Nu am timp sa citesc toate raspunsurile primite de la fete.
Ce pot sa ti spun ca ar fi bine sa te faci ocupata.Du-te la scoala ,anagajeaza-te etc.AR fi timpul sa te gindesti la viitorul tau si al fetitei.NU te mai gindi ca te inseala sotul,ca vine nervos etc. .FA-te activa.
Lidia ,Tiara si David D.
oh, draga mea Iren, cat ma bucur pentru tine! dintr-o fata trista si deznadajduita s-a nascut o femeie sigura pe ea, o femeie puternica si fericita! cat sunt de mandra de tine, n-am cuvinte sa spun! si faptul ca sotziorul tau a devenit un barbat pe care si l-ar dori multe femei, e in cea mai mare parte meritul tau, sa stii!!! i-ai daruit dragostea ta neconditionata, chiar si in momentele cele mai grele, cand nu mai aveai putere! nu te-ai lasat, ai luptat in continuare si ai reusit!!! si stiu cat de mult ai luptat, n-am uitat... iti multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa mea, m-au lasat fara replica- si eu, ingrata, le-am citit doar azi!!! iti doresc sa fii fericita impreuna cu cei doi Bogdanei (tata si fiu) si cel de-al doilea copilash pe care vi-l doritzi sa vina repede si sa fie sanatos si la fel de bun si dulce ca finutzul meu! Dumnezeu sa aiba grija de voi!
da, Hannen, parerea mea e ca iren iti poate da un sfat pertinent, sfatul unui om care a reusit. si mai cred ca cel mai important e sa nu-ti pierzi rabdarea si sa luptzi, chiar atunci cand totul pare pierdut! ia exemplu de la Iren si de la celelalte fete si lupta, nu te lasa! sigur vei reusi!!!
Tot binele din lume si multa, multa putere!
Lorelei