ar fi ceva grav..dar cum vad ca cele cu sarcini joase aveti probleme si cu scurtarea colului incep sa imi fac griji mai ales ca depun destul efort

Diana am impresia ca alt nume nici nu se putea..asa bine se potriveste..
Ma bucur ca esti tratata cum se cuvine, conteaza atat de mult..
Si eu am avut experiente neplacute aici la stat asa ca am prferat sa merg la privat, unde a fost foarte bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Acum ca s-a dezlegat misterul cum aflam ce face mami_vreau??
eu n-am intra pe mailul comun dar parca am zis sa ne trecem acolo numerele de telefon..am sa intru sa verific si sa adaug si nr meu de telefon..

Stefulici la 22 de saptamani a remarcat si medicul ca sta foarte jos dar nu mi-a zis nimic de col sau ca ar fi ceva grav..dar cum vad ca cele cu sarcini joase aveti probleme si cu scurtarea colului incep sa imi fac griji mai ales ca depun destul efort

Diana am impresia ca alt nume nici nu se putea..asa bine se potriveste..
Ma bucur ca esti tratata cum se cuvine, conteaza atat de mult..
Si eu am avut experiente neplacute aici la stat asa ca am prferat sa merg la privat, unde a fost foarte bine..

Mie mi-a zis sa nu mai depun efort deloc!sa incerc sa stau in pat.
Si mue mi-e teama de col, intr-un fel e logic ca s-ar putea scurta, ptr ca dc e jos sarc, exercita presiune mare pe col.
Dc poti , incearca sa depui cat mai putin efort.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Dar care e adresa de mail?? ca atat am incercat cu cea de pe picasa

Mergi la inceput