Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Eu mi-am anulat programarea de azi,n-aveam nici o sansa sa ajung la Iasi,oricum nu era ceva foarte important,doar o evaluare pe care ar mai fi vrut dr. sa o faca.Incerc sa ajung maine la ginecoloaga mea ,aici la Roman,sa mai vedem un pic bursucul ,dar mai mult is curioasa de col.
Evident ca daca n-am mai plecat la Iasi,am fost putin la treaba de dimineata.Dar asa program scurt.Acum astept sa vina Ioana de la scoala,cu ciorbita calda de peste pe masa[yum
]
DIANA,asta-i atitudinea!Bucurie si petrecere...ca de vestile rele repede ne mai ambalam ,iar pe cele bune le trrecem prea usor cu vederea.Asa ca „La mai multe saptamani”!Si faceti bairam...Cred ca dr care ti-a facut eco si ”i s-a parut”ca avea bebe pulsul 169 se uita spre tabloul pe care-l am eu in minte cu inimioara lui Mirciulica...Mai tii minte ce ziceam de puls 160?Asa ca poate nu i se parea...sa vedem jumatatea plina a paharului.

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Bafta fetelor care ajung azi totusi la ecografii!Sa ne aduceti vesti bune!
ELLYSHOR,hai cu noutatile,cred ca ti s-o albit paru-n spital!
ANITTA,azi esti si tu libera,nu-i asa?Asta nu inseamna ca ai iesit cu vo lopata la deszapezit curtea???
TIGRUTA,ma bucur ca te-ai petrecut linistit!

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Anitta sotul e de ieri la Paris, zicea ca e frig dar nu-i zapada.
Ar trebui sa se intoarca joi sper sa se linisteasca vremea la noi pana atunci si sper sa nu mai plece.
Diana eu nu stiu ce zic sa te incurajez si eu... Doar ca sunt si eu alaturi de tine si sper in fiecare zi sa ne dai vesti bune!
Stefulici bafta si tie la eco, e loc ptr toate fetele aici, nu iti face griji!
Mie burta mea mi se pare foarte mare, ma gandesc ca mai am 4 luni si ma intreb cat o sa imi creasca?
Pup fetele!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, am tras o portie zdravana de boceala. M-au sunat de la Regina Maria cu rugaminte de la Dr Iosup sa ne reprogramam la 2:30 sau 3:30. Dar tati nu poate atunci ca fix la 3 intra in sedinta. Si m-am pus pe bocit. Ca eu m-am programat de acu o luna ca sa prind ziua si ora dorite si el nu l-a vazut pe bebe de la 8 saptamani de cand era mic mic si nici unul din noi nu l-a vazut la 3D. Si in afara de eco asta nu cred ca o sa mai fac vreo eco 3D si e scumpa ca naiba si m-am gandit ca daca insist cu ora mea 6:30 o sa fie doctoru suparat si o sa isi bata joc de noi si o sa dea rasol la masuratori...Si acu stau asa cu inima indoita pentru ca am insistat totusi pe 6:30 si aproape plangeam la aia in telefon cand ii explicam cat de important e sa venim atunci, dar tare ma tem ca o sa se uite 10 minute asa in scarba si n-o sa-mi spuna nimic, n-o sa-mi arate nimic si n-o sa-mi dea nici o inregistrare pentru ginecoloaga mea...

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Bafta fetelor astazi la morfologie!
Diana eu sper ca a vazut bine ecografista 169 bpm si Mirciulica se face bine.
Elly speram ca toate sunt bune la tine si revii acasa cat mai curand.
Astazi am intrat si eu in saptamana 23, dar tot cu dureri de col...dar nu ma las...nu pot sa nu ies din casa cate un pic, sa fac mancare si curatenie, mai ales ca sotul este racit cobza.
Aici vremea e linistita, doar ca e f frig, -15 grade C ziua. Momentan sunt ingrijorata de situatia de acasa, din Romania, pentru ca mama e blocata de ieri dupa-amiaza in tren la Faurei.

Elena 21+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, mai mult decat libera sunt, imi iau de azi CM cateva zile, ca nu se mai poate. Bineinteles ca m-am apucat de facut ceva prin casa, curatenie prin sertare, pe la medicamente, pe la conservaraie, o masina de rufe, mi-am pregatit sotul pentru calatoria spre Franta (a plecat acum jumatate de ora); multumesc fetelor despre vestile despre Paris si Lyon. Sotul meu va ajunge mult in nord, la Lille, dar tot e bine ca nu-s vesti cu ninsori abundente.
Virgi, nu te-ai reporogramat pentru vineri sa ne vedem si noi putin? Eu sunt la 15.40 programata.
Diana, e foarte bine ca nu ti-a scazut pulsul, stiu ca digoxinul e tonicardiac, insa mai scade pulsul, de aia m-am gandit ca stare ta ar putea fi de la asta.
Aever, tare-i neplacut cand iti faci sperante si ti se risipesc... Nu cred ca dr ar face asa ceva, sa faca masuratorile in bataie de joc. E reputatia lui in joc, sunt banii tai in joc si pana la urma e un risc si pentru dansul sa nu faca ecografia complet. Nu, n-o sa faca asta. Ce sensibila esti de ai plans asa de rau pentru asta... Draga de tine... Eu plang foarte greu, dar cand ma apuca, nu ma lasa prea usor.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andreea nu te mai supara si plange ca il nelinistesti pe bebe, d-nul doctor o sa isi faca treaba bine pentru ca este un profesionist. Se mai intampla situatii neprevazute si la ei caci tot oameni sunt.
Tigruta ai cu ce, frumoasa burtica ta!
Eu de sapt trecuta am decis sa fac duminica cate o poza cu burtica, am postat mini-casuta lui bebster pe picasa si pe fb.

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Andreea..eu am patit-o sarcina trecuta sa ma sune de la dr. Herghelegiu in ziua programata pentru eco (programare facuta cu 3 luni inainte!!!!) sa imi spuna ca dl dr nu ma mai poate primii atunci ca pleaca din tara si ca nu stiu cand sa ma programeze..si era vorba de morfo trim II..iti dai seama ce am bocit eu si m-am agitat........abia abia mi-am reprogramat eco la Iosup dupa insistente si plans la telefone..asa ca mutarea orei e un amanunt zic eu acum..insa si tu ai dreptatea ta..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 22s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Sper sa nu-si bata medicul joc. Imi aminteam asa vag ca a povestit o fata pe aici ca a tinut-o Iosup numai 10-15 minute si nu i-a zis nimic decat ca e bine la final. Eu stiu ca sunt banii nostri in joc si reputatia lui, dar nu stiu, tot mi-e teama. Asta e, o sa vad ce se intampla si daca vad ca ceva nu e in regula fac scandal. Ar fi prima oara cand as face scandal, de obicei sunt foarte cooperanta si las mereu de la mine, dar m-am cam saturat sa tot fac asta si am si eu momente cand trebuie sa se intample cum vreau eu, nu numai cum vor altii de fiecare data.
Acum recunosc ca-s cam sensibila si mai ales ma buseste plansul cand ma lovesc a 1000-a oara de aceeasi problema,cand simt ca sunt impinsa prea mult sau ca nu-mi mai iese nimic cum mi-as dori. Pur si simplu n-am putut controla, m-a busit de-o data si nu reuseam sa ma opresc, ma simteam tare pierduta si neputincioasa si cu tot felul de piedici in cale. Acum sunt mai bine, am ramas numai cu temerea ca voi fi nevoita sa fac scandal la ecografie.

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Andreea, eu tot sun sa anulez programarea la el, am sunat si vineri si azi si nu raspunde nimeni. Am maine la 10.30 sau 11, daca vrei sa mergi in locul meu :D sa-mi zici.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 22s+

Mergi la inceput