Gravidute cu tromobofilie -cap 12-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Buna sper,

Cred ca intr-un capitol anterior am scris toate detaliile, dar in linii mari.
27 ani, sarcina obtinuta natural - prima, trombofilie descoperita in perioada de preconceptie

tratament
acid folid 5 mg pana am descoperit trombofilie(preconceptie, luna 1),
+ femibion 1 (ulterior 2)
+ aspenter (1zi)/(ulterior inlocuita cu aspirina cardio)
+ duphaston (pana in sapt 16)
+ clexane (din sapt 22 in baza rezultatelor analizelor lunare si sfatul dr ginecolog/hematolog)
+magne b6(1zi)

Daca mai ai intrebari, da-mi PM.

Felicitari si Ralucai.

Mamicile cu trombofilie - punem de o pagina si la bebelusi ?

Citat:
citat din mesajul lui sper

Citat:
citat din mesajul lui zsenia
...........................

MTHFR C677T homozigot, Factor V Leiden heterozigot, de Iza

Iza on board

Zsenia tu ai mutatiile mele Felicitari pentru fetita!! Poti te rog sa-mi spui care a fost tratamentul tau pe timpul sarcinii, dc ai obtinut sarcina natural sau prin fiv si cati ani ai ? Multu

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Iza on board

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Paulici, despre ce dezavantaje vorbesti in leg cu dexa? Ca eu nu stiu..
Spaima cu plamanii insuficinet dezvoltati la nastere si ca nu mi-l aspira bine la nastere am avut-o toata sarcina si am avut si cosmare noaptea, urate nu gluma Stiu ca sunt neuronii de gravida la mijloc, dar inca mai am fricile astea, pana nu ma vad cu el acasa, bine sanatos, nu ma linistesc. Cred ca stiti totusi despre ce vorbesc, sunt convinsa ca toate aveti fricile voastre, mai ales noi, ca avem si mutatiile astea scarboase.
Acum ma mai linistisem dar la mine la odisee o fata a nascut la 37 si ceva de sapt si i-a ramas lichid in plamani si a trebuit intubat, la incubator...Am cautat pe net ii zice Wet lungs la afectiunea asta, polipnee...si zicea acolo ca plamanii insuficient dezvoltati duc la asa ceva, oricum se intalneste doar la 1% din nou-nascuti, dar uite ca bebele fetei respective a intrat in acest procent...
Ma gandesc ca la 38 si ceva cand o sa nasc eu, trebuie sa fie ok plamanii voinicelului meu Stiu ca se antreneaza singurei in burtica si apoi dau in sughit, iar al meu sughite de 2-3 ori/zi de pe la 7 luni si asta ma linisteste
Stiu ca probabil sunt nebuna, asa-mi zice si dr mea uneori , dar nu am ce face, astept copilul asta de o viata intreaga...

Sorry ca m-am lungit atat..

36+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Carpediem, stai linistita si nu iti mai face atatea griji, o sa fiti bine. Si Vlad sughitea foarte mult in burtica si sughite si acum. Cat despre fata de la odiseea noastra nu stiu ce sa zic, ea initial trebuia sa nasca undeva in martie si facea parte din odiseea de martie, apoi in februarie, nu stiu daca e ok socoteala pe care a facut-o, poate nu avea 37 de saptamani.

Capul sus ca nu se va intampla nimic.

MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

dexametazona are un impact f rau asupra scheletului osos,dar facuta timp indelungat, nu cateva doze.
eu am avut nesansa sa fac soc anafilactic la dexa,asa ca au trebuit sa imi faca hemisuccinat.
strumf oprit din evolutie la 31 de sapt, de fapt de la 29 de sapt a crescut doar creierasul,corupul nimic nu a mai luat nici in lungime,nici in greutate.
am nascut la 33 de sapt.
azi are 1 an si 6 luni, e cea mai mare minune din viata mea si , la neurolog,creierasul lui e peste 1 an si jumatate,ca dezvoltare neuro, psiho-motorie.

hemisuccinatul are eliberare mai intarziata, afecteaza si ele oasele si ochii.
e painea mea cea de toate alergiile.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Va multumesc pt raspunsuri, poate ar trebui sa o ascult pe dr mea si sa nu fac deloc dexa...

Histamina, am citit multe din postarile tale de la forumul de prematuri, sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el, pt ca este minunea voastra Esti o mama puternica si luptatoare si puiul tau, la fel
Avem si noi aici o mamica cu un puiut luptator, Toni si prichinduta ei, poate Cybele ne mai da vesti despre ele

Danezza, este o dulce si o frumoasa asta mica a ta, iar numele ales este ff frumos, felicitari, sunteti o familie frumoasa si fericita

36+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam carpe diem.strumf e o minune,intr-adevar.

si eu as sta in banca mea cu dexa.la mine a fost cazul de hemi,pt ca am facut 3 reactii alergige urate,inainte sa nasc.ultima a fost ca am descarcat histmina de la durere,dupa 21 de ore de contractii sistematice, si dilatatie 0 si 4 zile de travaliu.

as face dexa doar daca strumf ar fi prea mic, o sarcina pana in 34 de sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Raluca.c, asa e, socoteam 26, acum ma bucur de 30 si sper la 32, dupa care chiar 36, dupa care sper la 38 s-ajung la cezariana programata :P
Mie mi-a fost un pic frica sa fac dexa de capul meu, ma gandeam ca fac eu singura si ajung D-ne fereste la spital si-mi fac si aia, fara sa stiu, daca dr. nu stie c-am facut si ma trezesc cu doza dubla. Asa la Danezza era misto ca stia dr.
Deocamdata crestem insulina, 6 unitati in loc de 3, ca tot n-a scazut glicemia, dupa care sun iar dr.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

dara, ce mari sunteti deja! Felicitari pentru prefix . Ne chinuim sa va prindem din urma. Eu inca visez cifra magica 26 . Dar ne tinem dupa voi inca...

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 23+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

daneza-este superba minunea ta de fetita.sa dea domnul sa fie sanatoasa si norocoasa in viata.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput