Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani David, cretulin iubit!

La multi ani Alexandra!

La multi ani Raul!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa va iubiti parintii mult!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Subscriu!!!!!!
Fur de la tine.....

Sa fiti sanatosi si norocosi!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi Ani ! Marcu

pentru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani Dionisios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

a...mi-am adus aminte...sa va intreb...imi puteti recomanda pt o prietena un endocrinolog bun? sarumana...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Eu ti-o recomand pe dr Corina Neamtu, dupa parerea mea este cea mai buna, probabil ca sunt si subiectiva ca m-a ajutat sa raman insarcinata, dar am mers la dansa la recomandarea altor prietene care la fel au fost multumite de dansa. O gasesti la Sanador, la Dacia Medical, la Institutul Parhon, la Marinescu Medical Center...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Citat:

a...mi-am adus aminte...sa va intreb...imi puteti recomanda pt o prietena un endocrinolog bun? sarumana...

JUCARII PENTRU PITICI...

Eu ti-o recomand pe dr Corina Neamtu, dupa parerea mea este cea mai buna, probabil ca sunt si subiectiva ca m-a ajutat sa raman insarcinata, dar am mers la dansa la recomandarea altor prietene care la fel au fost multumite de dansa. O gasesti la Sanador, la Dacia Medical, la Institutul Parhon, la Marinescu Medical Center...

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

Ce tare, tot pe ea i-o recomandam si eu, asteptam contactele de la sora mea acum.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Citat:

JUCARII PENTRU PITICI...

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

Ce tare, tot pe ea i-o recomandam si eu, asteptam contactele de la sora mea acum.

_

Da, si eu m-am gandit la Corina Neamtu. Dar sa stii ca ea a facut parte din echipa Dr. Marinescu si apoi s-a desprins (sau nu) pt ca a trecut pe specialitate endocrinologie. Ce stiu eu de la embrioloaga cu care am facut FIV (Diana Cocei) este ca Corina Neamtu este mai mult pe ramura diabetologie. Diana Cocei m-a trimis la Corian Neamtu pt a ma cauta de niste chestii legate de diabet. Desi nu am diabet, nu stiu cum se cheama analizele respective.
Daca are probl endocrinologice serioase, sa se duca la Parhon. Eu am mers pe vremuri la Prof. Coculescu, dar era cam batran, nu stiu daca mai profeseaza.
Mie mi se pare ca echipa de la Parhon e mai ....buna....na, acum sunt nitel subiectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Da, si eu m-am gandit la Corina Neamtu. Dar sa stii ca ea a facut parte din echipa Dr. Marinescu si apoi s-a desprins (sau nu) pt ca a trecut pe specialitate endocrinologie. Ce stiu eu de la embrioloaga cu care am facut FIV (Diana Cocei) este ca Corina Neamtu este mai mult pe ramura diabetologie. Diana Cocei m-a trimis la Corian Neamtu pt a ma cauta de niste chestii legate de diabet. Desi nu am diabet, nu stiu cum se cheama analizele respective.
Daca are probl endocrinologice serioase, sa se duca la Parhon. Eu am mers pe vremuri la Prof. Coculescu, dar era cam batran, nu stiu daca mai profeseaza.
Mie mi se pare ca echipa de la Parhon e mai ....buna....na, acum sunt nitel subiectiva.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Mie Corina Neamtu mi-a facut eco transvaginale, m-a consultat la tiroida, sani. Am fost initial la Dacia Medical cu sotul de manuta eu la ecografie, consultatie - el la spermograma la dr Cocei , apoi m-a chemat la Parhon pentru monitorizari ale ovulatiei, acolo e nasol ca stai foarte mult la rand pentru consultatie.
E adevarat ca au trecut aproape 5 ani de atunci, s-o mai fi schimbat ceva
Am o prietena care a fost la dansa numai pentru tiroida.

Mergi la inceput

La multi ani Dionisios!

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Mie Corina Neamtu mi-a facut eco transvaginale, m-a consultat la tiroida, sani. Am fost initial la Dacia Medical cu sotul de manuta eu la ecografie, consultatie - el la spermograma la dr Cocei , apoi m-a chemat la Parhon pentru monitorizari ale ovulatiei, acolo e nasol ca stai foarte mult la rand pentru consultatie.
E adevarat ca au trecut aproape 5 ani de atunci, s-o mai fi schimbat ceva
Am o prietena care a fost la dansa numai pentru tiroida.

prietene DC .

Si noi tot pe endocrinologie o stim, pe mama o urmareste pt hipertiroidism, a chemat-o si la Parhon si da....se sta mult la rand.
Eu am fost la ea doar o data, mi s-a parut super.

_

Mergi la inceput

Si cu scuze pt intarziere...

Bea sa-i fie de bine botezul lui bebe Adam!

Simply sunteti superbe!

_

Mergi la inceput