Prietene la bine si la greu - 156
Raspunsuri - Pagina 13
shtephy spune:
Lumi n-a fost momentul chiar acum ,dar trebuie sa reusesti daca ti-ai pus asta in cap
Dana sunt tare frumoase pozele cu baietii tai ,ei sunt mai frumosi pe zi ce trece .
Tina ma bucur ca tu si sotul tau ati reusit sa comunicati .
Biara povestea nasterii acasa a fost minunata pana in nmomentul in care au ajuns la RM .
Floricik sper si eu din inima sa puteti ajunge la Ema.
Raluci ffff tare Renus cu engleza si cu dragostea pt Cezarica
Monica ce fain e cu bebe miscacios
Bravo Mariutei pt pipi la olita ,va urma cat de curand si kk ,precis
.Imi pare rau de despartirea de tati ,dar sper sa fie scurta
raluci_b spune:
asa.... monis da filmul cu timberache, de care mi nu imi placea, dar a jucat super rolul, la fel si cu dicaprio in inception
pup burticile
grigore_tina spune:
Buna seara,
am vazut poze cu puii Danei.Sunt superbi.
Monis vroia si Dankutza pe cei pinky parca.Eu as vrea 2 perechi.
Fetele am un scaun de la graco de vanzare.E nou.L-am primit pe 31 ianuarie si nu l-am folosit pentru ca am primit unul la fel acum o saptamana.E cu factura cu garantie.Luat de la emag cu 500 ron.Il dau la 450 ron.
e asta,
http://www.emag.ro/scaune-auto-si-accesorii/graco-scaun-auto-logico-l-xconfort-lion-15-36-kg--pPN_12561
.
monica_80 spune:
Va las o www.feminitate.org/2011/02/nasterea-vaginala-dupa-cezariana-povestea-alinei/ " target="_blank">lectura poate ajuta cuiva.
Mami fericita de Mariuta
si de de 18 saptamani
ionelamaria spune:
Am fost la Arcadia sa povestesc mamicilor despre alaptare
A fost frumos, am primit intrebari. Le-am simtit receptive.Atmosfera a fost de intalnire relaxata intre mamici. Sper sa repet curand experienta
Multumesc tuturor celor care mi-au tinut pumnii.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Am fost la Arcadia sa povestesc mamicilor despre alaptare A fost frumos, am primit intrebari. Le-am simtit receptive.Atmosfera a fost de intalnire relaxata intre mamici. Sper sa repet curand experienta Multumesc tuturor celor care mi-au tinut pumnii. Mami fericita de Mihnea si de Tudor |
bravo mami! stiam noi ca te vei descurca de minune!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
si si si mai multa
Tina poate facem doua echipe de comanda la Tikii, ca reducerea e de la 4 perechi in sus. Si atunci nu are rost sa le comandam pe toate intr-un singur loc, ca o sa ne fie greu sa ne intalnim. Hai sa asteptam si pe Dankutza sa vedem ce zice si apoi hotaram ce si cum, k?
Raluci mie nu mi-a placut ever DiCaprio pana la The Departed si Shutter Island. Dar trebuie sa recunosc ca stie sa joace. Iar Inception e un super film cu sau fara el . Vad ca sunt gata astia sa-i dea rolul Marelui Gatsby intr-o ecranizare noua, nu prea sunt gata sa vad un remake dupa filmul ala.. Dar Timberlake e la oi rau. Poate o deveni si ala actor intr-o zi, dar pana atunci cre' ca mai e .
Pup baietii frumosi si mai ales pe Cezarelul pe care nu-l cunosc
Monica si noi experimentam faza de NU, uneori e tare solicitant dar va trece cu siguranta. Hang in there, speram sa vina tati acasa langa voi cat mai curand .
monis5 spune:
sa va las si lecturile pt azi:
o poveste recenta
si o poveste mai veche