Gravidute cu tromobofilie -cap 12-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sper, Tiroidin am luat si eu in urma cu muuulti ani, cand eram adolescenta. Stiu ca pe vremea aia aveam dereglari menstruale serioase si m-a dus mama la endocrinolog si, in urma unor analize, mi-a dat sa iau Tiroidin si inca ceva. Dar nu imi amintesc ce diagnostic aveam atunci.
Da, Levothyroxina (subst activa din L-thyroxin/Euthyrox) este hormon sintetic, dar nu stiu daca are acelasi mecansim de functionare ca si Tirozina din Tiroidin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Danezza homozigota mea mi-au dat lacrimile la mesajul tau. Sa va dea Domnul multa sanatate si fericire de acum inainte

Balanta nu stiu, o sa mai sap , daca gasesc ceva iti spun.

Ce ziceti sa fac fact II? Ce sanse am sa iasa pozitiv daca am FVL hetero?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

daneeza- felicitari si sa te bucuri de minunea ta
alex- eu am luat aspenter cu o luna inainte de fiv-la recomandarea dr u,l-am scos cam la o luna dupa embriotransfer-ca aveam ceva maroneli mici,am incercat sa-l reintroducem dar dupa 2-3 zile de aspenter iar au aparut maroneli si au decis sa-l scoata de tot.cam asa a fost la mine cu aspenterul.la mine maronelile au fost fff mici-ca niste mucisori maro-si totusi mi l-au scos de tot.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Am o intrebare pentru fetele care au nascut deja, voi ati facut ceva analize dupa nastere? Mie mi-a zis medicul sa mai continui cu clexane timp de 6 saptamani si sa iau femibion zilnic daca alaptez, altceva nimic.

Noi suntem inca la spital, bebe a facut icter si trebuie sa mai stea la lampa si mami profita de inca o zi cu ajutoare.

MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Dana, bine ai venit acasa! Sa-ti traiasca papusica si sa va bucure viata!
Raluca, te asteptam cu vesti la fel de bune!
fetelor va pup pe toate!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

buna fetelor,
felicitari pentru vestile bune si multa incredere& ganduri pozitive gravidutelor noastre

Danezza,
felicitari pentru Eva

suzieq,
felicitari pentru Vlad . legat de intrebarea ta, dupa nastere se recomanda continuarea clexane - min 6 saptamani pana se termina perioada de lauzie. la final se refac analizele de trombofilie : timpi quick, d-dimeri etc si se evalueaza daca totul a reintrat in normal. si mie pe perioada alaptarii mi s-a recomandat sa continui cu vitaminele prenatale - Femibion 2. cam atat. daca mai ai ceva intrebari, da-mi un msj privat.

MTHFR C677T homozigot, Factor V Leiden heterozigot, de Iza

Iza on board

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

zsenia, multumesc de info,

MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Suzie - eu stiu de femibion si de clexane (de la Fundeni) ca tre sa le luam minim 4 sapt - cleane si pe perioada alaptarii femibion.
Doctoresul meu mi-a spus sa iau si omega3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsenia
...........................

MTHFR C677T homozigot, Factor V Leiden heterozigot, de Iza

Iza on board

Zsenia tu ai mutatiile mele Felicitari pentru fetita!! Poti te rog sa-mi spui care a fost tratamentul tau pe timpul sarcinii, dc ai obtinut sarcina natural sau prin fiv si cati ani ai ? Multu

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Danezza ma bucur ca sunteti bine si ca ai laptic! Ce repede v-a dat drumul din spital, acum urmeaza acomodarea si alte griji Dar cred ca e tare frumos Poate ne pui si cateva poze cu bebelina ta frumoasa

Fetelor, eu am fost azi iar la spital la echo si bumbacila al meu are 2.700 kg, "IR-urile sunt perfecte" ca s-o citez pe dr mea, lichid are, e ok. Sapt viitoare o mai am plina acasa, ca cealalta deja o sa ma interneze sigur si probabil ca o sa si nasc ca o sa am 38 sapt si ceva atunci. Pana nasc cred ca face 3 kg, ingrijorarea mea e sa stiu sigur ca are plamanii dezvoltati si dr mea nu vrea sa-mi dea dexa, zice ca nu e nevoie, ca se da la iminenta de nastere prematura si ca dupa ce se face bebe se simte pregatit si vine mai repede. Stiu ca voi ati facut si nu s-a intamplat asa. DEci as face singura macar o tura, dar nu stiu ce gramaj sa iau la fiolele alea si ce doza sa-mi fac... Cele care ati facut ma puteti ajuta cu informatia asta? Pe piata am vazut ca difera dozajul la fiole in functie de firma producatoare, nu stiu de care sa iau si cat sa fac...

Ah, am uitat sa va zic, al meu baiet are o talpoanca de aprox 7 cm Deci va trai pe picior mare Si cu talpoancele alea imi da mie ghioante langa buric zilnic de muuulte ori, de zici ca vrea sa le scoata afara pe acolo

36+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput