Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, de ce te-ai gandi ca translucenta nucala are legatura cu inima? Gandeste pozitiv, lasa emotiile negative si palpitatiile, incarca-te cu ganduri faine despre sanatatea bebului. Sanatate, sa treaca raceala!
Eu ma uit la Avocatul diavolului si mai trag cate-un ochi si pe aici, de-aia bantui pe la ora asta.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Anitta avem aceeasi preocupare se pare , desi l-am mai vazut de cateva ori ...nu ma pot abtine cand e vorba de Richard Gere, bun rol a facut.
Hai sa culcam bebeii!

Elena 21+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
N-am mai scris de ceva vreme aici, dar va asigur ca am citit tot-tot.
Tigruta, la multi ani cu intarziere, sa fii fericita si iubita si sa ai parte de copilasi sanatosi si cumintei.
Am terminat oarecum cu stress-ul la munci, sunt oricum mai linistita. Dar ma alatur si eu gastii de harnicute in care sunt VirgiL si Annita, zilnic prestez ore suplimentare dar nu ma plang. La prima sarcina a fost foarte nasol ca am stat de la 3,5 luni acasa pt col scurtat si ma chinuiam cu perne sub fund, dar cu odihna multa am reusit sa duc sarcina pana la capat. Asa ca va vreau curajoase fetelor si mai ales ascultatoare...
Diana, tiza mea, ma gandesc mereu la Mirciulica.....este si trebuie sa ramana un luptator...ma bucura optimismul tau....vei vedea ca va fi bine.
Mie azi mi-a fost teama sa merg la munci mai ales ca ar fi trebuit s-o car si pe fiica-mea la gradi si oricum ar fi trebuit sa plec mai devreme ca la 15.00 am morfologia. De ajuns as fi ajuns acum, cu sotul sau cu tata, dar de intors.....daca se inrautateste vremea? Sunt asa nerabdatoare sa fac ecografia....i-am promis fiica-mi ca o iau si pe ea sa il vada pe bb la televizor, e foarte incantata.
Hai ca m-am intins. Azi daca tot stau acasa promit sa mai intru.
Va pup. Ei si...hai sa dau si eu o ca nu v-am dat niciodata.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata, intru si eu repejor, mi-bebelina chiar ca nu ai scris demult vroiam sa iti fac o strigare dar vad ca a functionat telepatia. Bafta la morfo te asteptam cu vesti bune! Sa ne povestesti si de Deliuta, si eu as vrea sa o iau pe Eva cu noi, abia vinerea viitoare suntem noi programati.
Bafta multa la morfo si celorlalte fete programate!
Nici eu nu merg la sv azi, am laptopul cu mine, sper sa nu se supere careva pe la munca dar imi e frica sa merg pe patinoarul asta sa nu vin de-a berbeleacul.
Pe mine ma chinuie de ieri o durere de cap de nu stiu ce sa mai fac.
Fetelor o sapt minunata va doresc!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Neata, intru si eu repejor, mi-bebelina chiar ca nu ai scris demult vroiam sa iti fac o strigare dar vad ca a functionat telepatia. Bafta la morfo te asteptam cu vesti bune! Sa ne povestesti si de Deliuta, si eu as vrea sa o iau pe Eva cu noi, abia vinerea viitoare suntem noi programati.
Bafta multa la morfo si celorlalte fete programate!
Nici eu nu merg la sv azi, am laptopul cu mine, sper sa nu se supere careva pe la munca dar imi e frica sa merg pe patinoarul asta sa nu vin de-a berbeleacul.
Pe mine ma chinuie de ieri o durere de cap de nu stiu ce sa mai fac.
Fetelor o sapt minunata va doresc!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Si eu ma gandeam la tine iubita.Curata telepatie.
Delia cred ca va fi foarte incantata sa-l vada pe bebe azi. Si pentru ca mai e putin si trebuie sa facem vaccinul de 4 ani, am luat-o cu mine si saptamana trecuta cand mi-am facut glicemia provocata, ca sa vada ca nu ma doare. Cand sa-mi ia prima oara sange, Delia s-a si repezit la mine : "Stai sa te pup mami"
Dupa ce mi-a luat si a doua oara, mi-a zis: "Gata mami, nu-ti mai face nimic, da?" dar am linistit-o ca mai e si a treia oara si ca nu ma doare.
Acum sper sa fie cumintica si la ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor! Si eu am azi morfologia fetala, vad ca suntem mai multe programate azi. Eu sunt programata la Dr Iosup de la 18:30. Sper sa fie totul bine, o sa va povestesc maine cred. Stiu ca au mai fost fete la Iosup la morfo si vroiam sa va intreb daca v-a zis si ceva de col. Ginecoloaga mea vedea colul la eco, nu se uita direct prin "tunel". Dar Iosup stiu ca e imagist nu ginecolog si el e cu morfologiile fetale, ma gandesc ca poate nu se pricepe sau nu-l intereseaza colul.

Azi stau si eu acasa pana la morfologie, de fapt acasa in sensul ca nu ma duc la servici dar s-ar putea sa ies sa ma mai uit pe la niste magazine. Pana una-alta mai intru sa povestim.

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Aever, eu cred ca-l poti intreba daca iti poate spune ceva decol. Desi nu cred ca e o problema, sigur vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Va multumesc din suflet ptr.incurajari,va multumesc ca sunteti alaturi de mine!Sunt foarte jos cu moralul imi e teama ,dar pe alta parte ,,simt,, ca bebe o sa vina la termen.
O sa incerc sa stau cat mai mult in pat doar ca il am pe Alex si nu il pot abandonadimineata trebuie sa il scot in fata blocului ,sa il urc in autobuzul de la gradi!
Cam atat o sa fac in rest dor canapea si pat!
LA MULTI ANI TIGRUTA!scuze de intarziere!
DEEA sper sa treaca repede raceala!
DIANA te admir,iti admir optimismul si stiu ca doamne doamne o sa aiba grija de Mirciulica!
VIRGINIA am mai avut intepeturi asa in burtica ,acum 3 sapt.vazuse doctorul ca incepe sa se dilate colul si stiam ca am un col moale dar tot speram sa nu se scurteze.Efort mare nu am facut ,mai faceam mancare si intindeam rufe cam atat dar se vede ca nu trebuie sa fac chiar nimik
Marele meu stres e cu mancarea ,nu ptr mine ptr Alexsotul in afara de fripturi nu stie sa faca altceva!
Aseara am primit de la sot un laptop mic ca il pot cara cu mine pe canapea si in patde ziua indragostitilor
Inca o data va multumesc ptr.cuvintele frumoase si acum imi ramane decat sa sper ca totul va fi bine!Va pup pe toate!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza burtici..hai ca mai dau si eu

Va multumesc din suflet pt urari

Am citit eu din urma, dar e alandala acum in capul meu

Le felicit pe cele care au venit cu vesti bune de la morfo si pt fetitze

Bafta multa celor care mergeti la morfo..Deea tu mergi azi, o sa fie totul bine..

Anitta, Virginia voi ce ati facut cu programarea??

Ieri a fost asa o zi linistita, musafirii au venit pe rand si tare bine a fost asa

Mammita delicioasa reteta de somon la cuptormi-a placut mult..

A zis cineva aici de manduca??? scuze dar sunt pe langa rau ma intereseaza si pe mine un dispozitiv de genu, nu stiu ce sa fac ca oricum Luca nu mai sta nu in carucior si ma gandeam ca daca pe el il pun in carucir pe bebe mic unde il pun??

Hai ca v-am zapacit si pe voi..

Mai care din fete se internase in spital, oare ce mai face ca nu ne-a mai dat nici un semn sau nu stiu eu??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ella te inteleg perfect..e greu cu inca un copil mic pe langa si tu sa trebuiasca sa stai in pat..
in afara de intepaturi in burtica, ai mai simtit si altceva??

Nasa mea a zis ca la 7 luni avea colul deschis la 4 cm, i-a recomandat repaus total, ea a stat o zi atat si a dus sarcina la termen..deci se poate

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Mergi la inceput