Gravidute cu tromobofilie -cap 12-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Alex, la mine toate hemoragiile, rozelile, maronelile au fost puse pe seama placentei previa in combinatie cu anticoagulant. Inteleg ca ea se freaca cumva de col cand stau in fund sau in picioare. Dovada ca acum s-a mai ridicat, e marginala si nu prea mai am maroneli.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 23+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

niccostea, nu vreau sa te dezamagesc, dar vad ca ti-ai testat 3 factori genetici. Sunt 9 factori genetici trombocitari de toti. EU am testat 7 dintre ei dupa o discutie cu geneticianul despre istoricul familiei si am considerat ca am cam putea exclude doi, fiind putin probabili.

Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Musette, crezi ca faptul ca ai rarit aspenterul, nu a ajutat deloc? Eu mai stiu fete cu sangerari care au rarit sau au scos si evolutia e OK, iar sangerarile s-au oprit.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Dana ce repede ati ajuns acasa ... ma bucur mult ... felicitari pentru fetita, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ... cum de te-a lasat asa repede acasa? Cum stai cu lapticul? Cum a fost cezariana ca putin recunosc ca ma sperie?

Suzi ma bucur ca sunteti bine si ca in curand veti fi acasa ... felicitari si sa va bucurati de bebe toata viata si sa va aduca numai bucurii

Raluca nastere usoaar fara complicatii si recuperare rapida ...

Alex eu sarcina asta am luat Tromboass zilnic 1/zi (mai puternic decat aspenterul pt ca e de 100mg aceasi substanta activa) si clexane 0.4 1/zi de la 3 saptamani si 2 zile de sarcina cand s-a vazut slab o a doua liniuta pe test ... toate astea deoarece sarcina nu a fost planificata ci o surpriza ... altfel daca o planificam luam din ziua a 6-a a ciclului menstrual si Clexane pe langa Tromboassul care il iau de la nasterea Gabrielei fara intrerupere. Nu cred ca combinatia aspenter/clexane a fost cauza. Mie nici cand am sangerat la sarcina cu Gabriela nu mi-a scos tromboass-ul doar cand riscul nasterii premature era mare pentru a nu se intampla ceva la nastere. Acum inca iau pana la 32 de saptamani in paralele cele 2.

Noi azi avem 31 saptamani de sarcina ... mai sper sa stea in burtica macar 3-4 saptamani, pt ca burtica e imensa. de vreo saptamana tensiunea creste incet inca nu ridica nici o problema, dar o urmaresc, de asemenea pulsul mi-e mare ajunge pana la 116 ... marti ma duc la cardiolog pentru acesta. De o saptamana contractiile sunt tot mai frecvente, asa ca ma odihnesc mult, de fapt nu mai fac aproape nimic. Mai trebuie sa ma duc si la endocrinolog la control, sa imi refac analizele sa vedem cum mai stau si cu tiroida. Bebe e tot mai mare, il simt tot mai puternic, iar cum creste am tot mai mari arsuri pe gat ... arsuri care se accentueaza de la fructe si mi-e ciuda ca stiu ca sunt f importante ... Mai am inca maine concediu medical, dupa care intru in prenatal, iar in 14 de ziua indragostitilor mergem la controlul de 32 de saptamani, apoi cred ca am sa imi vad bebele din 2 in 2 saptamani nu la 4-6 saptamani ca si pana acum.

acum ca v-am plictisit cu un roman va doresc o zi frumoasa, duminica placuta alaturi de cei dragi.

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

alex, eu zic ca eu am gresit. Cu unul la doua zile eram ok, cel putin pentru organismul meu. In plus, cum am zis, eu nu am facut hematom. Sangerarile erau doar de la previa. Acum raman asa cum a zis dr. U ultima data. Daca nu scad IR-urile cum trebuie mai vedem... Eu am convingerea ca ajuta f. mult aspenterul, inclusiv la mutatii. Fiecare stie insa ce e mai ok pentru sine.
M-am convins mai mult dupa ce am gasit aspirina alaturi de anticoagulant in protocoale din state pentru mutante ca noi.

The treatment consists of one or more of the following individually or in various combinations:
1. 81 mg Aspirin (one baby aspirin) per day and if needed,
2. Heparin or Lovenox (Lovenox is more expensive but is preferable due to fewer
complications and safer usage overall). Some insurance plans do not cover the use of
Lovenox. In such cases we may use Heparin instead.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

multumesc mult pentru urari! Va tin maine la curent!

38+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Raluca, eu tineam minte ca luni esti programata la cezariana, dar daca e vorba de maine, tin sa-ti doresc si eu nastere usoara, sa te recuperezi repede, bebe sa fie sanatos si sa ai laptic! Si sa ne povestesti cum a decurs totul, cand te simti in stare
Pupici

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sincer, am cam obosit sa decid cum e mai bine, mai ales cand nu am cum sa decid eu asta...Om vedea ce o mai fi...
Va multumesc pentru raspunsuri, fetelor!
Raluca, !

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor eu Pai, fact II si XIII nu am facut, mi s-a spus ca pt ce am la semnatura mi se va da doza maxima. Credeti ca se merita sa mai dau banii pe mutatii si dc mai scot una la lumina reusesc sa obtin doza de 0.4x2 /zi? As face fact II pt ca am citit ca e legat de FVL , ce ziceti? Nu stau bine cu banii dar poate ajuta investitia

Balanta azi am citit prospectul produsului Tiroidin de la plafar, contine spirulina, iod si tirozina, deci se poat lua impreuna. Singura diferenta este ca tirozina e hormon naturat iar euthyroxul are hormon chimic, sau cam asa ceva, nu?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Paula,
ne-a dat repede drumul acasa pt ca si eu si bebe ne-am prezentat bine si nu avea sens sa mai stam.
Operatia a fost hmm .. ce sa zic, nu am simtit nimic ca si durere atunci dar nu e nici chiar roz cum am auzit. (cu clexa am facut pausa in seara de dinainte.a doua zi la postoperator au fost dureri toata ziua dar cu calmante am trecut peste si acum e din ce in ce mai bine.
Bebelina e o frumoasa, suntem topiti dupa ea si incecam sa ne acomodam in 3. Normal ca in ziua cand am ajuns acasa am avut o ora de plansete si jelituri de nu ma mai puteam opri, plansete de bucurie si fericire, o sa vedeti toate cum e. Cu un trecut urat si cu emotii 9 luni, ne vedeam acasa sanatosi si nu ne venea sa credem.
Pulsul de 116 daca nu e constant asa, nu e mare pb, si eu il mai aveam spre 120 dar trecea .. toate sunt mai accelarate acum in corpul tau. Pentru arsuri eu mai luam Rennie ca e acceptat in sarcina si mai reuseam sa trec pese ele.
Mai ai stu putin si-ti vei vedea minunea, totul va fi bine, ai sa vezi. Daca te pot ajuta cu ceva, cu mare drag
Hai Raluca!!!!!!!!

Mergi la inceput