Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sorina si azi ai stat cu fetele? Sunt norocoase sa aiba o mama asa echilibrata ca tine.

BF sper sa va deszapezeasca cat mai repede!

Dece la cat mai multe zile de "normalitate"!

Nyny sa-ti fie de bine manichiura! Am avut si eu unghii false, apoi doar gel pus pe unghiile mele, clar este mult mai usor asa. Mie mi-au stricat putin unghiile dar s-au refacut.

Alicredo cum fu afara? La noi te ia vantul pe sus, pe bune. Si eu n-am 54 de kg ca Evyme.

Loredana si eu ii dau sa guste din aproape orice, incerc doar sa nu o invat cu obiceiuri alimenatre proaste. Am cam dat-o in bara cu ciocolata, incerc o redresare.

Atlantique tinem pumnii sa revina netul rapid.

Ruxita pai sa-l mai lasi pe tati cu Kay, si nu numai cand te duci la job.

Lorex Bobita ta este adorabila!

Simply eu oua Marei ii dau fierte, ma dispera toata ziua ou ou ou. Acum ii dau de prepelita, este chiar mai fun! Ea nu se constipa, bine ea n-are problema asta nici cu orezul....
Pupam printesele!

Sper ca nu am omis pe nimeni.

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi anisori Cristinuta

Sa cresti mare , sanatoasa si mereu sa fii fericita

Buna seara,

Mirela frumos cra , eu nu spun acum nimic pt ca sunt sub influenta unei piese (e o manea cred, tati de Ariana ne-a dat sa ascultam < Tomis Junior - Am acasa o fetita > ; eu nu sunt fan manele, dar asta m-a prins asa mai )

revin

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

lore,bf....sunteti niste scumpe! bine ca s-a lamurit problema

miremia ce frumos povesteti tu acolo si eu ma gandesc sa trimit copilul acasa 2 luni oare asta ma va face o mama rea????am fost afara ...am revenit...am facut rpd de papa...fuga la munca...acum am ajuns...si ma bag langa copii...la 6 suna ceasul...

simpli...o stiu...din "tinerete".... faina... de mult nu am ascultat-o ...oricum nu te lasa indiferenta piesa

mandruta bine ai revenit!ceva de voi????

plec sa somn...o noapte linistita si plina de vise sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Rox_y!

Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Multumesc din nou! Profit de ocazie ca sunt libera azi si pot sa butonez putin.
Cristina e bine, nu am avut probleme de sanatate pana acum. E cel mai important pentru mine ca nu e bolnavicioasa. Mananca bine )mereu a fost asa), si aproape orice. E destul de solida, e creata, am tuns-o scurt, baieteste, dar totusi i-au ramas niste onduleuri.
Eu sunt plecata de la 7 la 18 si, mai nou, o iau cu mine ca tati a inceput serviciul si am considerat ca e mai bine pentru ea asa. Ma astept sa se imbolnaveasca de acum inainte, si as vrea sa-i dau ceva pentru imunitate. Incerc sa ajung la doctor saptamana viitoare dupa ce se duce gerul.
Nu am renuntat la pampers, dar aseara a facut prima oara la wc (de toate). Si unde inainte nu voia sa stea acolo, atata am laudat-o ca nu mai vroia sa se dea jos. A inceput sa vorbeasca dintr-o data, si asimileaza destul de repede. Speculeaza tot si nu sta intr-un loc nici o clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

nu a dat nimeni cafeaua asa ca profit eu...haideti la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Servesc si eu cafeaua Alexei si spun
La multi ani! Cristina
Din ce spune mami tau, esti deja sanatoasa, frumoasa si cuminte. Asa sa ramai toata viata.

Mergi la inceput

La multi ani Rox_y

Sa fii sanatoasa si cum vrei tu, iar cand mai ai timp, sa mai treci pe la noi in drumurile tale prin DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

La multi ani Rox_y

Sa fii sanatoasa si cum vrei tu, iar cand mai ai timp, sa mai treci pe la noi in drumurile tale prin DC.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

subscriu, LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Mire - felicitari pentru papa

Evyme - cam asa si Tudor, mai putin cu vorbitul. E adevarat ca fiecare are ritmul lui, ceilalti sa-si vada de treaba si sa nu streseze copilul.
Tudor in ultima vreme a inceput sa mai zica si alte cuvinte. L-am incurajat si l-am rugat noi in diverse sitatii. Am observat ca poata sa spuna mai mult cuvinte scurte care il contin pe i sau a. El spunea apa pentru: apa, suzeta, biberon, carpa lui care il linisteste (le-a asociat el in acest context). L-am pus sa spuna zizi pentru suzeta (intrun joc de cuvinte cu zizi, mimi, tati etc..). Si a repetat fericit zizi. Dar se aude f greu, nu poate pronunta corect. Asa ca atunci cand cerea suzeta si zicea apa, eu il intrebam "vrei sa bei apa sau vrei zizi?" si spunea usor bucuros - jenat "zizi". Acum de 2 zile, cere direct zizi.
La fel si cu carpa lui. Am introdus una noua (un surogat pentru acomodare cu ea, ca cea veche e in stare deplorabila) si i-am prezentat-o "aia". A spus f usor si i-a placut performanta. Asa ca acum avem aia si "alta" pentru carpa originala. Spune si "ata" pentru asta.
Pentru cipici l-am pus sa le spuna "pici". Mai zice si lemne, dar cu o limba scoasa ca un sarpe, oricum m-am prins ce vrea sa spuna.
Incearca cu Sebi sa vezi ce sunete poate sa scoata, ca s-ar putea ca aparatul lui fonic sa nu fie suficient dezvoltat, si nu poata pronunta, si din acest motiv sa nu vrea sa repete dupa voi, poate se simte jenat. Eu asa l-am vazut pe Tudor, cam jenat (daca e oltean jumate? e mandru nevoie mare ce sa-i faci).
Lemne a spus tot intrun contex cu cantecel dupa o carticica si jucat cu un fierastrau de jucarie.
Ei au nevoie de o mica impungere ca sa-si dea drumul. Fa si excercitii pentru dezvoltarea muschilor faciali: imita umflatul unui balon, suflatul intro lumanare, umfla obtajii si loveste-i usor cu pumnii pana iese aerul total.
Sebi e cumva stangaci? Caci baietii stangaci vorbesc ultimii.

Mergi la inceput