Sezatoarea canadiana (218)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Oana, ultima ta fraza mi-a rupt inima! Daca as fii linga tine te-as imbratisa tare de tot!
Alice mi-a zis ca anul acesta pentru ziua ei( implineste 11 ani) vrea un party pijama cu cele mai bune prietene ale ei (2 fetite) ,asa ca vor fii 3, le organizez ceva , comandam pizza, se vor uita la toate Star Wars (pentru ca sunt toate fan Star Wars)si le fac un petit dejeuner cu crepes. Asta vrea ea.E drept ca nu-i prea plac petrecerile cu multi copii, balamuc, nu prea agreeaza, nici eu, ce-i drept.
Dar tu zici ca vrei ceva la exterior, ati incercat la Village d'antan sau la Upper Canada Village, dupa care un picnic si inapoi acasa?...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Oana, depinde ce pasiuni are fetita ta si depinde de numarul de invitati. A mea cred ca ar fi fericita daca as inchiria piscina (cu sauna aferenta) pentru vreo doua ore.
O alta idee e sa mergeti la un film, dupa aceea opriti sa mancati ceva, iar daca nu sunt prea multe, le as da 20$ de caciula si ne-am duce la mall sa facem cateva cumparaturi.

Simona, ti-a dat idei tare faine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, am intrat sa iti raspund numai la ultima propozitie din mesaj.
Sa fii impacata ca ati fost in Ro de cate ori ati putut, cred ca tatal tau stia asta.

Simi, super ideea cu Village d'Antan.
Sau la ecoomuseum sau la cosmodome-ul din Laval.
http://www.cosmodome.org/
http://www.ecomuseum.ca/fr/activites/fetes-anniversaires

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Stiam eu ca am uitat ceva.
Multi ani la sarbatorite, Maru si Dana,cu intarziere, la multi ani la toata lumea care sarbatoreste ceva.
Multumesc pentru idei pt. biletele de avion. Eu n-am stiut ca trebuie sa cauti de mai multe ori pe acelasi site, ca ai sanse sa obtii pret mai bun. Eu stiam ca se inregistreaza cookies-urile alea in fisierele temporare in ordinateur si de fiecare data cand cauti pe acelasi site ai sanse sa obtii pret mai mare decat cel initial.

Nici eu n-am idei pentru fetite, poate sa le platesti un curs de craft ceva, desen sau ceva de facut cu paiete, ceva arta?
O zi buna,
Carmençita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

carmencita - noi am dat disable la cookies - se poate alege usor aceasta optie. Succes in continuare

Oana, in Village Point Claire, este un magazin-atelier unde fac tot felul de crafts si organizeaza si parties. Cand ne plimbam o data pe acolo, am intrat si am vazut fetite de 11-12 ani ... din pacate nu-i stiu numele, dar poate va duceti intr-o plimbare si-l dibuiti. Sau tot acolo mai este o expozitie de arta, Liz a fost acolo la summer camp, si cred ca organizeaza si ei parties. La multi ani cu anticipatie ptr Antonia

diana12, si eu stau calma cand ma duc la masaje sau faciale si mi-am inchipuit ca toata lumea ar trebui sa fie asa cand m-am apucat de meseria asta. Drept este ca 99% din clientii mei (femei, barbati, copii) adorm in timpul masajului sau tratamentului cosmetic. Dar ne-au avertizat si profesorii: exista si ceea ce se cheama 'energy suckers' Cand tu esti un energy giver si ai de a face cu un energy sucker, e bine sa ai business-ul tau, to monitor who are your clients, who's getting in, whom you allow to come back ... Sotul dupa faza de acum cateva zile a ras de mine, mi-a zis ca persoana respectiva a venit ptr. ca probabil sesiunea mea de cosmetica costa mai ieftina decat una la psiholog. Intr-adevar, in meseria asta it's all about energy tranfer and making others feel good about themselves.Dar astea sunt riscurile meseriei, cand accepti un referral de care nu stii nimic, speri sa fie la fel de decent ca persoana care l-a recomandat.

O zi ZEN la toata lumea in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

va multumesc din inima pentru urari!

hugs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc pentru sugestii .
Ziua lui Antonia este la mijlocul lui mai. De multe ori a fost cald si frumos, dar nu pot sa organizez ceva doar afara, daca ploua??? Ea este un copil tare blind si prietenos si din cauza asta are cam multe prietene . Deci minimul numar de invitati ar fii 6 fetite. Pe urma daca mai adaugam si niste baieti (cel putin 2), ajungem usor la 10 persoane cu totul.
De carturi am intrebat-o, dar nu i-a suris de loc. Nici piscina, nici filmul... Cum va spun, anul asta va fii tare greu...
Problema lor este ca nu stiu ce sa faca singuri, au nevoie de program/activitati/incadrare, mai ales ca nu toata lumea se cunoaste (o parte din invitati sint de la scoala si o parte din afara scolii). Daca as fii putut reduce numarul la 2-3 fetite era mai usor, dar asa, de la 6 in sus devine tare complicat.

Daca mai auziti sau mai aveti si alte idei (mai ales pentru pre-adolescenti), le astept cu placere .

Pina una alta, luni pleaca in tabara de ski, la Mont Tremblant, pentru 5 zile. La ei la scoala au acum 2 saptamini de vacanta si cum anul asta nu am ajuns mai deloc la ski, am zis ca ar fii o idee buna. Si daca ma uit afara, nu cred ca va duce lipsa de zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oana-in primul rand condoleante si o imbratisare, stiu cat e de greu,cuvintele sunt de prisos.
Aici la noi la fetite de 11-12 se poarta sa mergi la un club de catarat pe peretii aia faini artificiali,sau cluburi de trambulina, unde au profesor si ii tine activi aproape 2h si bineinteles ca include pizza si tort si toate cele. Si te inteleg cu nr de copiii ca la noi este mereu peste 12
Legat de bilete de avion pt Romania, nu mai exista de luni-marti sub 1000 pe pers, decat dc se pleaca pina in 17 iunie, in rest pina si la polonezi este 1380 biletul dupa 19 iunie incolo-noi in final am luat 4 bilete cu 3500 dar cu airfrance si plecarea e in 15 iunie,dar f. greu am mai gasit-am aflat ca biletele treb cumparate pin ain 25 ianuarie ca sa gasesti pina in 900cad/pers in high sezon, sa nu va zic ca pt mama care o aduce pe Emma pe 24 august inapoi am gasit cu 1150 dar are dreptul la o shimbare gratuita,
Weekend fain,sa va bucurati de zapada ca noi avem doar ploaie si vant-noi am schiat anul asta pe 80% zapada artificiala...

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Oana, Exclusive iti spunea de Viva Vida Art Gallery din Pointe Claire Village care intradevar are mare succes la organizat petreceri de copii, campuri de arta, etc.

Uite aici mai multe informatii. Cu siguranta ai sa gasesti pana la urma ceva interesant si potrivit varstei lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Dana si maru, la multi ani cu multa sanatate si bucurii.
Eu astept pozele de la party, sa nu-mi spuneti de facebook...

Oana, uite alte idei de party: un curs de facut bijuterii (taie baietii de pe lista pt asta), patinoar, escalada dar nu cred ca genul Antonia, eternul film si pizza dupa, curs de circ, mai sint cursuri si la cine robotheque. Daca mai reduce din invitati, limita mea ar fii 4, sleepover cu film si popcorn seara si crepes si gaufres cu fructe dimineata cu un munte de ciocolata topita si frisca. Ai mei numai asta cer.
O saptamina buna.

Mergi la inceput