asigurare medicala pt calatorie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

la generali varsta maxima este 80 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Si Omniasig face asigurari de calatorie pt. pana la 85 de ani, pe 3 luni. Chestia e ca nu te asigura pt. boli pe care le are deja (cum zicea si Papanash), ci doar pt. accidente/incidente survenite in timpul calatoriei (isi rupe o mana, are un abbces dentar etc.). Daca are probleme cu inima, hipertensiune, diabet etc., nu e acoperit de asigurare. Nu stiu daca repatrierea e decontata in cazul in care se intampla ceva din cauza unei boli preexistente.
De la cunostinte am auzit ceva de genul 4500$/zi (spitalizare+tratament) daca nu ai asigurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Iata deja 2 firme bune la care puteti face asigurarea, Generalli si Omniasig !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

multumesc.... o sa vad ce pot face. e vb de acele cauze preexistente care normal ca sunt la aceasta virsta.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Eu asa cred ca as face. Da-i cam scump, mai...

linistea nu are pret, deci nu e scump:)

Mergi la inceput

Edip, dar asigurarea de aici ii acopera pt. bolile pe care le au deja (hipertensiune, hepatita cronica, diabet)? Ca eu am gasit ceva info, dar era tot despre accidente (si nu acoperea persoanele peste 70 de ani, parca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Edip, dar asigurarea de aici ii acopera pt. bolile pe care le au deja (hipertensiune, hepatita cronica, diabet)? Ca eu am gasit ceva info, dar era tot despre accidente (si nu acoperea persoanele peste 70 de ani, parca).

Andy, mami de Andrei si de Emma

asigura tot fara sa aduci dovezi medicale dar parca maxim 3 luni si cred ca e o limita de varsta dar nu stiu sigur care e... cazul concret pe care il stiu eu era i jur de 60 de ani, deci s-ar putea sa ai dreptate cu 70 de ani limita dar nu pot confirma 100%. o sa incerc sa intreb si daca aflu ceva postez aici.

Mergi la inceput

Multumesc, Edip.

Mergi la inceput