Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Multumesc Onutza. Dupa ce imi trece raceala as merge la Cuza-Voda sa vad daca mai organizeaza cursuri prenatale. E prea devreme? Tu ai zis ca nu vrei sa le faci, nu?

Mihaela23+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!
Eu m-am odihnit ieri, am si dormit la pranz, doar dimineata am facut ceva mancare, iar pe seara am facut o budinca si niste gogosi. In rest, liniste, parca nu-mi era indemana. De maine o sa imi iau cateva zile de concediu, pana se mai domoleste vremea.
Shosho, eu n-am luat niciodata oscillo, dar sangerari am si eu frecvent. Sper sa iti treaca repede raceala.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Sunt foarte trista si cateva zile nu o sa mai intru
Am fost la doctor vineri si mi-a spus ca o sa nasc mult prea devremeAm colul 2,9 si foarte deschis
Am vazut pe fata doctorului multa ingrijorare,mi-a pus mana pe picior si mi-a spus ca o sa nasc devreme si ca bebe e prea mic
Acum trebuie sa stau numai intinsa in pat,saptama viitoare sa vedem ce va fii,daca se mai inchide sau sa vedem ce solutie gaseste un cerclaj ar fi riscant acum.
Va doresc sarcini usoare in continuare si sper ca data viitoare sa vin cu vesti mai bune!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

O, Ella, ce veste ingrijoratoare! Te consultat pe masa de la inceput sau ti-a facut initial eco si a vazut acolo colul scurtat?
Stai linisita in pat cat mai mult. Elly spunea ca isi pune o perna sub fund, poate ar fi bine sa faci si tu la fel. Ai incredere in Dumnezeu!
Pe mine nu m-a mai consultat cu adevarat un ginecolog din noiembrie, incep sa-mi fac ganduri, la cat de bagata in priza sunt, sa nu-i fac rau bebelusei.
La multi ani, Tigruta! Sa ai un an de poveste si azi o petrecere minunata!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Tigruta, LA MULTI ANI!!!
Ella, imi pare rau de vestile pe care le-ai primit, dar stai cumintica in pat acolo. Ma rog la Dzeu sa nu se intample asa ceva, sa stea bebe cat trebuie la caldurica acolo! Cate saptamani ai acum?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Diana, refuz sa cred ca un medic te-a putut "sfatui" asa ceva! Mircea e baiat puternic, va trece cu bine peste toate! Te pup si ai grija de tine!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Va invit la niste prune uscate si la un bol cu laptic si cereale!
Diana asteptam vesti bune despre Mirciulica!
Ella stai cumintica in pat cu perna sub fund poate se inchide colul...mai erau mamici cu colul deschis de la 20 de sapt si cu repaos total si medicatie s-a inchis si au dus sarcina la termen.
Tigruta iti uram La multi ani! si petrecere frumoasa!
Anitta buna idee sa-ti iei cateva zile libere, ca si tu si Virgi sunteti de speriat cu munca...ne faceti de rusine pe noi...electrocasnicele.
Elly te asteptam cu drag acasa!

Va doresc la toate o duminica linistita!

Elena 21+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Buna dimi-ziua!
O floricica pt fiecare burtik!Si un pt fiecare bebeluc!
La noi ninge ca-n povesti...nu stiu daca reusesc sa ajung maine la Iasi la ecografie,ca azi abia am putut iesi din parcare pt o simpla plimbare.
ELA ,dar tu te simti bine?Adik ai avut contractii?Te-a durut burtik,spatele?Ai facut vreun efort mai deosebit sau te-ai suparat mai tare din vreun motiv?Incearca pe cat posibil sa te menajezi,daca e nevoie cel mai probabil iti va recomanda medicul repaus la pat pan la sfarsitul sarcinii,uite Ellishor dragutza cum si mesele le ia in pat.Sanatate multa si ti ,si bebelushului!
TIGRUTA,LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi!Dai si tu un vin fiert?
DIANA;asteptam noile evaluari!
ELLY,inca un pic si scapi si tu de spital...sanatate!
ANITTA furnica,buna ideea cu concediul!
SHOSHO;eu inca mai iau oscillo ,un flaconas pe saptamana preventiv...si n-am racit de la 6-7 sapt de sarcina!Si fetita mea ia tot asa,nici ea n-a racit toata iarna,cel putin pana acum.Doamne ajuta!

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Neata burticilor,
Tigruta, La multi ani si sa ai parte de un bebic frumos si sanatos!
Doamne, cand am auzit ce solutie au gasit medicii din Romania pentru Mirciulica, care este si el un sufletel mic care lupta sa traiasca am inceput sa plang. Nu-mi vine sa cred.
Diana, fii tare in continuare si lupta cu toata puterea ta .

Alina cu bebelusa 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Ella, tare rau imi pare sa aud asa o veste! Dar la fel cum te incurajau si fetele, eu cred ca poti controla problema prin repaus total. Am mai auzit despre cateva mamicute care au avut aceeasi problema si au nascut cu bine, la termen, pui sanatosi si voinici.
Cel mai rau imi pare ca te-a speriat in asa hal, spunandu-ti ca se va intampla cel mai rau scenariu. Ok, trebuie sa stii, sa fii pevenita, dar nici sa loveasca asa in tine cu pesimismul.

Eu sunt convinsa ca daca stai linistita, doar in pat, reusiti sa mai treceti cu bine cateva saptamani si sa va faceti mari si voinici. Curaj, putere, liniste, incredere si optimism iti doresc! Si peste o saptamana ori mai repede sa vii cu vesti minunate.

Tigruta, la multi ani!!!

Sa fii fericita si sanatoasa inca 100 de ani alaturi de cei trei flacai ai tai .

Burticutelor, va multumesc pentru suport. Din pacate, nu vin cu vesti excelente. Ceea ce va spusesem ieri (ca lichidul a disparut) s-a infirmat din pacare dupa alte doua ecografii, dupa cum ma asteptam. Nu e mult, dar e acolo. Sincer, nu mi se pare mai putin decat luni, din pacate. Mi s-ar fi parut putin ilogic sa dispara din moment ce el inca nu a intrat intr-o stare stabila. Ieri la doua ecografii era pulsul 75, astazi la prima 220... Ce sa spun, mai avem rabdare cateva zile si incercam sa nu disperam...

Diana 26+ cu Mirciulica

Mergi la inceput